Professzionális kijelző megoldások


Signage Solutions

Signage Solutions

Nyilvános kijelzőinket az egyik legszélesebb választékban kínáljuk a piacon, így minden költségvetéshez és alkalmazáshoz megtalálhatja a megfelelőt. A legbrilliánsabb keret nélküli videofalaktól kezdve a multi-touch technológiájú alkalmazásokig kínálunk olyan modelleket, amelyek növelik a teljesítményt és csökkentik a fenntartási költségeket. Valóban mindkét követelménynek maximálisan megfelelnek.

Hospitality TV

Fedezze fel a Hospitality TV megoldások legújabb választékát! Piacvezetőként a Smart LED TV-k átfogó választékát nyújtjuk - a hotelek, egészségügyi intézmények és egyéb szakmai környezetek számára testreszabott funkciókat biztosítva.

Irodai monitorok

Irodai monitorok

Akár hivatásos kreatív szakember, akár irodai alkalmazott, akár saját vállalkozásának vezetője, az irodai monitorok új szintre emelik munkáját. A monitorcsalád nagyszerű energiatakarékos megoldásokat biztosít az alacsony fenntartási költségek érdekében, növeli a termelékenységet, és végső soron az üzleti partnerek elégedettségét.

Klinikai értékelő kijelzők

Klinikai értékelő kijelzők

A Philips klinikai értékelő LCD kijelzők nemzetközi tanúsítással rendelkeznek számos klinikai környezetben való használathoz. A DICOM megfelelőség garantálja a megfelelő színeket és szürkeárnyalatokat a megbízható eredményekhez. Az egyedi antibakteriális bevonat a port és a szennyeződéseket is elzárja.