Philips' Second Quarter Results 2010

A Philips közzétette a 2010. év második negyedévére vonatkozó pénzügyi jelentését

július 19, 2010

További információk

Kovács Katalin
ügyfélkapcsolati igazgató
Café PR ügynökség
Tel:  +36 1 880 3081
Fax:  +36 1 880 3010
Email:  kovacs.katalin@cafepr.hu

A hollandiai Royal Philips Electronics (NYSE: PHG, AEX: PHI) egy egészségügyi és well-being vállalat, amely az emberek életminőségének javítására összpontosít a legújabb innovációk időszerű alkalmazásával. A világ egyik vezető vállalataként az egészségügy, az életstílus és a világítástechnika területén, a Philips a technológiát és a designt ötvözi emberközpontú megoldásokba a fogyasztói igények és a “sense and simplicity” márkaígéret alapján. A hollandiai székhelyű Philips körülbelül 116.000 főt alkalmaz a világ több mint 60 országában. A 2009-ben 23 milliárd eurós forgalmat elérő cég piacvezető pozíciót tölt be a szív-, és az akut betegellátás, az otthoni egészségügy, az energiahatékony világítástechnikai megoldások és új alkalmazások, illetve a személyes jó közérzethez kapcsolódó életstílus termékek területén, melyen belül erős vezető pozícióval rendelkezik a síkképernyős televíziók, a férfi borotválkozás és szőrtelenítés, a hordozható szórakoztató elektronika illetve a szájápolás terén. A Philips hírei a www.philips.com/newscenter internetoldalon találhatóak meg..