Légy férfi! - avagy a szőrtelenítés maszkulin módja

november 8, 2012

Napjainkban a divatot az olyan sztárok diktálják mint David Beckham vagy legújabb 007-es ügynökünk Daniel Craig, akik makulátlan megjelenésükkel több millió férfi példaképei és ennél is több nő vágyálmai. Pár évvel ezelőtt még kínosnak számított, ha egy férfi bevallottan borotválta testszőrzetét, de ma csaknem minden második férfi az igényesség szinonimáját látja az esztétikusan trimmelt szőrzetben. Most a Philips legújabb készülékével, a Body Groomerrel te is kialakíthatod saját stílusod- a nyakvonal alatt is!

A testszőrzet borotválásával, trimmelésével kapcsolatban leggyakrabban felmerülő kérdés, hogy femininné válik-e egy férfi, ha az arc borotválásán kívül is van igénye további testrészeinek szőrtelenítésére. A válaszunk egyértelműen nemleges. Senkit sem buzdítunk teljes testgyantára, de kétségtelen, hogy a hónalj borotválása sokkal kényelmesebbé teszi a hétköznapokat. Itt nem kizárólag esztétikai, inkább higiéniai szempontokról van szó. A mellkas, a lábszár és az ágyék már egy egészen más kategória. Sok férfi nyilatkozta, hogy férfiasságát látja mell-, lábszőrzetében és annak elvesztése nőiessé tenné. Noha nem hisszük, hogy a mellkas és a láb borotválása bármelyik férfit is arra a következtetésre juttatná, hogy azonnali bevásárlókörútra van szüksége, ha ő személy szerint a szőrzetben látja férfiasságát, akkor a világért se váljon meg tőle. Nem javasoljuk továbbá a gyanta használatát, mivel az erősebbik nem szőrzete jóval dúsabb, így egy rendkívül hosszú és fájdalmas procedúrától kímélhetik meg magukat, amennyiben a borotvát preferálják. Míg a lábszár, a mellkas és az ágyék környékének szőrtelenítése teljesen az illető személytől függ, addig létezik a testnek egy olyan része, amelynek borotválását erősen ajánljuk, sőt minden nő nevében kérjük a szőrtelenítését: a hát. Nincs annál kiábrándítóbb mint a hosszú szőrszálak, vagy az egybefüggő szőrme a háton.  Sok nő szereti a mackós felépítésű férfiakat, de ehhez még ők sem ragaszkodnak.

Az ünnepek közeledtével lepd meg magad vagy ajándékozz férfiismerősödnek a Philips BodyGroomert, amely jelentősen megkönnyíti a test szőrtelenítését. A készülék bőrbarát kialakítása még a nehezen elérhető területeken is a bőr megóvásával trimmel és borotvál saját igényeidnek megfelelően. Alakítsd ki saját stílusod a nyakvonal alatt is!

A Philips BodyGroomer számos előnnyel rendelkezik, amelyeket a vállalat a férfiak igényeit figyelembevéve alakított ki.

Bőrbarát kialakítás

• Hipoallergén borotva és gyöngyház vágóélek a bőrirritáció megelőzésére

Egyszerű használat

• 100%-ig vízálló a zuhany alatti használathoz és az egyszerű tisztításhoz

• 8 óra töltéssel 50 perc vezeték nélküli használat

• Az akkumulátor jelzőfénye jelzi az akkumulátor töltöttségi állapotát

• Állvány a töltéshez és az egyszerű tároláshoz

• 2 év garancia, univerzális feszültség, nincs szükség olajozásra

Trimmel és borotvál

• Trimmelés és borotválás a teljes testen

• Trimmelő és borotva fej a hosszabb szőrzethez is

• 1 fésű tartozékkal 5 mm-es testszőrhosszig

Termékkód: BG2024

Ajánlott fogyasztói ár: 7 799 Ft

A hollandiai Royal Philips Electronics egy egészségügyi és well-being vállalat, amely az emberek életminőségének javítására összpontosít a legújabb innovációk időszerű alkalmazásával. A világ egyik vezető vállalataként az egészségügy, az életstílus és a világítástechnika területén, a Philips a technológiát és a designt ötvözi emberközpontú megoldásokba a fogyasztói igények és a “sense and simplicity” márkaígéret alapján. A Philips körülbelül 121 000 főt alkalmaz a világ több mint 60 országában. A 2011-ben 22,6 milliárd eurós forgalmat elérő cég piacvezető pozíciót tölt be a szív-, és az akut betegellátás, az otthoni egészségügy, az energiahatékony világítástechnikai megoldások és új alkalmazások, illetve a személyes jó közérzethez kapcsolódó életstílus termékek területén, amelyen belül erős vezető pozícióval rendelkezik a férfiborotválkozás és szőrtelenítés, a hordozható szórakoztató elektronika, illetve a szájápolás terén. További hírek a www.philips.com/newscenter oldalon találhatóak.