Hozzuk ki mindenből a legtöbbet a Philips Avance Collection gyümölcscentrifugákkal

Készüljünk már most a léböjtre!

január 13, 2014

Csökkenő túlsúly, jobb anyagcsere, tisztább bőr, csillogó szemek… és még hosszasan sorolhatnánk a léböjtkúra pozitív hatásait a szervezetre. Hamarosan itt a tavasz, ezért ideje készülni: hozzuk ki a legtöbbet minden gyümölcsből és zöldségből a Philips Avance Collection gyümölcscentrifugáival, melyek akár 10%-kal több gyümölcslevet* készítenek.

Akár az otthonunknak, úgy a szervezetünknek is szüksége van bizonyos időnként nagytakarításra, és mivel nyakunkon a tavasz, ezért nem árt időben megtenni az előkészületeket, ha léböjtkúrát tervezünk a következő évszakban. Első lépésben szükségünk lesz egy olyan gyümölcscentrifugára, amely minden gondot levesz a vállunkról, ha rostokban, vitaminokban gazdag folyadékokat szeretnénk fogyasztani. A Philips Avance Collection gyümölcscentrifugáit erre találták ki, és nekünk már csak a gyümölcsöket és a zöldségeket kell gondosan összeválogatni.

A léböjtkúra során nagyon fontos, hogy a frissen facsart zöldségekből, gyümölcsökből a lehető legtöbbet hozzuk ki, hiszen ilyenkor csak folyadékot fogyasztunk, és egyáltalán nem veszünk magunkhoz szilárd étket. A Philips Avance Collection gyümölcscentrifugák lefelé néző szűrővel ellátott, innovatív rendszerüknek köszönhetően akár 10%-kal több lé kinyerésére képesek*. A gyümölcs vagy zöldség típusától függően pedig akár 2,5 liter lé is készíthető egyszerre, a gyümölcshús tartály ürítése nélkül. A nagyméretű adagolócsővel nincs szükség a gyümölcs elődarabolására, és a puha és kemény húsú gyümölcsöket, zöldségeket is külön sebességfokozaton centrifugázgatjuk. A 80 mm-es extraszéles adagolócső révén akár alma-, sárgarépa- és céklalé is készíthető elődarabolás nélkül.

A QuickClean technológiának, az újszerű, gyorsan tisztítható szűrőnek és beépített gyümölcshús-gyűjtőnek köszönhetően a készülékek tisztítása minden eddiginél egyszerűbb. A gyümölcshús oda gyűlik össze, ahova kell: a Philips gyümölcscentrifuga gyümölcshústartályába. Ez azt jelenti, hogy ezentúl nem kell a gyümölcshús más részekről, például a fedélről történő eltávolításával bajlódni. A lekerekített kialakításnak és sima felületnek köszönhetően a gyümölcshús könnyen kikanalazható és a tartály sokkal egyszerűbben tisztítható. Általában rengeteg gyümölcshús-rost szorul bele a szűrőbe, ami nagyon megnehezíti a tisztítást. Az elektropolírozási eljárásnak köszönhetően azonban a szita teljes felülete sima, és ez megkönnyíti a rostok eltávolítását normál konyhai eszközök (szivacs vagy kefe) használatával.

A Philips Avance Collection gyümölcscentrifugák már elérhetőek Magyarországon. A HR1871/00 modell 64.990,- Ft-os, míg a HR1869 modellek 48.990,- Ft-os ajánlott fogyasztói áron.

* A Philips korábbi túpusához a HR1861 típusszámú gyümölcscentrifugájához képest

A Royal Philips

A hollandiai Royal Philips (NYSE: PHG, AEX: PHIA) egy egészségügyi és well-being vállalat, amely az emberek életminőségének javítására összpontosít a legújabb innovációk időszerű alkalmazásával az egészségügy, az életstílus és a világítástechnika területén.
A Philips körülbelül 114 000 főt alkalmaz a világ több mint 100 országában. A 2012-ben 24,8 milliárd eurós forgalmat elérő cég piacvezető pozíciót tölt be a szív-, és az akut betegellátás, az otthoni egészségügy, az energiahatékony világítástechnikai megoldások és új alkalmazások, illetve a férfiborotválkozás és szőrtelenítés, valamint a szájápolás terén. További hírek a
 www.philips.com/newscenter oldalon találhatóak.

További információ