Philips Design: kreatív erőforrás az innováció szolgálatában

A Philips Design központjában tudjuk, hogy csak akkor elégíthetjük ki az emberek szükségleteit és vágyait, ha valóban megértjük őket. Ezért mindig azzal kezdjük, hogy alaposan megismerjük célközönségünket: prioritásaikat, értékeiket, inspirációjukat, illetve azt, hogy mit szeretnek és mit nem. Ezzel a háttértudással a nemzetközi, sokoldalú és változatos design csapatunk olyan valóban fontos megoldásokat tud létrehozni, amelyek az emberi igények elé mennek, túlszárnyalják elvárásaikat és fokozzák vevőink üzleti sikerét.

 

 
Legfontosabb adatok

  • A világ egyik legnagyobb design szervezete
  • 8 stúdió Európában, Ázsiában és Észak-Amerikában
  • Több mint 50 design-díj évente
  • Több mint 550 kreatív szakember
  • 60 ügyfél a Fortune 500 vállalata közül
 
Megközelítésünk

Megközelítésünk

Az értékteremtésre összpontosítunk. Munkánkat az úgy nevezett „High Design Process” alapján végezzük, amely a mi egyedi eljárásunk: egy integrált megközelítés, amely a hagyományos design készségek mellett magában foglalja a legújabb –  természetesen designnal kapcsolatos – szakterületeket is, melyek ahhoz szükségesek, hogy a jelen és a jövő összetettségére és kihívásaira tudjunk reagálni.

 

Egy fenntartható jövő irányában

Egy fenntartható jövő irányában

A fenntartható fejlődés már közel húsz éve a Philips Design egyik sarkalatos tényezője. A társadalom és a környezet összefüggése területén végzett részletes kutatások igazolják, hogy megoldásaink valóban megfelelnek a különféle társadalmak sajátos életvitelének és szokásainak.

A Design filantrópiája

A Design filantrópiája

2005. óta dolgozunk olyan humanitáriánus feladatok megoldásán, amelyek a társadalom és a környezet problémáira irányulnak, és társadalmunk törékenyebb rétegeit érintik. Rendhagyó partnereinkkel, például civil szervezetekkel (NGOs), nyilvános intézményekkel és egyéb – mindezeket kiegészítő értékeket képviselő – társadalmi szervezetekkel  együtt dolgozunk olyan megoldásokon, amelyek javítják az egészséget, jobbá teszik a környezetet és továbbfejlesztik a világ fejlődő társadalmait.