Maximális lékinyerés minimális erőfeszítéssel

10%-kal több kinyert lé, egy pillanat alatt tisztára öblíthető készülék

  Ízletes és frissítő levek, gyorsan

   

  Szeretne gyorsan készíteni egy kancsó – vagy pohár – gyümölcslevet? A gyümölcscentrifugáink erős, akár 1000 W-os motorjával még a kemény gyümölcsök és zöldségek levét is kinyerheti. Egészséges és friss lé pillanatok alatt.

   

  Hogy még könnyebb legyen a lékészítés, kialakítottuk a QuickClean technológiát. Ez segít a tisztítási idő 1 percre csökkentésében. Így az egészséges gyümölcsökből és zöldségekből minden nap a családja által kedvelt italokat készíthet.

  Maximális lékinyerés minimális erőfeszítéssel


  Hozza ki a legtöbbet a friss gyümölcsökből és zöldségekből. A nagy teljesítményű motornak és az egyedülálló fordított szűrőnek köszönhetően az Avance gyümölcscentrifugák akár 10%-kal több levet nyernek ki.

  Lékészítés erőfeszítés nélkül


  A lékészítés utáni takarítás minden eddiginél egyszerűbb. Úgy alakítottuk ki a gyümölcscentrifugáinkat, hogy egyszerűen tisztíthatók legyenek – mindössze 1 perc alatt. Az előtisztítás funkció segítségével másodpercek alatt kiöblítheti a gyümölcscentrifugát, a tisztítás így gyerekjáték.

  A megfelelő mennyiségű gyümölcs- és zöldségfogyasztást köztudottan az egészséges napi étkezés egyik legfontosabb elemének tartják, de nem könnyű elegendő mennyiséget fogyasztani ezekből, ha az ember elfoglalt. Éppen ezért a frissen facsart, házi készítésű ivólevek nagyszerű módot nyújtanak arra, hogy a gyümölcsök és zöldségek megfelelő kombinációját a napirend részévé tegyük.

   

  A Philips, világszerte vezető gyümölcscentrifuga-márkaként gyümölcspréseket és gyümölcscentrifugákat egyaránt kínál, hogy Ön a lehető legtöbbet nyerhesse ki a hozzávalókból. Ráadásul ezek a készülékek annyira egyszerűen használhatók, hogy minden nap szívesen használja majd őket.

  Quick clean technológia

  Akár 1 percen belül tiszta

  A QuickClean™ technológia azt jelenti, hogy a gyümölcscentrifuga akár 1 percen belül tisztítható. Egyszerűen csak öntsön vizet a gyümölcscentrifugába a gyors előtisztításhoz, így a rostokat és apró darabokat könnyedén letörölheti és leöblítheti.
  Quick clean polírozott szűrő

  Csak tisztára kell törölni

  Melyik a legjobb gyümölcscentrifuga? Az, amelyiket gyorsan meg lehet tisztítani! A gyümölcscentrifugáinkban található szűrő sima, polírozott felületű, így egyszerűen tisztára törölhető.
  Beépített gyümölcshústartály

  A gyümölcshús egyszerű eltávolítása

  Mivel a gyümölcscentrifuga szűrője fordított állású, a gyümölcshús magától beleesik egy tartályba, amely egyszerűen kiemelhető és kiüríthető. Ezt követően öntsön bele vizet az előtisztításhoz, így a gyümölcscentrifuga már majdnem készen áll az újabb használatra.

  Áttekintések

  Ez a készülék egyszerűvé tette az átállást az egészséges étrendre. Hatékonyan nyerhető ki vele a lehető legtöbb lé a gyümölcsökből és a zöldségekből, és a gyümölcshús egyszerűen eltávolítható. Csak egy gyors öblítés, és máris újra használatra kész. Az egyetlen negatívum számomra az volt, hogy nehezen tudom rögzíteni a zárókart, de egyébként nagyszerű.

  egészséges italok alkalmazás

  Ingyenesen letölthető inspiráló receptek és egészséges tippek


  Töltse le most a Philips Healthy Drinks alkalmazást. Ez nagyszerű módja annak, hogy a lehető legtöbbet hozza ki a gyümölcscentrifugálásból és turmixolásból. Elkezdheti a saját egészséges és ízletes leveit készíteni – vagy kibővítheti a receptgyűjteményét.

  A friss levek és turmixok nagyszerű megoldást kínálnak a vitaminok és egyéb létfontosságú tápanyagok bevitelének növelésére.