Az új Philips gyümölcsprés

Tápanyagokban és rostban gazdag gyümölcslé

  A koncentrált tápanyagok napi adagja

   

  A még több tápanyag érdekében – a gyümölcsök és zöldségek természetes rostjaival – új gyümölcsprésünkkel a leveket frissen készítheti el otthonában. A lékinyerési folyamat során a gyümölcsprés óvatosan összenyomja a friss gyümölcs és zöldség nagy részét, beleértve a leveles zöldségeket és a csonthéjasokat is. 


  Az összes gyümölcscentrifugánk QuickClean technológiával van ellátva, ezáltal garantált a gyors tisztítás, így a lékészítés könnyen a napi rutin részévé válhat.

  Több lé nyerhető ki azonos mennyiségű gyümölcsből     

  Több rost és vitamin – és jobb íz – az új mikro-gyümölcsprésünkkel.

  A koncentrált tápanyagok napi adagja

  pipa szimbólum
  Tápanyagokban gazdag lé gyümölcsökből, zöldségekből és csonthéjasokból.
  pipa szimbólum
  QuickClean 1 perc alatt, a szűrőmentes kialakításnak köszönhetően
  pipa szimbólum
  Kompakt design 

  A lé 90%-ának kinyerése a MicroMasticating technológiával

   

  • Helyezze a készülékbe az apróra vágott hozzávalókat
  • Minden alaposan kipréselésre kerül
  • A fémtengely mikromozdulatokkal összenyomja a hozzávalókat nagy nyomással, a még táplálóbb levek érdekében

  Gyors és egyszerű tisztítás

   

  Az intelligens kialakítása miatt a gyümölcsprés alkatrészei egyszerűen levehetők és tisztára öblíthetők mindenféle konyhai eszköz nélkül. Emellett teljesen szűrőmentes a kialakítása, így 1 percnél rövidebb idő alatt megtisztítható.

  Áttekintések

  Ez a készülék egyszerűvé tette az átállást az egészséges étrendre. Hatékonyan nyerhető ki vele a lehető legtöbb lé a gyümölcsökből és a zöldségekből, és a gyümölcshús egyszerűen eltávolítható. Csak egy gyors öblítés, és máris újra használatra kész. Az egyetlen negatívum számomra az volt, hogy nehezen tudom rögzíteni a zárókart, de egyébként nagyszerű.

  egészséges italok alkalmazás

  Ingyenesen letölthető inspiráló receptek és egészséges tippek


  Töltse le most a Philips Healthy Drinks alkalmazást. Ez nagyszerű módja annak, hogy a lehető legtöbbet hozza ki a gyümölcscentrifugálásból és turmixolásból. Elkezdheti a saját egészséges és ízletes leveit készíteni – vagy kibővítheti a receptgyűjteményét.

  A friss levek és turmixok nagyszerű megoldást kínálnak a vitaminok és egyéb létfontosságú tápanyagok bevitelének növelésére.