Kávéfőző gépeink Bővebb információért kattintson a kívánt készülékre.

 • SENSEO®
  SENSEO®

  SENSEO®

  A SENSEO® kávéfőzők új generációja tökélyre fejlesztett, kiváló ízvilágú kávét kínál. Az egyszerűen használható, minden hangulathoz és alkalomhoz illő ízvilágot felvonultató készülékkel gombnyomásra teljes értékű, ízletes kávét készíthet, valódi krémréteggel.

  További információk

 • Philips filteres kávé
  Philips filteres kávé

  Philips filteres kávé

  A kávé fogyasztása mindennapos élvezet, ezért kávéfőző gépeinket úgy terveztük, hogy mindig kiváló ízű kávét készítsenek. A legjobb minőségű, korszerű anyagok felhasználásával készült, praktikus és stílusos filteres kávéfőző gépek ideális választásnak bizonyulnak mindazok számára, akik élvezik az élet apró örömeit.

  További információk

 • Philips Saeco
  Philips Saeco

  Philips Saeco

  Nem kell kávéházba mennie, ha eredeti presszókávét kíván. Olasz örökségünkkel a tarsolyunkban büszkék vagyunk arra, hogy feltaláltuk – és tökéletesítettük – az első, teljesen automatikus „kávébabtól a csészéig” technológiájú eszpresszógépet, amely minden használatkor friss kávészemeket őröl.

  További információk

Fedezze fel a gazdag olasz eszpresszót

Ha az eszpresszó vagy a cappuccino igazi, ízletes, szenvedélyes és stílusos, gazdag ízvilágát élvezné, már nem kell olasz kávézóba mennie. Könnyedén és egyszerűen, saját otthonának kényelmében is élvezheti a presszókávéfőző gépeink segítségével.

Az általunk kifejlesztett és tökéletesített, teljesen automatikus „kávébabtól a csészéig” technológiájú eszpresszógépeket a profi baristák tudásának legjavával ruháztuk fel. A frissen őrölt kávészemekből – egyetlen gombnyomásra – kivont tökéletes aromával gondoskodnak arról, hogy minden csésze felejthetetlen élmény legyen.

A Philips Saeco kiemelt jellemzői

Tekintse meg, hogyan biztosítja széleskörű tapasztalatunk, hogy minimális erőfeszítéssel nagyszerű, eredeti ízeket élvezhessen.

A Philips Saeco kollekció

A teljes kínálat megtekintése >

Érzékeit kényeztető stílus

Ha épp a napi teendőit állítja össze, vagy barátaival cseveg, csupán a konyhába kell kimennie, hogy egy csésze ízletes kávét készítsen a SENSEO® kávéfőző géppel. És mivel könnyedén, egy gombnyomással választhat a hosszúkávé, cappuccino, latte macchiato és eszpresszó közül, a legnehezebb dolog, ami Önre hárul, hogy döntsön, melyiket fogyasztaná.

Az egyszerűen használható SENSEO® kávéfőzőkkel kiválaszthatja a pillanatnyi hangulatához illő kávétípust. Egyszerre két, mindig tökéletes minőségű csészét is készíthet. Élvezze a gazdag íz- és aromaválasztékot, amelyet mindig valódi krémréteg koronáz.

Tekintse meg az új SENSEO® kávéfőzőt működés közben

SENSEO® Viva Café videó

SENSEO® Viva Café

 • Állítható kifolyó
 • 2 csésze kávé egyszerre
 • Automatikus kikapcsolás
 • Erősségválasztás
 • Egyedülálló kávéfőzés
 • Habréteg

Állítható kifolyó

Az állítható kifolyó vagy cseppfelfogó tálca emelésével vagy lejjebb állításával hozzáigazíthatja a SENSEO® kávéfőzőt kedvenc csészéje vagy bögréje méretéhez.

2 csésze egyszerre

Tökéletes kávét készíthet – egy csészényit kb. 30 másodperc, két csészényit kevesebb mint egy perc alatt.

Automatikus kikapcsolás

A SENSEO® kávéfőző automatikusan kikapcsol, így energiát takaríthat meg.

Erősségválasztás

Állítsa be az íz erősségét és intenzitását, és készítse el kedvenc kávéját. Az erősségválasztó opcióval erős rövid és gyenge hosszú kávé közül választhat.

Egyedülálló kávéfőzés

A SENSEO® egyedülálló kávéfőző rendszere garantálja, hogy minden csésze ital frissen, a kávé és a víz tökéletes egyensúlyát betartva készüljön – a lágy, teljes íz és a finom aroma érdekében.

Habréteg

A tökéletes csésze kávén mindig bőséges és ízletes habréteg is van, ami a páratlan íz és minőség bizonyítéka.

A SENSEO® kávéfőzőgép-választék

A teljes kínálat megtekintése >

Mindig nagyszerű íz

Nincs más, ami az otthonát betöltő aromához vagy a kávéfőzés hangjához fogható. Stílusos filteres kávéfőző gépeinkkel öröm a mindennapi kávézás – és ezt másokkal is meg kell osztani. Így ha betoppannak barátai vagy családtagjai, kávéfőzőink segítségével mindig könnyen elkészíthető, kitűnő, gazdag ízvilágú kávéval kínálhatja meg őket.

A legjobb minőségű, korszerű anyagok felhasználásával készült, filteres kávéfőző gépeink bármely otthonnak díszére válnak. Az egyedülálló kávéfőző rendszer minden ízt és aromát kinyer az alapanyagból, az erősségválasztó és a többi funkció pedig gondoskodik arról, hogy a kávé mindig pontosan az Ön ízlésének megfelelő legyen. Ténylegesen mindent megtettünk azért, hogy a kávé mindig kiváló ízű legyen. Önnek csak élveznie kell a kávé ízét.

 • Egyszerűen jó kávé

  Egyszerűen jó kávé

  A kávé fogyasztása mindennapos élvezet, ezért kávéfőző gépeinket úgy terveztük, hogy a kávékészítés maga legyen az egyszerűség.

 • Kávé, ahogy Önnek megfelel

  Kávé, ahogy Önnek megfelel

  Egyedülálló rendszerünknek köszönhetően az őrölt kávé minden íze és aromája kinyerhető, míg az erősségválasztó mindig tökéletes kávét biztosít. A termoszkanna pedig megőrzi a kávé zamatát és melegét.

 • Tegye gazdagabbá a kávézás pillanatait

  Tegye gazdagabbá a kávézás pillanatait

  Felülmúlhatatlan íz és aroma – ne érje be kevesebbel. A forralás, főzés és beépített daráló ezt biztosítja Önnek.

Filteres kávéfőzőink megtekintése működés közben

Filteres kávéfőzőink

A teljes kínálat megtekintése >

Tartozékok filteres kávéfőzőkhöz

Tartozékok

Gazdagítsa az otthoni kávézás élményét kiváló minőségű tartozékainkkal. Akár SENSEO®, akár Philips Saeco vagy filteres kávéfőző géppel rendelkezik, itt minden szükséges terméket megtalál.

Kattintson ide a videó lejátszásához

Philips Saeco tejhabosító

Fedezze fel a tökéletes tejhab titkát.

Fedezze fel a legjobb olasz baristák titkát. Ezentúl otthonában, kényelmesen is készíthet kávékülönlegességeket: nyáron jeges cappuccinót, a hideg téli napokon pedig latte macchiatót. A teljesen automata készülék ráadásul könnyen tisztítható.

Karbantartási termékek

Karbantartási termékeink széles skálájával gondoskodhat arról, hogy a kávé mindig a legjobb legyen. Vízkőmentesítőink eltávolítják a szelepeken lerakódott káros vízkövet, vízszűrőink pedig garantálják a víz tisztaságát.

A vízkőmentesítés célja

 • Jobb és tartósabb teljesítmény

  A lerakódott vízkő eltömíti a szelepeket. A készülék vízkőmentes állapotban nem csupán hatékonyabb, hanem várható élettartama is hosszabb lesz.

 • Ízletesebb kávé

  Ez az, ami igazán számít. A vízkőmentes kávéfőző garantálja, hogy a megfelelő főzési hőmérséklet mellett a lehető legtöbb kávé kerül a csészébe, így tökéletes ízélményben lehet része.

 • Kívül-belül jobb higiénia

  A kávéfőzőt ajánlott háromhavonta vízkőmentesíteni. Vízkőoldóink gondosan eltávolítják az összes lerakódott vízkövet, így minden tekintetben higiénikusabb lesz a készülék.

  Előkészítő tartozékok

  Előkészítő tartozékainkkal tökéletes kávét készíthet – ráadásul egyénivé is varázsolhatja.

Kávészerviz-tartozékok

A kávé felszolgálása legalább olyan fontos, mint az elkészítése. Kávészerviz-tartozékaink széles választékával az első kortytól az utolsóig kiélvezheti a kávé látványát, melegét, illatát és zamatát.