Kávé

Megtekintés
Tábl.
Lista
Termék típusa
Senseo kávépárnás kávéfőzők
Automata eszpresszó kávéfőzők
Saeco automatikus eszpresszógépek
Saeco manuális eszpresszógépek
Filteres kávéfőzők
Funkciók
Üvegkanna

A Philips aromazáró kanna üvegből készült, és arra tervezték, hogy optimálisan megőrizze a kávé ízét.

Termoszkanna

A filteres kávéfőző termoszkannája hosszabb ideig tartja melegen a kávét, és megőrzi az aromáját anélkül, hogy fűtőlapot alkalmazna, mint az üveg kávéskannás kávégépek általában.

AromaSwirl

A filteres kávéfőző intelligens fúvókája megkeveri a kávét, miközben az üvegkannába csepegteti azt, így egyenletesen oszlatja szét az aromákat. Az utolsó csészéből sem kell gyenge kávét innia. Ez a funkció biztosítja azt, hogy a filteres kávéfőzővel készített első és utolsó csésze kávé is ugyanolyan erősségű lesz – és az utolsó cseppig nagyszerű ízt ad.

Regulator intenziteta

Patentirani prekidač za intenzitet omogućuje vam da postavite način na koji voda teče kroz spremnik s kavom: postavka za veliku količinu vode rezultira slabijom kavom blagog okusa, dok postavka za malu količinu vode rezultira kavom jačeg, intenzivnog okusa.

Állítható kávéhőmérséklet

Ezzel a kávégéppel igényeihez igazíthatja a kávé hőmérsékletét. Például magasabb hőmérsékletet állíthat be egy hőelvonó kerámiacsésze esetében, és alacsonyabbat egy vékony üvegcsésze vagy egy hordozható műanyag pohár esetében.

Erősségválasztás

Az erősségválasztó funkció segítségével erős rövid és gyenge hosszú kávé közül választhat.

Varipresso kávéfőző kamra

A szabadalmazott VariPresso kávéfőző kamrának köszönhetően ezek az automata eszpresszógépek a kávéitalok páratlan választékát kínálják. A titok kulcsa az állítható főzési nyomás; az intenzív, gazdag eszpresszóhoz állítsa magasra a nyomást, a hosszú, klasszikus kávéhoz pedig állítsa alacsonyabbra.

Thermospeed

A Thermospeed technológiával működő vízmelegítő hirtelen felmelegíti a kávé funkciókört az automata eszpresszógép bekapcsolásakor. Ezzel megakadályozza a hőveszteséget, és már az első csésze kávé is tökéletesen forró lesz.

Kerámiaőrlő

A kerámiaőrlők számos területen jobbak, mint a konkurencia acélőrlői: következetesen pontos őrlést, egyedülálló tartósságot, valamint rendkívül halk működést tesznek lehetővé a kávészemek megégetése nélkül – a tiszta íz érdekében

Csatlakoztatott kávéfőző

A Saeco GranBaristo Avanti kávégépet okoskészülékéről vezérelheti. Egyszerűen személyes ízlésére szabhatja minden egyes kávéját, vagy személyes inasává teheti az Avanti kávégépet, felajánlva vendégeinek, hogy táblagépen keresztül adják le rendelésüket.

Különféle csészeméretekhez illeszkedik

Az állítható kifolyó vagy cseppfelfogó tálca emelésével vagy lejjebb állításával hozzáigazíthatja a kávégépet kedvenc csészéje vagy bögréje méretéhez.

Személyes kávémemória

A kávégép lehetővé teszi, hogy beállítsa és elmentse a főzni kívánt kávémennyiséget.

Előforrázás

Az előfőzés biztosítja a kávéőrlemény átnedvesítését a főzés előtt, így az aromák egyenletesen kibontakozhatnak.

Vízkőmentesítés-jelző

A kávégép figyelmezteti a felhasználót, amikor vízkőmentesíteni kell a készüléket a speciális SENSEO® vagy Saeco vízkőmentesítővel, a maximális élettartam biztosítása érdekében.

Mosogatógépben tisztítható részek

Mosogatógépben tisztítható alkatrészek az egyszerű és kényelmes tisztításért.

Automatikus kikapcsolás

A kávégép automatikusan kikapcsol az energiatakarékosság érdekében.

Tejadagolás
Automata tejhabosító

A beépített tejtartály egyszerűen tárolható a hűtőszekrényben, és mindig készenlétben van a habosításra egy ízletes cappuccinóhoz vagy bármilyen más italhoz.

Külön tejhabosítóval

A Pannarello hagyományos tejhabosító segítségével a tejet az ízlésének megfelelően habosíthatja. Csak merítse bele a tejbe, miközben lassú, körkörös kézmozdulatokkal keveri. Folytassa a habosítást az ízlésének megfelelő kevésbé vagy gazdagabban habos tej eléréséig.

Kávéitalok
Filteres kávé

Keresgéljen filteres kávéfőzőink között. A filteres kávé úgy készül, hogy forrásban lévő vizet öntenek a kávéfilterben lévő őrölt kávéra. 125 ml-es (Németország) vagy 250 ml-es (Egyesült Államok) csészékben szolgálják fel, és az eszpresszónál gazdagabb íze van.

Kávéitalok és tejes italok

Keresgéljen tejhabbal készülő kávéitalokat – például cappuccinót – előállító kávéfőzőink között.

Eszpresszó

Keressen rá valamennyi eszpresszót készítő kávégépünkre. Az eszpresszó úgy készül, hogy 88 ºC-ra melegített vizet 25 másodpercen keresztül 9 bar effektív nyomás mellett folyatnak át 7 gramm tömörített, finomra darált kávéőrleményen, az eredmény pedig 25 ml kávé, vékony habréteggel a tetején. Intenzívebb ízű és tisztább, mint egy filteres kávé.

Anyag és kivitelezés
Műanyag és rozsdamentes acél

Stílusos rozsdamentes acél alkatrészeket és tartós szintetikus anyagokat ötvöztek a harmonikus kivitel érdekében, amelyet egyszerű tisztán tartani.

Műanyag

A szintetikus anyagok tartóssá és egyszerűen tisztíthatóvá teszik ezt a kávégépet – azok számára, akik szeretik a praktikus dolgokat.

Tisztítás és karbantartás
Automatikus tisztító- és vízkőmentesítő programok

Több idő az élet fontos dolgaira: Be- és kikapcsoláskor a készülék automatikusan öblíti magát, illetve elvégzi a vízkőmentesítést, amikor szükséges, és amikor Ön vízkőmentesítőt tesz a víztartályba

Tejtartály-tisztító funkció

Több idő az élet fontos dolgaira: A tejtartály minden használat után megtisztítja önmagát.

Használható AquaClean szűrővel

Az automata eszpresszógépek szabadalmazott AquaClean vízszűrővel működnek. Az AquaClean vízszűrőnek köszönhetően nem szükséges vízkőmentesítenie automata eszpresszógépét 5000 csészéig (2 év).

Tartozékok és alkatrészek
Előkészítés

Minden, amire egy kávé elkészítéséhez, illetve kávéfőzője funkcionalitásának növeléséhez szüksége lehet.

Karbantartás

Vízszűrők, vízkőmentesítők és egyéb termékek, amelyek segítségével meghosszabbíthatja kávéfőzője vagy eszpresszógépe élettartamát.

Cserealkatrészek

Elromlott valami? Ezekkel az alkatrészekkel megspórolhatja teljes kávéfőzője vagy eszpresszógépe cseréjét.

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: