Lélegezze be
a különbséget

Tisztább levegő otthonában, természetes módon

Milyen az otthona levegőminősége a kültérihez viszonyítva?

huis doorsnede
Schadstoffe in der Luft

Tudta, hogy az Egészségügyi Világszervezet szerint az otthonunk levegője akár 2-5-ször szennyezettebb lehet, mint a kültéri levegő*?

 

A kültéri levegő szennyezőanyagai a nyitott ablakokon és ajtókon keresztül könnyen bejuthatnak otthonába. De még ha be is vannak zárva, a természetes szellőzés során is bejuthatnak az allergének és az apró – 2,5 mikrométer alatti – részecskék az otthonába.

A fák, gyomok és más, allergiás tüneteket okozó növények által kibocsátott pollen gyakori beltéri allergén. A másik beltéri allergén anyag a súlyos allergiás reakciókat és asztmát kiváltó poratkákat, kültéri ásványi anyagokat és egyéb apró részecskéket tartalmazó por.

A főzés, takarítás és háziállatok tartása során szintén keletkezhetnek beltéri szennyezőanyagok. Az új beltéri dekorációk és berendezések gázokat és illékony szerves vegyületeket bocsáthatnak ki.

 

A penészgombák, baktériumok és vírusok elszaporodásának megakadályozása érdekében 40-60%-os páratartalmat kell otthon fenntartani. A megfelelően párásított helyiségben kellemesebb a légzés, és nem szárad ki a bőr.

 

 

*A tényleges értékek az alábbi beltéri/kültéri arányok voltak: 1,62–6,37 a nyári hónapokban, illetve 2,05–10,99 a téli hónapokban. A szöveg és az ábra forrása: T. Salthammer Angewandte Chemie Int. Ed. 52, (2013), 3320; Az eredeti adatok forrása: B. Wang et al. / Atmospheric Environment 41 (2007)2851–2861.

A mi technológiánk eltávolítja

Gondoskodás lakókörnyezetéről

 

A tiszta és optimálisan párásított otthoni levegő a jó egészségi állapot fontos része.

Vita shield
VitaShield IPS – eltávolítja az egészen apró, 20 nanométeres (0,00002 mm) részecskéket, baktériumokat, port, allergéneket és vírusokat.
Aera sense
AeraSense – modern érzékelő technológia pontos és csúcsminőségű teljesítménnyel.
Nano cloud
NanoCloud – különleges párásító technológia, amely az ideális páratartalmat természetes módon tartja fenn otthonában.
Philips Air alkalmazás

Az ECARF által tesztelve allergiában szenvedők számára


A világ egyik vezető allergiakutató szervezete, az ECARF által elvégzett klinikai vizsgálat kiderítette, hogy a pollenallergiában szenvedők a Philips levegőtisztító használata során sokkal kevesebb pollenallergia-tünetet tapasztaltak (tüsszögés, könnyezés, vörös szemek, viszkető orr, viszkető bőr és rhinorrhea).
* 90 perces kitettség után, a Philips levegőtisztítók használatával, összehasonlítva a szűrő használata nélküli helyzettel - Az ECARF által klinikailag megvizsgálva
Philips Air alkalmazás

Mobil alkalmazás a tisztább levegőért


Philips Air alkalmazásunk segítségével szabályozhatja otthona levegőminőségét, még akkor is, ha nincs otthon. Töltse le az alkalmazást, és okostelefonja segítségével kövesse a beltéri és kültéri levegő minőségét. Tudjon meg többet az allergia kezeléséről, szabályozza beállításait otthonán kívülről is, valamint kérjen emlékeztetőt a szűrőcsere esedékességéről!

Az Air termékcsalád

 • Levegőtisztítók

  Levegőtisztítók

  A Philips levegőtisztítói segítenek eltávolítani a levegőben található szennyeződéseket. Tudjon meg többet a levegőtisztítók műkődéséről!

 • Párásítók

  Párásítók

  Száraz a levegő otthonában, ami irritálja torkát? Párásítsa otthona levegőjét higiénikusan Philips párásító készülékekkel. Tudjon meg többet!

 • Kombi

  Kombi

  Fedezze fel, hogyan segítenek a beltéri levegőminőség javításában a Philips levegőtisztító és -párásító készülékei. Tudjon meg többet!