Lélegezze be a különbséget

A tiszta levegő fontos a jó egészség érdekében

Philips Series 3000 levegőtisztító

Philips tisztító
Az AeraSense és VitaShield IPS technológiával ellátott levegőtisztító készülék digitális kijelzője tájékoztatást nyújt a helyiségben található levegő minőségéről és hatékonyan eltávolítja a beltéri levegőben található allergének, baktériumok és vírusok 99,9%-át. Nagy, akár 95 m2 –es helyiségekben is használható.
vide
PM 2.5
Városi életmód, felújítás vagy költözés?

A levegő minősége egyre komolyabb problémát jelent az egész világon, a tiszta levegő még sosem volt ennyire fontos. Ez nem csak kültéri probléma, hanem az otthoni beltéri levegőre is vonatkozik. Az új beltéri dekorációk és berendezések gázokat bocsáthatnak ki, amelyek formaldehidet és illékony szerves vegyületeket tartalmazhatnak. A Philips levegőtisztítók fokozott védelmet nyújtanak az új lakások és a felújítások által kibocsátott gázok ellen.
Pollen
Búcsút inthetünk az allergéneknek, és új életet kezdhetünk!

Az allergiás megbetegedések az emberiség 30-35%-át érintik. Otthonaink levegője is hozzájárulhat ehhez – a beltéri levegő gyakran tartalmaz apró részecskéket (PM 2.5), pollent és más allergén anyagokat. A Philips levegőtisztítók akár a 20 nanométeres (0,00002 mm) ultra finom részecskéket, például allergéneket, baktériumokat és egyéb részecskéket is képesek kiszűrni.
Philips Air alkalmazás

Az ECARF által tesztelve allergiában szenvedők számára


A világ egyik vezető allergiakutató szervezete, az ECARF által elvégzett klinikai vizsgálat kiderítette, hogy a pollenallergiában szenvedők a Philips levegőtisztító használata során sokkal «kevesebb*» pollenallergia-tünetet tapasztaltak (tüsszögés, könnyezés, vörös szemek, viszkető orr, viszkető bőr és rhinorrhea).
* A Philips levegőtisztítók 90 perces használatát követően, összehasonlítva a szűrő használata nélküli állapottal. Az ECARF által végzett klinikai vizsgálatok alapján
Levegőérzékelő folyamat

Intelligens tisztítás az AeraSense technológiával


A professzionális érzékelő teljesítményt nyújtó aprórészecske-érzékelő az alábbi funkciók révén automatikusan tisztítja a beltéri levegőt:

1. Pontos ellenőrzés

2. Azonnali reagálás

3. Automatikus tisztítás

4. Valós idejű visszajelzés

HEPA-szűrő
Vita Shield

Rendkívüli teljesítmény VitaShield IPS technológiával


Minden Philips levegőtisztító lelke a VitaShield intelligens tisztító rendszer (IPS)

 

1. Eltávolítja az egészen apró, 20 nanométeres (0,00002 mm) részecskéket

2. Kiszűri az apró, 0,3 mikron méretű részecskék 99,97%-át. A levegőben található allergéneknek ez a leggyakoribb mérete

3. Hatékonyan eltávolítja a szagokat, az illékony szerves vegyületeket és a baktériumokat

Termékcsalád

videó

A szűrő karbantartása

 

A készülék időben figyelmezteti Önt a szűrők cseréjére. Amennyiben a szűrő elhasználódott, a készülék automatikusan leáll.

Kapcsolódó tartozékok keresése

HEPA-szűrő

HEPA finomrészecske-szűrő


NanoProtect HEPA szűrőnk eltávolítja otthona levegőjéből az apró szennyezőanyagok 99,97%-át, melyek a következők lehetnek: finom por, baktériumok, vírusok, illetve apró, 20 nanométeres allergének.

Szén szűrő

Aktív szén szűrők


A TVOC gázok és kellemetlen szagok kiszűrése érdekében a NanoProtect aktív szén szűrőink kiváló minőségű méhsejt szerkezet felhasználásával készültek a kiváló és megbízható teljesítmény érdekében.

Regisztrálás és szűrőrendelés


Ha regisztrálja az új levegőtisztítóját a Philips honlapján, könnyen megkeresheti és megrendelheti a megfelelő csereszűrőket. Végtére is az otthoni tiszta levegő titka a megfelelő állapotú szűrő. Választhatja azt is, hogy e-mailt küldjünk Önnek a frissítésekről.

Egyéb termékek

  • Párásítók

    Párásítók

    Száraz a levegő otthonában, ami irritálja torkát? Párásítsa otthona levegőjét higiénikusan Philips párásító készülékekkel. Tudjon meg többet!

  • Kombi

    Kombi

    Fedezze fel, hogyan segítenek a beltéri levegőminőség javításában a Philips levegőtisztító és -párásító készülékei. Tudjon meg többet!