Home
HU-Banner-Eco-topic-page

Porszívó típusaink

Porzsákos porszívónk páratlan szívóteljesítménnyel bír, az innovatív és hatékony szívófejek pedig páratlan teljesítményt nyújtanak, mivel a technológia számunkra befektetés.
További információk.

A Philips porszívók európai és ázsiai innovációs központjainkban folyamatosan fejlődnek, így mindig megújulva képesek egyre magasabb minőségű teljesítményt nyújtani. A Philips porzsákos porszívó központi eleme a Philips porszívók termékskálájának, ezért tervezőcsapatunk különös figyelemmel dolgozik rajta. Porzsákos termékcsaládunk páratlan szívóteljesítménnyel bír, az innovatív és hatékony szívófejek pedig példa nélkül álló teljesítményt nyújtanak, mivel a technológia számunkra befektetés. Mindemellett a porzsákok selejtezési folyamatára is odafigyelünk, ezért gondoskodunk arról, hogy a kukába helyezésük higiénikus és egyszerű legyen. Porzsákos porszívóinkban gondosan megtervezett, többrétegű szűrőrendszerrel rendelkező szűrők működnek, így a porszívóból kilépő levegő tisztább, mint amit beszív. Porzsákjaink skálája szőnyegekhez és padlókhoz is kiemelkedő tisztítási megoldást nyújt.
   
 • Nagy szívóerő
 • Akár 5 l-es portartály
 • Nagy teljesítményű, szabványos s-bag porzsákok

A porzsák nélküli porszívóban Philips PowerCyclone technológia működik, ami a porszívóba kerülő por és kosz leghatékonyabb szétválasztását biztosítja az alapos tisztítás érdekében.
További információk

A porzsák nélküli porszívóban Philips PowerCyclone technológia működik, ami a porszívóba kerülő por és kosz leghatékonyabb szétválasztását biztosítja. A porszívó hosszú távú teljesítményre készült, és nincs szükség hozzá porzsákra. Ezek a készülékek a koszt egy kis tartályban gyűjtik össze, ami szükség esetén üríthető, és nem csökkenti a szívóteljesítményt a takarítás során. A portartály látható, így bármikor fel tudja mérni, mennyi kosz és hulladék gyűlt össze, és könnyedén kiürítheti a rekeszt, ha megtelt. Minden porzsák nélküli porszívónk olyan teljesítményt nyújt, ami megfelel az alapos takarításhoz. Nagy erővel rendelkeznek, használatuk mégis könnyű.
   
 • PowerCyclone technológia
 • Könnyen üríthető portartály
 • AeroSeal szívófejjel is rendelhető

A Triple-Acceleration technológián alapuló innovatív megoldásunk a porszívózást, a nedves törlést és a szárítást egyesíti, így minden kemény padlót könnyedén feltakaríthat a víz segítségével.
További információk

A Philips nedves porszívók használata könnyű, és úgy nyújtanak kiemelkedő tisztítási teljesítményt, hogy közben időt, energiát és vizet spórolnak. A kemény padlók alapos tisztításához vizet kell használnia. A Triple-Acceleration technológián alapuló innovatív megoldásunk a porszívózást, a nedves törlést és a szárítást egyesíti, így minden kemény padlót könnyedén feltakaríthat a víz segítségével. Legyen szó száraz vagy ragadós piszokról, foltokról, finomporról vagy morzsákról, a Philips nedves takarítókészülékei mindezt egy mozdulattal eltávolítják, és csak a ragyogó padlót hagyják maga után. Gyengéden bánnak a padlóval, így visszahozzák az eredeti ragyogást. Minden kemény padlóra alkalmasak, pl. fa, laminált, csempe, kő, linóleum. És ami még fontosabb: megválhat felmosórongyától és vödrétől, elég ha felporszívózik. Kevesebb idő és erőfeszítés, mégis kitűnő eredmény. Kevesebb munka – több idő az élet jó dolgaira.
   
 • Porszívózás, felmosás és szárítás egy lépésben
 • Kiemelkedő teljesítmény minden kemény padlón
 • 50%-kal kevesebb erőfeszítés. 50%-kal kevesebb idő.

A Philips nyeles kézi porszívó tökéletes megoldást nyújt a mindennapos kiegészítő és helyi takarítási feladatokra.
További információk

A Philips nyeles kézi porszívó egy gombnyomásra könnyebbé teszi az életét, hiszen tökéletes megoldást nyújt a mindennapos kiegészítő és helyi takarítási feladatokra. A Philips nyeles kézi porszívó nagyszerű teljesítményt biztosít. Használata könnyű, a légáramot nem korlátozza porzsák, könnyű irányításával pedig a nehezen elérhető helyek is megtisztíthatóak. A hosszan tartó szívóteljesítmény a takarítási feladat elejétől a végéig azonos teljesítményt garantál. Minden padlótípussal, így a csempével, fával, kővel is gyengéden bánik, és szőnyegekhez is alkalmas. Válassza ki az Önnek megfelelőt a nagy teljesítményű, 2 az 1-ben, padlókhoz és bútorokhoz is alkalmas, vezeték nélküli nyeles porszívóinktól a vezetékes, HEPA-szűrős, kompakt nyeles porszívókig terjedő skáláról.
   
 • Könnyen használható 2 az 1-ben nyeles készülékek
 • Hosszabban tartó szívóteljesítmény
 • Vezeték nélküli és vezetékes használat

A kézben megtartható porszívó ideális a gyors takarításhoz. A Philips kézi porszívókkal kényelmesen eltüntetheti a lakásban és az autóban naponta összegyűlő koszt és port.
További információk

A kézben megtartható porszívók ideálisak a gyors takarítási feladatokhoz. A Philips kézi porszívók kényelmes megoldást kínálnak a lakásban és az autóban naponta összegyűlő kosz és por eltűntetésére. A vacsora utáni, váratlan foltok és morzsák vagy az állatszőrök egy mozdulattal eltávolíthatóak. A porzsák nélküli, körkörös légáram és az aerodinamikus szívófej-kialakítás a hatékony takarítási rendszer garanciái. Kézi porszívóink könnyen használhatóak, könnyűek és ergonómikusak, mellékelt tartozékaik pedig minden takarítási feladatra alkalmassá teszik őket: az olyan finom felületektől, mint a kanapé, a nehezen elérhető területekig és sarkokig, szőnyegen és kemény padlón egyaránt. Nagy szívóteljesítményük pedig garantálja a hatékony tisztítást. Válassza ki az Önnek megfelelőt kézi készülékeink széles skálájáról: vezetékes vagy vezeték nélküli, nedves vagy száraz, könnyű, otthoni vagy autóba való. Tegye könnyebbé a mindennapokat egy Philips kézi porszívóval.
   
 • Porzsák nélküli, körkörös rendszer
 • Takarítás otthon és az autóban
 • Tartozékok széles listája

Nézze meg videóinkat

További információk porszívóinkról 
Görgetés Élje át az élményt...

PowerPro

PowerCyclone


PowerCyclone technológia egy menetben választja szét a port és a levegőt.


A PowerCyclone technológia egy menetben végzi a takarítást az alábbi 3 hatékony lépésnek köszönhetően:

 • - Az egyenes vonalú és sima felületű levegőbemeneti nyíláson keresztül a levegő
  gyorsan áramlik a PowerCyclone rendszerbe.
 • - A hajlított légcsatorna felfelé áramoltja a levegőt, és közben növeli annak sebességét.
 • - A körkörös kamra tetején lévő kimeneti pengék hatékonyan kiszűrik a port a levegőből

AeroSeal szívófej


Az AeroSeal szívófej egy áthúzásra több port és szöszt szív fel három lépésben:

 • - A különleges kialakítású talp légzáró tömítést képez az optimális szíváshoz
 • - A tömítés szétválasztja a szőnyeg szálait, így mélyről is kitisztítja a port
 • - Az optimális légáram az összes port gyorsan a körkörös rendszerbe továbbítja

Egyszerű használat

Könnyen üríthető portartál

 • A portartályt úgy tervezték, hogy porfellegek nélkül tökéletesen üríthető legyen. Egyedi alakjának és sima felületének köszönhetően a por a tartály egyik oldalán gyűlik össze, és egyenletesen csúszik a porgyűjtőbe.

Célszerű kialakítás

Termékeink külsőjénél a célszerű kialakításra koncentráltunk, nagy kerekekkel, erős fogantyúkkal és új színekkel. Továbbfejlesztettük a felhasználói felületet.

 • Egyszerűen kezelhető gombok
 • Könnyen bontható csatlakozások
 • Finoman működő teleszkópos csövek
 • Nagy méretű kerekek

PerformerPro

Forradalmian új AirflowMax technológia


Optimalizálja a légáramot a portartályban, így a porzsák egyenletesen nyílik ki, ami ezáltal nagyobb szívóerőt eredményez, még a porzsák telítődésekor is*. Teljesítménykihagyások nélkül.

 

*A szívóerő az IEC 60312-1 szabvány szerint lett tesztelve az SLG Prüf- und Zertifizierungs GmbH (Philips Consumer Lifestyle B.V., August 2012) külső tesztelési intézet által.

TriActive+ szívófej


A Philips szabadalmaztatott, fejlett, új szívófeje három tisztítási műveletet egyesít: az elöl lévő nagy nyílás a nagyobb darabokat és morzsákat szedi fel, az egyedülálló talp gyengéden megnyitja a szőnyeg szálait, és azok mélyéről is eltávolítja a koszt, az oldalsó kefék pedig a falak és a bútorok mellől is eltávolítják a port és a koszt.

SmartLock csatlakozóegység

SmartLock csatlakozóegység
Teleszkópos csöveink a gyors kioldódásnak köszönhetően könnyen kihúzhatóak és visszacsukhatóak. 

AquaTrio

Gyorsan forgó kefék


A nagy teljesítményű, de mégis gyengéd mikroszálas kefék lenyűgöző, percenkénti 6700-as fordulatszámmal távolítják el a koszt, folyadékokat és foltokat, miközben alkalmazkodnak a padló különböző alakzataihoz. Még a résekbe is benyúlnak. A kefék a víztartályból érkező, folyamatosan áramló tiszta víznek köszönhetően öntisztulóak, a forgó kefék ereje pedig a piszkosvíz-tartályba löki a piszkot.

Háromszoros sebességnövelő technológia

Az AquaTrio egyszerre porszívózza, mossa fel és szárítja meg a padlót, amivel 50%-kal kevesebb időre és erőfeszítésre van szükség a takarításhoz. A gyorsan forgó mikroszálas kefék egyszerre és alaposan távolítják el a piszkot, a foltokat és a folyadékokat, így tökéletes eredményt nyújtanak.
A háromszoros sebességnövelő technológia három tisztítási műveletet végez el egyszerre:

 • Körkörös porszívózás: hatékony a por és a lazább szennyeződések eltávolításában
 • Felmosás: az első gyorsan forgó kefe hatékonyan távolítja el a foltokat és pecséteket
 • Szárítás: a második gyorsan forgó kefe felszívja a maradék vizet, amivel közel 50%-kal csökkenthető a száradási idő*


*Egy 2200 W teljesítményű porszívó működésével és a hagyományos felmosási művelettel összehasonlítva

A Philips padlóápolás 40 évnyi innovációja

A Philips 1951-ben az SZ325 és SZ250 készülékekkel lépett be a padlóápolás világába. Az első években a Philips egy helyi, holland gyártó porszívóit forgalmazta. 1972-ben a Philips integrálta a padlóápolási részleget. Az elmúlt 40 évben a Philips innovatív és gondosan kidolgozott termékekkel jelent meg a piacon, amelyek a nagy teljesítményű tisztításra fókuszáltak. Az olyan újításokkal, mint a teleszkópos cső és az infravörös távvezérlés, a Philips vezető szerepet töltött be a takarítóeszközök használatát és kezelhetőségét javító fejlesztésekben. Büszkék vagyunk az olyan termékeinkre, mint például a Performer, a páratlan szívóerejű, valaha épített legnagyobb teljesítményű porszívó.


Kattintson a nyilakra és a körökre a teljes bemutató megtekintéséhez.

1951 - A kezdet: az első Philips porszívók

A Philips 1951-ben lépett be a padlóápolási piacra egy holland gyártó, a Van Der Heem porszívóinak értékesítésével.

1964

1964 - A Philips bemutatja a forgó tömlőcsatlakozással és kábelcsévélővel felszerelt porszívóját, ami kora egyik igen fejlett készülékeként sokat javít a porszívók kezelhetőségén.

1972 - Megszületik a Philips padlóápolási részlege

1972-ben a Philips a holland gyártó, a Van Der Heem megvásárlásával a vállalatba integrálja a padlóápolási részleget.

1980-as évek - Innováció

A '80-as években a Philips több innovatív megoldást bemutatott, köztük a vezetékes távvezérlést, valamint a port kiszűrő és tiszta kifújt levegőt biztosító AFS Micro szűrőt.

1990-es évek - Új funkciók

A '90-es években a Philips – továbbra is a kiemelkedő teljesítményt biztosító, új innovációkra összpontosítva – bevezeti az infravörös távvezérlőt, a piacon elsőként. Az új funkció még könnyebbé teszi a porszívók használatát. Ugyanebben az évtizedben vezettük be a turbó kompresszormotort – ez a hatékony, kis méretű motor olyan kicsi, de erős porszívók létrehozását tette lehetővé, mint a Mobilo.

2000-2005 - Szívófej-technológia

A Philips mindig is nagy figyelmet fordított a szívófej-technológiára, ami a porszívók kulcsfontosságú eleme. A 2001-ben bemutatott, forgó mikroszálas párnával működő SuperParquet szívófejet gyorsan követte a TriActive szívófej 2003-ban. A jellegzetes szívófej azóta is igen népszerű a porszívó-tulajdonosok körében.

2005-2010 - Kompakt és porzsák nélküli készülékek

A kompakt porszívók termékcsaládját 2001-ben vezettük be a Specialist készülékkel, ami sokoldalú tisztítási megoldásokat biztosított.

A népszerű Marathon 2005-ös piacra vitelével a Philips belépett a hosszú időn át is nagy tisztítóerőt nyújtó porzsák nélküli kategória világába.

A Philips a porzsákos porszívók körében is folytatta az innovatív munkát. Legnépszerűbb termékünk, a Performer a Philips legnagyobb számban eladott porszívója: 1,8 millió háztartásban teljesít szolgálatot, és még mindig nagy kedvenc.

2010 és később

Továbbra is nagyban építünk tervezői hátterünkre, innovatív, új technológiáinkra, és azon dolgozunk, hogy kitűnjünk a porszívók teljesítménye terén azáltal, hogy termékeinket minden bemutatáskor új funkciókkal és technológiai javításokkal fejlesztjük tovább.

Tele vagyunk innovatív ötletekkel, az ihletést pedig porszívóink tulajdonosai adják, így biztosak vagyunk benne, hogy a legjobb még hátra van. Célunk, hogy meglepetést okozzunk gondosan kidolgozott, innovatív takarítási megoldásainkkal, amelyek a legjobb tisztítási eredményt biztosítják minden padlón, és sem kivitel, sem teljesítmény terén nem érik be kevesebbel.