A osztályú hatékonyság

Teljesítmény, amire számíthat

 

A legkiválóbb teljesítményű Philips porszívók a legjobb eredményért és a 100%-os tisztításért akármilyen felületetn

                    Az ECO porszívók innovációi

AirflowMax technológia


    AirflowMax technológia

 

Az egyedülálló AirFlowMax egy, a porzsákos porszívóknál elérhető technológia, amely maximalizálja a légáramlatot. Ennek segítségével a porszívó zsákja egyenletesen telik meg, nem ragad le a por a zsák aljára, így mindig erős szívó erőt képes teljesíteni.


Többfunkciós szívófej


    Többfunkciós szívófej

 

 

TriActive+ és a TriActiveMax szívófejek minden felületen kiváló teljesítményt nyújtanak, valamint arra lettek tervezve, hogy a lehető legtöbb port szívják fel.

PowerCyclone technológia


    PowerCyclone technológia

 

 

Az egyedülálló PowerCyclone technológia, mely a porzsák nélküli porszívóknál érhető el, kivételes por és levegő elkülönítőt alkalmaz, a még kiválóbb tisztítási teljesítményért.

Nagy hatékonyságú motor


    Nagy hatékonyságú motor

 

 

Az A osztályú porszívók fejlett motor technológiája lehetővé teszi a kisebb energia felhasználással is a légáramlat generálását. A szívófejjel együttesen pedig így a leghatékonyabb por felszívást biztosítja.

                    Tekintse meg porzsákos porszívó kínálatunkat

                    Tekintse meg porzsák nélküli porszívó kínálatunkat

                    Az A osztályú hatékonyság működés közben

Az energiacímke az energiahatékonysági osztályt (a címke tetején) és további 5 teljesítményjellemzőt (a címke alján) mutat. A megfelelő értékeket szabvány tesztelési módszerekkel állapítják meg, amelyeket az iparág valamennyi gyártója elfogad és alkalmaz.

 

1) ENERGIAHATÉKONYSÁGI OSZTÁLY

 

Az energiahatékonysági osztályt a kemény padlóburkolatokra és szőnyegekre vonatkozó tisztítóképességgel kombinált energiafelhasználás eredményeképpen számítják ki. Az értéket egy „A” és „G” közötti skálán, színkódolt nyilakkal adják meg. A skála élén álló „A” jelzés mutatja a legjobb teljesítményosztályba sorolást.


2) A LEVEGŐBE VISSZAJUTÓ POR SZERINTI OSZTÁLYOZÁS

 

A helyiség levegőjébe visszajutó levegő minőségére vonatkozó érték; az érték a kifúvott levegő tisztaságát, azaz a szűrőképesség hatékonyságát mutatja. Az értéket egy „A” és „G” közötti skálán adják meg, amelyen a leghatékonyabb osztály az „A” jelzést viseli.


3) TISZTÍTÁSI TELJESÍTMÉNY SZŐNYEGEN

 

Az érték a porfelszívás, százalékos arányát mutatja egy szabvány tesztszőnyegen.

4) ÉVES ENERGIAFELHASZNÁLÁS (kWh/év)

 

Az érték tájékoztató jellegű, és egy átlagos, 87 m2, alapterületű lakásban szokásos 50 tisztítási feladaton alapul. A tényleges érték a készülék használatától függ.

 

 

 

 


5) ZAJSZINT (dB)

 

A porszívó zajszintjét decibelben (dB) adják meg.

 

 

 

 

 


6) TISZTÍTÁSI TELJESÍTMÉNY KEMÉNY PADLÓBURKOLATON

 

Az érték a réstisztítóval végzett porfelszívás, százalékos arányát mutatja egy szabvány falapon.

7) TISZTÍTÁSI TELJESÍTMÉNY

 

Az értéket egy „A” és „G” közötti skálán adják meg, külön a szőnyegekre és a kemény padlóburkolatokra; ebben az esetben is az „A” jelzés jelenti a legjobb teljesítményosztályt.