Vásárlóknak
Termékek

  Mi teszi az AirflowMax technológiánkat ilyen hatékonnyá?

   

  Az innovatív AirflowMax technológiánk tervezését a porszívó lelkével – az s-bag® porzsákkal kezdtük. Az optimálisan kialakított belső bordák a porzsákot a levegőben felfüggesztve tartják. Így egyenletesen tágul és a lehető legjobban megtelik – a maximális szívóteljesítmény megtartása mellett.

  Kiváló, 3 lépéses légszűrés

  Hogyan érjük el a hatékonyabb szűrést?

   

  Az s-bag® porzsák Az első lépés az s-bag® porzsákunk, amely kiváló minőségű anyagok több rétegével kiszűri a finom port és az allergéneket. A finom szűrést biztosító szálak intelligensen vannak elosztva, így a levegőáramlás egyenletes, a szívóteljesítmény pedig erőteljes marad.

   

  Motorvédő szűrő Egy második szűrő megköt minden olyan port, amely esetleg átjut az s-bag® porzsákon, továbbá segít a porszívó motorjának védelmében.

   

  HEPA13 szűrő* Az utolsó lépés a hatékony HEPA13 szűrőnk. A legtöbb porszívó egyszerűen visszaforgatja a finom port az otthona levegőjébe. A HEPA13 szűrő úgy van kialakítva, hogy a finom por több mint 99,95%-át felfogja. Köztük az allergéneket és olyan irritáló anyagokat, mint például a pollenek és poratkák.

  *Egyes Performer és Performer Expert típusok esetén érhető el

   

  Termékek megtekintése

  A porszívóinkat hatékonyabb levegőszűrésre terveztük. Az allergének és mikroszkopikus részecskék megkötése három külön lépésben történik – így a porszívóból kilépő levegő szűrt és egészséges. Ennek révén allergiások számára ajánlott minősítést kaptunk az Európai Központi Allergiakutató Alapítvány (ECARF) szervezettől.

  A por higiénikus kiürítése. Használja, zárja le – majd dobja el!

  Amikor s-bag® porzsákkal rendelkező Philips porszívót választ, a por higiénikus kiürítésének legújabb módszerét kapja. Az s-bag® porzsákot az egyszerű kiürítéshez tervezték. Csak zárt állapotba kell csúsztatnia a záróeszközt, és már el is dobhatja a porzsákot. Így az összes szennyeződés és por a porzsákon belül marad, az Ön keze pedig tiszta marad. Ez különösen hasznos a kisállatot tartó vagy allergiában szenvedő emberek számára.

  Egyedülálló TriActive szívófejek, a Philips által tervezve

   

  Három tisztítási művelet egy lépésben

  TriActive szívófej

  A TriActive szívófej a Performer Compact és a PowerLife termékcsaládok készülékeivel együtt kapható.

  TriActive+ szívófej

  + Oldalsó kefékkel

  TriActive+ szívófejünk a PowerPro Active termékkel együtt kapható.

  TriActive Max szívófej

  + Oldalsó kefékkel

  + A legnagyobb hatékonyságú porfelszíváshoz tervezve – minden padlótípuson.

  A TriActive Max szívófejünk a Performer Expert termékcsalád készülékeivel együtt kapható.

  TriActiveZ porszívófej

   

  A TriActiveZ szívófejünk speciális cikkcakk kialakítása révén a port, a szennyeződéseket és még a nagy morzsákat is bevezeti a beszívás helyére – minden nehézség nélkül.

  DiamondFlex porszívófej

   

  Porszívózás a sarkokban, egyszerűen. A DiamondFlex szívófejünk 180⁰-ban elfordul, így finoman manőverezhet a bútorok és egyéb tárgyak körül.

  Turbo kefés porszívófej

   

  A szőnyegek mélytisztításához a Turbo kefével ellátott szívófejet ajánljuk. A forgó kefe még a hajszálakat és szöszöket is eltávolítja.

  Melyik Philips porszívó a megfelelő az Ön számára?

  Többfunkciós porszívók

  Keménypadló porszívók

  Porszívók állatszőrhöz

  Allergiásoknak ajánlott porszívók