Világítástechnika

Érezze magát otthonosan
LED-világítással

A megfelelő lámpa a hosszan tartó, minőségi lámpa

Fedezze fel, mire használhatja a LED-technológiát!

 

Érezze magát otthonosan a Philips legújabb LED-technológiájával. A Philips LED-világítás azonnal biztosítja az otthonos érzést, mihelyst felkapcsolja a lámpát. A LED-lámpák a szép, meleg fehér fényt kivételesen hosszú élettartammal ötvözik. A LED-lámpák azonnali és lényeges energiamegtakarítást biztosítanak, miközben gazdagítják az ön otthonának légkörét.
 

A Philips LED-világítás azonnal biztosítja az otthonos érzést, mihelyst felkapcsolja a lámpát. A LED-lámpák a szép, meleg fehér fényt kivételesen hosszú élettartammal ötvözik. A LED-lámpák azonnali és lényeges energiamegtakarítást biztosítanak, miközben gazdagítják az ön otthonának légkörét.

 

Összes LED-lámpa megjelenítése

https://youtube.com/devicesupport http://m.youtube.co

 
Tekintse át a LED-világítás lehetőségeit
 
 
 
 
 

Fedezze fel, hogy a LED világítás milyen lehetőségeket kínál önnek

 

Érezze magát otthonosan a Philips legújabb LED-technológiájával. A Philips LED-világítás azonnal biztosítja az otthonos érzést, mihelyst felkapcsolja a lámpát. A LED-lámpák a szép, meleg fehér fényt kivételesen hosszú élettartammal ötvözik. A LED-lámpák azonnali és lényeges energiamegtakarítást biztosítanak, miközben gazdagítják az ön otthonának légkörét.


A Philips LED-világítás azonnal biztosítja az otthonos érzést, mihelyst felkapcsolta a lámpát. A LED-lámpák a szép, meleg fehér fényt kivételesen hosszú élettartammal ötvözik. A LED-lámpák azonnali és lényeges energiamegtakarítást biztosítanak, miközben gazdagítják az ön otthonának légkörét.


Összes LED-lámpa megjelenítése

Fedezze fel, mire használhatja a LED technológiát

See the possibilities of LED lighting

A megszokott megjelenés,
jobb belsővel

A LED-es megoldások leváltják a halogén szpotlámpákat

Fedezze fel, mire használhatja a LED-technológiát!


Érezze magát otthonosan a Philips legújabb LED-technológiájával. A Philips LED-világítás azonnal biztosítja az otthonos érzést, mihelyst felkapcsolja a lámpát. A LED-lámpák a szép, meleg fehér fényt kivételesen hosszú élettartammal ötvözik. A LED-lámpák azonnali és lényeges energiamegtakarítást biztosítanak, miközben gazdagítják az ön otthonának légkörét.


Összes LED-lámpa megjelenítése

Kapcsolja be a Philips LED-et minden alkalomra

Miért válasszon LED-et?


A LED-lámpák bármilyen esemény alkalmával tökéletes fényminőséget teremtenek, az otthonos esti romantikus fényektől a speciális tárgyakat megvilágító ragyogásig. A LED-lámpák mindent megadnak, amit csak keres. A LED-lámpák tökéletesen találnak a hálószobába, a konyhába vagy a nappaliba. A LED-fény villogásmentes, és magas színvisszaadási indexszel rendelkezik, ami biztosítja, hogy a tárgyakat a maguk igazi, természetes színeiben láthassuk.


LED-lámpák különleges alkalmakra

Philips LED-formatervezés

 

Az elegáns formatervezés a kevésbé hatékony lámpákkal összehasonlítva megnövekedett élettartamot biztosít, és ideális a díszes lámpatestekben, asztali lámpákban és süllyesztett világítótestekben való használatra. A LED-lámpák azonnali meleg fehér fényt biztosítanak. Ez segít a tökéletes fényminőség, valamint a kellemes, invitáló és otthonos légkör megteremtésében. Többféle formában és méretben kaphatók, így biztos lehet benne, hogy megtalálja az igényeinek megfelelőt:


Fedezze a teljes LED-kínálatunkat!

Szabályozható fényerejű LED-lámpák

 

Amikor fényerő-szabályozós LED-lámpákat használunk, a kívánt világítási szint is biztosított. 


Szabályozható fényerejű LED-lámpára van szükségem

Népszerű termékek

Pillantson rá a népszerű termékeinkre, és válassza ki a megfelelő lámpát
Gyakori kérdések


Gyakori kérdések

 

Többet szeretne tudni a LED-lámpákról? Találja meg a választ az öt leggyakoribb kérdés segítségével.
 

1. Miképpen stabilizálhatom a fénykibocsátást?

 

Számos új fényerő-szabályozót kézi beállítású csavarral látnak el, amelynek segítségével be lehet állítani a megfelelő fényerőt. Amennyiben a csavar nincs a megfelelő helyzetbe állítva, zúgás vagy villogás léphet fel. Állítsa be a csavart, hogy stabil fénykibocsátást érjen el. Amennyiben további segítségre van szüksége, kérjük forduljon a Philips ügyfélszolgálatához.
 

2. Milyen típusú fényerő-szabályozót használhatok a LED-lámpámhoz vagy szpotlámpámhoz?

 

A Philips többféle szabályozható fényerejű lámpát és szpotlámpát kínál, ugyanakkor jelentős mennyiségű európai fényerő-szabályozót tesztelt a kompatibilitás megvizsgálása céljából.

Tekintse át a Philips által ajánlott és a fényerő-szabályozókkal kompatibilis lámpák és szpotlámpák listáját.

 

Tekintse át a Philips által ajánlott és a fényerő-szabályozókkal kompatibilis lámpák és szpotlámpák listáját (PDF)

3. A nap bizonyos időszakaiban változást észlelek a fény erősségében.  Ez károsíthatja-e a terméket?

 

Az áramszolgáltató vállalat a nap meghatározott időpontjaiban impulzusokat bocsát ki, hogy váltson a nappali és az éjszakai beállítások között. Indításukkor a porszívók is zavart okozhatnak a hálózatban. Ez azonban nem károsítja a terméket.
 

Miképpen kerülhetem el az audioberendezések okozta interferenciát?

Interferencia akkor jöhet létre, ha a tápvezetékek a hangszórók vezetékei mellett futnak. Ezt úgy lehet megelőzni, ha a lámpa két tápvezetékét és az audioberendezést nagyobb távolságra helyezi egymástól.
 

4. Ugyanarra a fényerő-szabályozóra köthetek-e LED-lámpát és fénycsövet vagy más típusú induktív fényforrásokat?

 

Nem, ez nemkívánatos hatásokat, például villogást eredményez.
 

5. Milyen típusú fényerő-szabályozót használhatok a LED-lámpámhoz?
gold-dimmer
Amikor a csomagoláson az arany fényerő-szabályozó ikonja van feltüntetve, akkor a termék fénye minden, Európában forgalmazott fázisvezérlő fényerő-szabályozóval tompítható. A kezdeti teljes fényerő 0-2%-áig tompítható.

Amikor a csomagoláson az ezüst fényerő-szabályozó ikonja van feltüntetve, akkor a termék fénye bizonyos fázisvezérlő fényerő-szabályozókkal tompítható (lefutó élre szabályozó típusúakkal).

A Philips jelentős mennyiségű európai fényerő-szabályozót tesztelt a világítótestek kompatibilitásának megvizsgálása céljából. A tesztelt fényerő-szabályozók a kompatibilitási listában találhatók, ahol teljesítményeik szerint rangsoroltuk őket.

 

Tekintse át a fényerő-szabályozókkal kompatibilis
Philips LED-lámpák listáját (PDF)

 

Ezen fényerő-szabályozók esetében akkor szavatolt az optimális teljesítmény, amikor legfeljebb három ezüst ikonnal ellátott Philips LED-lámpához vagy legfeljebb hat arany ikonnal ellátott Philips LED-lámpához vannak csatlakoztatva.

Tudnivalók


Tudnivalók

 

Miért érdemes LED-lámpát választani? Elmagyarázzuk!
 

Pénzmegtakarítás LED-lámpák segítségével

 

• A LED-lámpákkal évente több mint 10 €-t takaríthat meg minden izzócsere alkalmával*


• A Philips LED-lámpák segítségével évente akár 400 €-t is megtakaríthat*

A LED-fényforrások hosszabb életűek

 

• A LED-fényforrások hosszabb életűek, és megkímélik a gyakori lámpacsere kellemetlenségeitől. Ez lényegesen lecsökkenti a hulladéktermelést, ugyanakkor pénzt is megtakarít a hosszú lejáratú energiamegtakarítás keretében.

A LED-világítás nagyon energiatakarékos

 

• A LED-világítás nagyon energiatakarékos a hagyományos világításhoz képest, mivel kevesebb energiát használ ugyanannyi fény kibocsátásához. Tudta-e, hogy a LED-lámpa élettartama a hagyományos akár tízszerese is lehet?

A LED-világítás akár 90%-os energiamegtakarítást jelenthet

 

• A hagyományos izzókhoz képest ugyanannyi fény kibocsátása esetén a LED-lámpák akár 90%-os energiamegtakarításra is képesek.
 

• A LED-lámpák két okból a leghatékonyabbak: nagyon alacsony az energiafogyasztásuk, és nagyon hosszú az élettartamuk. Ez nemcsak a környezet, hanem az ön számára is jó hír. Hosszú élettartam
 

A LED-lámpák 20-25-ször hosszabb életűek

 

• A LED-lámpának 20-25-ször hosszabb az élettartama: akár 25 000 óra.


• A LED-lámpák, mint például a GU10 szpotlámpa, akár 20-szor tovább tartanak, mint a hagyományos égők*

További segítségre van szüksége? Válassza a megfelelő lámpát

Ha szeretne többet megtudni a Philips világítástechnikáról, nézze meg videóinkat vagy kattintson ide
LED-lámpák

LED-lámpák

 

A LED-lámpák szép, meleg fehér fényének segítségével bármilyen életteret átalakíthat. Ez az útmutató bemutatja, hogy a LED-lámpák miképpen kínálnak ön számára számtalan világítási lehetőséget. A LED-lámpákkal megtakaríthatja az energia és költségek akár 90%-át.

Fényhatás

Fényhatás

 

Figyelje meg, hogyan befolyásolja a bevonat a lámpa fényhatását, és ez miképpen segíthet önnek a megfelelő megvilágítás létrehozásában. Az opál lámpák szórt fényt bocsátanak ki. Az átlátszó lámpák csillogó, természetes és meleg fényt biztosítanak.

Energiatakarékos lámpák

Energiatakarékos lámpák

 

Az energiatakarékos lámpák – más néven kompakt fénycsövek – a hagyományos izzóknál kevesebb energiát fogyasztanak ugyanannyi fény előállításához. Tudja meg, miképpen biztosítják az energiatakarékos lámpák az ön hangulatának megfelelő fényhatást és hangulatot, miközben csökkentik a villanyszámlát is.

 

Halogénlámpák

Halogénlámpák

 

A hagyományos égők leggyorsabban és legkönnyebben halogénlámpákkal helyettesíthetők. Tudja meg, miképpen kínálják a halogénlámpák a világítási lehetőségek széles választékát úgy, hogy egyben ugyanolyan minőségű, meleg és sugárzó fényt bocsátanak ki, mint a hagyományos égők. A hagyományos égők leggyorsabban és legkönnyebben halogénlámpákkal helyettesíthetők. Energiatakarékos lámpák – Miképpen válasszuk ki a megfelelő világítási technológiát?