Vásárlóknak
Termékek

  Gyakori kérdések

    Többet szeretne tudni a LED-lámpákról? Találja meg a választ az öt leggyakoribb kérdés segítségével.    

1. Miképpen stabilizálhatom a fénykibocsátást?

 

Számos új fényerő-szabályozót kézi beállítású csavarral látnak el, amelynek segítségével be lehet állítani a megfelelő fényerőt. Amennyiben a csavar nincs a megfelelő helyzetbe állítva, zúgás vagy villogás léphet fel. Állítsa be a csavart, hogy stabil fénykibocsátást érjen el. Amennyiben további segítségre van szüksége, kérjük forduljon a Philips ügyfélszolgálatához.
 

2. Milyen típusú fényerő-szabályozót használhatok a LED-lámpámhoz vagy szpotlámpámhoz?

 

A Philips többféle szabályozható fényerejű lámpát és szpotlámpát kínál, ugyanakkor jelentős mennyiségű európai fényerő-szabályozót tesztelt a kompatibilitás megvizsgálása céljából.

Tekintse át a Philips által ajánlott és a fényerő-szabályozókkal kompatibilis lámpák és szpotlámpák listáját.

 

Tekintse át a Philips által ajánlott és a fényerő-szabályozókkal kompatibilis lámpák és szpotlámpák listáját (PDF)

3. A nap bizonyos időszakaiban változást észlelek a fény erősségében.  Ez károsíthatja-e a terméket?

 

Az áramszolgáltató vállalat a nap meghatározott időpontjaiban impulzusokat bocsát ki, hogy váltson a nappali és az éjszakai beállítások között. Indításukkor a porszívók is zavart okozhatnak a hálózatban. Ez azonban nem károsítja a terméket.
 

Miképpen kerülhetem el az audioberendezések okozta interferenciát?

Interferencia akkor jöhet létre, ha a tápvezetékek a hangszórók vezetékei mellett futnak. Ezt úgy lehet megelőzni, ha a lámpa két tápvezetékét és az audioberendezést nagyobb távolságra helyezi egymástól.
 

4. Ugyanarra a fényerő-szabályozóra köthetek-e LED-lámpát és fénycsövet vagy más típusú induktív fényforrásokat?

 

Nem, ez nemkívánatos hatásokat, például villogást eredményez.
 

5. Milyen típusú fényerő-szabályozót használhatok a LED-lámpámhoz?
gold-dimmer
Amikor a csomagoláson az arany fényerő-szabályozó ikonja van feltüntetve, akkor a termék fénye minden, Európában forgalmazott fázisvezérlő fényerő-szabályozóval tompítható. A kezdeti teljes fényerő 0-2%-áig tompítható.

Amikor a csomagoláson az ezüst fényerő-szabályozó ikonja van feltüntetve, akkor a termék fénye bizonyos fázisvezérlő fényerő-szabályozókkal tompítható (lefutó élre szabályozó típusúakkal).

A Philips jelentős mennyiségű európai fényerő-szabályozót tesztelt a világítótestek kompatibilitásának megvizsgálása céljából. A tesztelt fényerő-szabályozók a kompatibilitási listában találhatók, ahol teljesítményeik szerint rangsoroltuk őket.

 

Tekintse át a fényerő-szabályozókkal kompatibilis
Philips LED-lámpák listáját (PDF)

 

Ezen fényerő-szabályozók esetében akkor szavatolt az optimális teljesítmény, amikor legfeljebb három ezüst ikonnal ellátott Philips LED-lámpához vagy legfeljebb hat arany ikonnal ellátott Philips LED-lámpához vannak csatlakoztatva.

További segítségre van szüksége? Válassza a megfelelő lámpát

Ha szeretne többet megtudni a Philips világítástechnikáról, nézze meg videóinkat vagy kattintson ide
LED-lámpák

LED-lámpák

 

A LED-lámpák szép, meleg fehér fényének segítségével bármilyen életteret átalakíthat. Ez az útmutató bemutatja, hogy a LED-lámpák miképpen kínálnak ön számára számtalan világítási lehetőséget. A LED-lámpákkal megtakaríthatja az energia és költségek akár 90%-át.

Fényhatás

Fényhatás

 

Figyelje meg, hogyan befolyásolja a bevonat a lámpa fényhatását, és ez miképpen segíthet önnek a megfelelő megvilágítás létrehozásában. Az opál lámpák szórt fényt bocsátanak ki. Az átlátszó lámpák csillogó, természetes és meleg fényt biztosítanak.

Energiatakarékos lámpák

Energiatakarékos lámpák

 

Az energiatakarékos lámpák – más néven kompakt fénycsövek – a hagyományos izzóknál kevesebb energiát fogyasztanak ugyanannyi fény előállításához. Tudja meg, miképpen biztosítják az energiatakarékos lámpák az ön hangulatának megfelelő fényhatást és hangulatot, miközben csökkentik a villanyszámlát is.

 

Halogénlámpák

Halogénlámpák

 

A hagyományos égők leggyorsabban és legkönnyebben halogénlámpákkal helyettesíthetők. Tudja meg, miképpen kínálják a halogénlámpák a világítási lehetőségek széles választékát úgy, hogy egyben ugyanolyan minőségű, meleg és sugárzó fényt bocsátanak ki, mint a hagyományos égők. A hagyományos égők leggyorsabban és legkönnyebben halogénlámpákkal helyettesíthetők. Energiatakarékos lámpák – Miképpen válasszuk ki a megfelelő világítási technológiát?