Fürdőszobák megvilágítása

Tekintse meg, mit tehet a fény a fürdőszobában

Fürdőszobák megvilágítása

 

A fürdőszobai világításnak mindig készen kell állnia a kihívások fogadására. Korán reggel elég világosnak kell lennie a borotválkozáshoz, sminkeléshez vagy kontaktlencsék feltételéhez. A fürdőszobai világításnak azonban pihentetőnek is kell lennie, amikor ön a nap végén fürödni szeretne.

 

Biztonságos fürdőszobai lámpák, amelyek tökéletesen alkalmasak a nedves környezetben való használatra.

 

Elegáns fürdőszobai lámpáink jól szigeteltek, és alkalmasak a nedves környezetben való használatra. A fürdőszobát három nedvességi zónára osztjuk; éppen ezért minden lámpánk besorolása vagy IP23, IP44 vagy IP65. Gondosan ügyelünk az anyagra és a teljesítményre, hiszen az ön biztonsága és egészsége fontos számunkra.

 

Fürdőszoba IP

Kiváló minőségű izzók – energiatakarékos világítás

 

A Philips a fürdőszoba-világítási termékek egész skáláját kínálja a legújabb energiakímélő technológiával a takarékos fénycsövektől a nagy teljesítményű LED-lámpákig.

 

Tippek a fürdőszoba megvilágításához


  • A tükröt legjobban felülről és oldalról lehet megvilágítani. A tükörvilágításnak az arcra kell vetődnie, hogy minden árnyékot kiiktasson.
  • Borotválkozáshoz vagy sminkeléshez a legjobb, ha az általános világítást célirányos világítással egészítjük ki.
  • A fali világítás feldobja a hangulatot, és tágasabbá teszi a teret.
  • A zuhanyzó a célirányos világítás második területe. Szereljen fel egy vagy két süllyesztett IP65-ös szpotlámpát a zuhanyzó fölé és a kád közelébe.
  • A fényerősség-szabályozó kapcsolók felszerelése bármely pillanatban teljes kontrollt biztosít a kívánt vagy igényelt fénymennyiség tekintetében.

Népszerű fürdőszoba-világítási termékek