Otthoni irodai

és dolgozószobai világítás

Tekintse meg, mit tehet a fény az otthoni irodában és a dolgozószobában

Otthoni irodai és asztali világítás

 

Napjainkban mindnyájan órákat töltünk a számítógép előtt, akár munka, akár szórakozás gyanánt. Ha összpontosítani akar, szüksége lesz a megfelelő otthoni irodai világításra.

 

Az asztali, fali és állólámpák széles kínálatát nyújtjuk, hogy teljesíthessük mindenki igényeit. A diákok színes, mókás asztali lámpákra lelhetnek tanulószobájuk vagy hálószobájuk számára. Ha elegánsabb kivitelezésű lámpákat keres, szemrevalóan ergonomikus asztali lámpáink minden bizonnyal megfelelnek majd ízlésének.

 

Dolgozószobai világítás: kíméli a szemet

 

Asztali lámpáink ragyogó fényt biztosítanak, és megfelelően segítik a szemét, így könnyebb összpontosítani. Ez megnöveli a termelékenységet és segít a tanulásban, munkavégzésben és az olvasásban. Asztali lámpáink energiatakarékos izzókkal vannak ellátva az ökohalogéntól a legújabb LED-technológiáig, és a szemet kímélő meleg fehér fényt árasztanak. A Philips otthoni irodai és dolgozószobai világítással óráról órára éber marad, és napról napra jobban teljesít.

Otthoni irodai világítási ötletek


  • Helyezze az asztali lámpát a domináns kezével átellenben lévő oldalra, hogy csökkentse az árnyékképződést írás vagy olvasás közben.
  • Fordítsa el a számítógép képernyőjét a természetes napfénytől, illetve este az asztali lámpa fénysugarától. Ekképpen elkerüli, hogy a fény a számítógép képernyőjéről visszaverődjön a szemébe.
  • Bizonyosodjon meg arról, hogy asztali lámpája elég fényerővel rendelkezik ahhoz, hogy bevilágítsa az egész munkaterületét, és hogy oda tudja irányítani az íróasztali fényt, ahová szükséges.
  • Használjon az általános világítással kombinált célirányos világítást az olvasáshoz és íráshoz. Ez segít megelőzni a szemek túlerőltetését.