Gyermekszobák

megvilágítása

Tekintse meg, mit tehet a fény a gyermekszobában

Gyermekszobák megvilágítása

 

Biztosítjuk a gyermekei igényeinek megfelelő fényerőt. A kisebb gyermekek jobban reagálnak a gyengéd fényre, és alvásukat megzavarhatja az erős világítás. A Philips fel akarja villanyozni a világukat, hiszen tudjuk, hogy önnek ők jelentik a világot. Mindent megteszünk azért, hogy jól érezzék magukat, éppen ezért kerül a biztonság első helyre!

 

Tartsuk biztonságban kis szeretteinket

 

Minden gyermekeknek szánt lámpánkat úgy terveztük meg, hogy megfeleljenek az európai gyermekbiztonsági előírásoknak. Nem csupán gyermekei biztonságát szavatoljuk: egyben gyermekbarát anyagokat is használunk, mint például (FSC) fát és nem mérgező festéket. Az éles széleket minden esetben kerüljük, és a kábelekre külön odafigyelünk: ha ráncigálják őket, leválnak.

 

Kiváló minőség – energiatakarékos világítás

 

A Philips a gyermekszoba-világítás egész választékát kínálja a legújabb energiatakarékos technológiával az energiatakarékos fénycsövektől a nagy teljesítményű LED-lámpákig.

Gyermekszoba-megvilágítási ötletek


  • A lámpakapcsolóknak a gyermekek ágyához közel kell lenniük, hogy használhassák a hálószobai fényeket, ha az éjszaka közepén a fürdőszobába kell menniük.
  • Az erős fény megzavarhatja a gyermekek alvási ritmusát, így számukra a gyengéd, meleg fény az ajánlott.
  • Mindig gyermekbiztonságos anyagot válasszon, amely nem mérgező festéket tartalmaz, és el nem távolítható alkatrészekből áll.

Népszerű gyermekszobai lámpák