Konyha megvilágítása

Tekintse meg, mit tehet a fény a konyhában

Konyha megvilágítása

 

A család vagy a barátok számára történő jó étel készítése a jól megvilágított konyhával kezdődik, függetlenül a helyiség nagy vagy kis méretétől. Receptek kipróbálásához, illetve pontos műveletekhez, mint a darabolás vagy vágás, fényes és árnyékmentes általános konyhai világításra van szükség. Miután pedig elkészítette a nagyszerű étket, üljenek az asztal köré, tompítsák le a fényt és élvezzék a csodálatos ebédet.

 

Tökéletes működőképesség az energiatakarékos izzókkal

 

A Philips a konyhai megvilágítási megoldások széles választékát kínálja, amelyek kellemessé tesznek minden konyhai tevékenységet, az egyedi szpotlámpáktól az étkezőasztal fölött függő elegáns világításig. Sok konyhai világítótestünk úgy van kialakítva, hogy beférjen különböző helyekre, mint például alacsony szekrényekbe, magas polcokra vagy a főzőlap fölé.

 

Konyhai világítótesteink a legújabb energiatakarékos technológiával rendelkeznek, az energiatakarékos fénycsövektől a nagy teljesítményű LED-lámpákig. A hosszú életű fényforrások kevés cserét vagy karbantartást igényelnek.

 

Konyhamegvilágítási ötletek


  • A fali polcok, szekrények alatt elrejtett célirányos világítás segít fényt juttatni azokra a felületekre, ahol a darabolást, őrlést vagy keverést végezzük.
  • Helyezze a rejtett szpotlámpákat a szekrények tetejére, hogy a szpotok a falakról és a mennyezetről világítsanak és így árnyékmentes fényt szolgáltassanak.
  • A konyhai mosogatókagyló fölé helyezett süllyesztett szpotlámpa megfelelő célirányos világítást kínál e rész számára.
  • Próbálja meg kiemelten megvilágítani például a munkaasztalt a mennyezetről érkező célirányos világítással. Ez nagyobb kontrasztot gerjeszt, és vonzóbbá teszi a helyiséget.

Népszerű konyhai világítás