CRT monitor

  Microsoft Windows Compliance

  CRT monitor

  nagy teljesítményű Real-flat digitális CRT

  Digitális eltérítő CPU, egyérintős fényerőnövelés, 1280 x 1024 képpontos felbontás, nagy fényerejű Real Flat CRT képcső, ideális méret és ólommentes kialakítás. A 107B7 vibráló, izgalmas élménnyé teszi az internetes és multimédiás szórakozást. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

nagy teljesítményű Real-flat digitális CRT

ólommentes kialakítás

 • Az sRGB gondoskodik a kijelző és a nyomtatás színegyezéséről

  Az sRGB gondoskodik a kijelző és a nyomtatás színegyezéséről

  Az sRGB egy iparági szabvány, amely biztosítja a lehető legmagasabb szintű egyezőséget a képernyőn megjelenő színek és a nyomatok színei között.

 • SXGA 1280 x 1024 felbontás az élesebb képhez

  A grafikus monitorok esetén a felbontást a képpontok száma (pixelek) határozza meg. Az 1280 x 1024 pixeles felbontás például 1280 képpontot jelenít meg az 1024 sor mindegyikén, tehát kb. 1,3 millió pixelt.

 • A Philips úttörő digitális eltérítő CPU-ja

  A Philips úttörő találmánya - a világ első egyetlen csipbe épített CRT megoldása - egyesíti az eltérítést és a mikrokontrollert, és így digitálisan dolgozza fel és vezéreli a bemeneti szinkronjelet. Ez az innovatív módszer kiszűri a megjelenítést zavaró elektromos zajt, csökkenti a vibrálást és javítja a geometriát, tökéletesítve ezzel a megjelenítési teljesítményt.

 • High Bright gyorsgomb a fényerő beállítás azonnali módosításához

  A funkció azonnali hozzáférést biztosít a fényerő-beállításokhoz. Ideálissá teheti a fényerőt szöveg olvasásához, internetezéshez, játékhoz és multimédia-alkalmazásokhoz, ezzel biztosítva a kényelmesen nézhető képet minden felhasználáshoz és plusz élményt nyújtva. • Real flat CRT természetes, torzítástól és tükröződéstől mentes képernyő

  A Philips új, lapos CRT technológiája sokkal hatékonyabban csökkenti a tükröződést és fényvisszaverődést, mint egy hagyományos CRT képernyő. A speciális, erős fényű, nagy kontrasztú árnyékmaszk sokkal élesebb fókuszt eredményez, és megszünteti a hagyományos képcsöveknél jelentkező „színvirágzást”. A képeket olyan minőségben jeleníti meg a képernyőn, mintha azok ki lennének nyomatva, így a képek megtekintése sokkal kényelmesebb. Az egyenes vonalak valóban egyenesek. Sokkal könnyebb tükröződésmentes nézési szöget találni. Ráadásul nagymértékben csökkenti a szem terhelését a kényelmesebb nézés érdekében.

 • Szemkímélő, erős fényű, nagy kontrasztú képcső

  CRT képcső, mely a CRT elektronsugár áramának megnövelésével fényesebb és kontrasztosabb képet ad.

 • Kompatibilis a PC és Mac platformokkal

  Több platformon használható: a Philips monitorok VGA csatlakozón keresztül személyi számítógépekhez valamint Macintosh rendszerekhez is csatlakoztathatók.

 • Egyszerű, felhasználóbarát plug-and-play telepítés

  A plug-and-play perifériák csatlakoztatására vonatkozó szabvány. A plug and play képernyős eszközöket számítógépre csatlakoztathatja, és bonyolult beállítások nélkül működtetheti.

 • Az ólommentes kialakítás óvja a környezetet

  Az ólommentes megjelenítő eszközök az Európai Unió veszélyes anyagokra vonatkozó szigorú korlátozó előírásait (RoHS) figyelembe véve készültek, melyek tiltják a környezetre káros ólom és egyéb mérgező anyagok használatát.

 • Az átlagos ipari áramfogyasztásnál alacsonyabb áramfogyasztás

  Kevesebb áramfelvétel szükséges az eszköz működéséhez, ezért valóban megtakarítás érhető el.

 • A TCO'03 garantálja a legmagasabb biztonsági és ergonómiai megfelelőséget

  A TCO (Svéd Hivatásos Munkavállalók Szövetsége) szabvány biztonsági és ergonómiai szempontból még az MPR-II szabványnál is szigorúbb, főleg ami a váltakozó elektromos tereket (AEF) illeti.

 • Az Ön biztonsága érdekében: Aerospace kompozit tűzálló burkolat

  A PC/ABS műanyag-kompozit az iparág legellenállóbb lángálló burkolóanyaga. A gépjárműipar és az űrutazás modern kívánalmaihoz kifejlesztett műanyagot tűzérzékelőknél is használják. Megfelel a szigorú tűzvédelmi biztonsági szabványoknak.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: