CRT monitor

  digitális CRT, nagy használati érték, ólommentes technológia

  Világelső, egycsipes digitális eltérítő CPU az egyedülálló képminőségért, ideális képernyőméret, kiváló minőség és nagy használati érték teszik a 107E6-ot elérhető munkaképernyővé, amely ráadásként környezetbarát, ólommentes technológiával készült. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

digitális CRT, nagy használati érték, ólommentes technológia

 • Az sRGB gondoskodik a kijelző és a nyomtatás színegyezéséről

  Az sRGB gondoskodik a kijelző és a nyomtatás színegyezéséről

  Az sRGB egy iparági szabvány, amely biztosítja a lehető legmagasabb szintű egyezőséget a képernyőn megjelenő színek és a lenyomatok színei között.

 • A Philips úttörő digitális eltérítő CPU-ja

  A Philips úttörő találmánya - a világ első egyetlen csipbe épített CRT megoldása - egyesíti az eltérítést és a mikrokontrollert, és így digitálisan dolgozza fel és vezéreli a bemeneti szinkronjelet. Ez az innovatív módszer kiszűri a megjelenítést zavaró elektromos zajt, csökkenti a vibrálást és javítja a geometriát, tökéletesítve ezzel a megjelenítési teljesítményt.

 • XGA 1024x768 felbontás az élesebb képekhez

  A grafikus monitorok esetén a felbontást a teljes képernyőn található képpontok száma (pixelek) határozza meg. Az 1024 x 768 pixeles felbontású képernyő például 1024 képpontot jelenít meg a 768 sor mindegyikén, tehát kb. 786 ezer pixelt. Az XGA 640 x 480 vagy 1024 x 768 pixeles felbontású.

 • A sík felületű képcső csökkenti a torzítást és a tükröződést

  A torzítás és tükröződés csökkentésére kifejlesztett képcső.

 • Kompatibilis a PC és Mac platformokkal

  Több platformon használható: a Philips monitorok VGA csatlakozón keresztül személyi számítógépekhez valamint Macintosh rendszerekhez is csatlakoztathatók.

 • A képernyő beállítómenü testreszabása gyorsan és egyszerűen elvégezhető

  Képernyőn megjelenő panel a monitor beállításához. Az OSD menü a kontraszt, a fényerő, a vízszintes és függőleges pozícionálás beállításához, valamint a monitor egyéb beállításaihoz használható.

 • Egyszerű, felhasználóbarát plug-and-play telepítés

  A plug-and-play perifériák csatlakoztatására vonatkozó szabvány. A plug and play képernyős eszközöket számítógépre csatlakoztathatja, és bonyolult beállítások nélkül működtetheti.

 • Az ólommentes kialakítás óvja a környezetet

  Az ólommentes megjelenítő eszközök az Európai Unió veszélyes anyagokra vonatkozó szigorú korlátozó előírásait (RoHS) figyelembe véve készültek, melyek tiltják a környezetre káros ólom és egyéb mérgező anyagok használatát.

 • Az átlagos ipari áramfogyasztásnál alacsonyabb áramfogyasztás

  Kevesebb áramfelvétel szükséges az eszköz működéséhez, ezért valóban megtakarítás érhető el.

 • A TCO'03 garantálja a legmagasabb biztonsági és ergonómiai megfelelőséget

  A TCO (Svéd Hivatásos Munkavállalók Szövetsége) szabvány biztonsági és ergonómiai szempontból még az MPR-II szabványnál is szigorúbb, főleg ami a váltakozó elektromos tereket (AEF) illeti.

 • Környezetbarát Energy Star partner

  A termék megfelel az Egyesült Államok kormányának Környezetvédelmi Hivatala által meghatározott energiatakarékossági előírásoknak.

 • Az Ön biztonsága érdekében: Aerospace kompozit tűzálló burkolat

  A PC/ABS műanyag-kompozit az iparág legellenállóbb lángálló burkolóanyaga. A gépjárműipar és az űrutazás modern kívánalmaihoz kifejlesztett műanyagot tűzérzékelőknél is használják. Megfelel a szigorú tűzvédelmi biztonsági szabványoknak.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: