TV

  Fokozza a vizuális élményt

  Hálószobák és gyerekszobák ideális készüléke! A televízió nagy kontrasztot és jó minőségű hangzást nyújt. További szolgáltatások: intelligens képbeállítások (Smart Picture), elalváskapcsoló és egyszerűen elérhető, előlapi csatlakozó aljzatok. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Fokozza a vizuális élményt

 • Black Hibri képcső a brilliáns színek érdekében

  A Black HiBri a Philips kis képernyős TV-inél alkalmazott képcső-technológia, mely a kisebb készülékeknél is kiváló színvisszaadást biztosít.

 • A Crystal Clear megnöveli a kép mélységét

  A Contrast plus (kontrasztnövelés) és színkiemelés kombinálásával a Crystal Clear jelentős képmélység-növekedést biztosít.

 • Kiváló tisztaságú, minőségi monó hang

  Éles és tiszta monó hangzás

 • Plug & Play a könnyebb telepítéshez

  A „Plug & Play” segítségével anélkül telepíthető, szerelhető be és vehető használatba az új alkatrész, hogy bajlódni kellene bármilyen bonyolult telepítési folyamattal vagy technikai felméréssel.

 • A Smart Picture maximálisan élvezetes film- és játékhasználatot jelent

  A távvezérlőn lévő Smart Picture gomb segítségével egy gombnyomással választhat a különböző TV-programok előre rögzített, optimális képi beállításai közül, ezzel biztosítva a maximálisan élvezetes film- és játékhasználatot

 • A Teletext gazdag információ forrást jelent

  A Teletext a legtöbb európai szolgáltató által használt rendszer, amely sokféle információt közvetít. Ehhez az információhoz csak Teletext dekóderrel rendelkező készülékkel juthat hozzá.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: