TV

  TV

  Fokozza a vizuális élményt

  Hálószobák és gyerekszobák ideális készüléke! A televízió nagy kontrasztot és jó minőségű hangzást nyújt. További szolgáltatások: intelligens kép- és hangbeállítások (Smart picture, Smart sound), elalváskapcsoló és egyszerűen elérhető, előlapi csatlakozóaljzatok. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Fokozza a vizuális élményt

a Crystal Clear segítségével

 • Black Hibri képcső a brilliáns színek érdekében

  A Black HiBri a Philips kis képernyős TV-inél alkalmazott képcső-technológia, mely a kisebb készülékeknél is kiváló színvisszaadást biztosít.

 • A Crystal Clear megnöveli a kép mélységét

  A Contrast plus (kontrasztnövelés) és színkiemelés kombinálásával a Crystal Clear jelentős képmélység-növekedést biztosít.

 • Plug & Play a könnyebb telepítéshez

  A „Plug & Play” segítségével anélkül telepíthető, szerelhető be és vehető használatba az új alkatrész, hogy bajlódni kellene bármilyen bonyolult telepítési folyamattal vagy technikai felméréssel.

 • Smart Picture és Smart Sound a vizuális élmény személyre szabásához

  A Philips programozott Smart Picture és Smart Sound módja a távvezérlő egyetlen gombjával kényelmesen elérhető. A számos kép- és hangbeállítási mód közül kiválaszthatja az Ön számára optimálisat.

 • A Teletext gazdag információ forrást jelent

  A Teletext a legtöbb európai szolgáltató által használt rendszer, amely sokféle információt közvetít. Ehhez az információhoz csak Teletext dekóderrel rendelkező készülékkel juthat hozzá.

 • Első sztereó AV és fejhallgató gyors, egyszerű kapcsolathoz

  Az előlapon elhelyezett sztereó AV és fejhallgató csatlakozók külső eszközök, például audió berendezések, videokamerák kényelmes csatlakoztatását teszik lehetővé. Így juthatsz a legkönnyebben extra hangélményhez, vagy merülhetsz el teljesen a játék élvezetében.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: