Fali lámpa

    További tudnivalókért töltse le a következőt:<a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/1/168584716/168584716_elr_.pdf" target="_blank">Energiahatékonysági címke</a>
    További tudnivalókért töltse le a következőt:Energiahatékonysági címke

    Fali lámpa

    Light up your outdoor life

    Ez a meghatározó Ledino alumínium fali lámpa látványos vizuális hatást kelt. Szépséget és minőséget képvisel, az integrált diffúzor bőséges fénnyel árasztja el az egész falat, látványos hatást keltve. Vegye lejjebb a fényerőt, és élvezze a lenyűgöző légkört. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

myGarden Fali lámpa

Singbird, inox, LED 168584716 Hasonló termékek

Light up your outdoor life

korszerű kültéri világítás

  • Elegáns és ellenálló anyagok

    Elegáns és ellenálló anyagok

    A Ledino kültéri lámpák kiváló minőségű anyagokból – alumíniumból és rozsdamentes acélból – készülnek, így az évek múlása ellenére is megőrzik szépségüket.

  • Rendkívül hosszú élettartam

    Rendkívül hosszú élettartam

    Egy fényforrás, amelyben megbízhat. A Philips LED fényforrásai rendkívül hosszú, legalább 20 000 órás élettartamot biztosítanak (ami 3 órás napi átlagos használat esetében 20 évet és legalább 13 000 be- és kikapcsolást jelent). A Philips LED lámpákkal biztos lehet abban, hogy az otthonában tökéletes hangulatot biztosító fényforrás sem karbantartást, sem cserét nem igényel.

  • Alacsony hőmérsékleten is kiváló teljesítményt nyújt

    Alacsony hőmérsékleten is kiváló teljesítményt nyújt

    A nagy teljesítményű Philips LED-ek alacsony hőmérsékleten is kiváló teljesítményt nyújtanak: nincs villódzás, és bekapcsolás után azonnal világítani kezdenek, így mindig a lehető legjobb fényminőségben lehet része.

  • Nagy teljesítményű LED

    Nagy teljesítményű LED

    A Philips Ledino kültéri lámpacsalád a legkorszerűbb LED-technológiára épül, amely erős fénykibocsátást, kiváló fényminőséget és hosszú élettartamot tesz lehetővé.

  • IP 44, szabadtéri használatra tervezett

    IP 44, szabadtéri használatra tervezett

    Az IP44 védelem azt jelenti, hogy a világítótestet kültéri használatra tervezték, így biztos lehet benne, hogy a Philips Ledino kültéri lámpák esőben, hóban és fagyban is hűségesen világítanak majd. A termékcsalád a Philips kategóriavezető nagyteljesítményű LED-technológiáját használja, amely könnyű karbantartást és igen nagyfokú tartósságot biztosít.

  • Akár 80%-os energiamegtakarítás

    Akár 80%-os energiamegtakarítás

    A Philips lámpatestek esetében használt LED-es világítástechnológia rendkívül energiatakarékos megoldás (egy 7,5 wattos modul 350 lumen fényerőt biztosít). Ebből kifolyólag minden lámpatest energiatakarékos, így csökkentheti villanyszámlájának összegét, miközben tesz a környezetért is. Ha energiatakarékos otthoni világítást szeretne, keresse a Philips LED-es termékeit: lenyűgöző fényár a korszerű kialakítású megoldások nagy választékával.

  • Számos területen alkalmazható

    A Philips Ledino kültéri lámpák a legkülönbözőbb világítási alkalmazásokhoz használhatók: fali, talapzati, földközeli és süllyesztett spotlámpákat egyaránt kínálunk.

  • Korszerű kültéri világítás

    A Philips Ledino kültéri lámpák elegáns, kortárs stílusának meggyőző, merész, minimalista megoldásai tökéletesek a kertek, járdák és külterek fénnyel való feldíszítéséhez.

  • Kétirányú fényhatás

    Kétirányú fényhatás általános kerti megvilágításhoz.

Összes specifikációt mutat

EcoPassport – Termékeink környezeti jellemzőinek áttekintése

A Philips nagy figyelmet fordít a környezetre és a társadalomra, és nagymértékben támogatja a termékek környezettudatos tervezését.

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: