LCD-monitor

  ahol számít a design és a teljesítmény!

  Megtalálta az életstílusához illő monitort! Készen arra, hogy hihetetlen teljesítményével megrengesse a világról alkotott képét. Az izgalmas Philips 170X6 monitorban a LightFrame™ Digital Reality multimédia élmény az innovatív, csúcstechnológiás tervezéssel találkozik. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

ahol számít a design és a teljesítmény!

 • A kettős bemenet mind a VGA, mind a DVI jelek fogadására képes

  A kettős bemenet mind a VGA, mind a DVI jelek fogadására képes

  A kettős bemenetnél csatlakozók állnak rendelkezésre a VGA és DVI jelek fogadásához is.

 • USB-port a kényelmes perifériacsatlakoztatás érdekében

  USB-port a kényelmes perifériacsatlakoztatás érdekében

  Az USB port biztosítja, hogy „plug and play” multimédiaeszközei, mint pl. USB memória, fényképezőgép, hordozható HDD, webkamera, PDA, nyomtató és még sok más, USB kapcsolatot lehetővé tevő készülék esetében a csatlakoztatás egyszerű legyen. A monitoron található, kényelmes elhelyezésű USB 2.0 port lehetővé teszi, hogy USB 2.0 jelek áthaladjanak a számítógépen. Vegye figyelembe, hogy több készülék, mint pl. a fényképezőgép és a HDD bekapcsolt állapotban kell legyen, mivel magasabb az áramfelvételük, mint amekkorát a monitor USB portja biztosítani képes.

 • A LightFrame™ DR tökéletessé teszi a képi élményt

  A LightFrame™ Digital Reality a Philips csúcsminőségű monitorok olyan integrált szoftver- és hardvermegoldása, amely gyors és kényelmes hardver vagy szoftver-felületek segítségével teszi lehetővé a képminőség javítását.

 • Az ISO 13406-2 I. osztálynak megfelelően ponthiba-mentes kijelző

  Az LCD-panelen látható sötét, illetve világos pontok a panel hibájára utalnak. Míg néhány gyártó ezeket a pontokat a panelgyártási folyamat elkerülhetetlen velejárójának tekinti, a Philips nem. A Philips ISO 13406-2 I. osztályú szabványnak megfelelő LCD-monitorai a zéró tolerancia elvét követik. A világszerte érvényes PerfectPanel™ garanciának megfelelően javítást és cserelehetőséget biztosítunk azokhoz az LCD-monitorokhoz, amelyeken akár egyetlen hibás sötét vagy világos pont megjelenik.

 • Gyors 8 ms be/ki válaszidő: kiváló képi és szöveges megjelenítés

  A be- és kikapcsolási válaszidő a folyadékkristályos cella számára szükséges időmennyiség, hogy az aktív (fekete) állapotból inaktív (fehér), majd ismét vissza aktív (fekete) állapotba váltson. Egysége a milliszekundum. Minél gyorsabb, annál jobb: az alacsonyabb válaszidő-érték gyorsabb átmenetet jelent, ezért kevesebb látható képhibával jár a szöveges és a grafikus átmenetek kijelzésekor. A be- és kikapcsolási válaszidő fontosabb érték az üzleti tartalmak kijelzésekor, mint a dokumentumok, grafikonok és fotók esetében.

 • SXGA 1280 x 1024 felbontás az élesebb képhez

  A grafikus monitorok esetén a felbontást a képpontok száma (pixelek) határozza meg. Az 1280 x 1024 pixeles felbontás például 1280 képpontot jelenít meg az 1024 sor mindegyikén, tehát kb. 1,3 millió pixelt.

 • Innovatív, csúcstechnológiájú design az életstílus kifejezésére!

  Az exkluzív koncepció a sima, áramló, múltat idéző vonalakat finom, ultramodern anyagokból készült, enyhe techno beütésű mai képzőművészeti alkotássá kombinálva olyan monitort hozott létre, amely méltán fejezi ki életstílusát.

 • Ultramodern SmartTouch kezelőszervek

  A kiálló gombokat rendkívül érzékeny, érintésre reagáló ikonok, azaz SmartTouch kezelőszervek helyettesítik. A legfinomabb érintésre is reagáló SmartTouch kezelőszervek segítségével például bekapcsolhatja a monitort, vagy a SmartImage Lite technológiát használva növelheti a fényerejét és a képélességet. Aktiváláskor a SmartTouch ikonok a parancs nyugtázására finoman felfénylenek.

 • Élvezze a beépített hangsugárzók nyújtotta multimédiás élményt!

  Hangszórók a kijelzőbe építve.

 • A beépített áramellátás miatt nem szükséges külső adapter

  A beépített áramellátás a kijelző házába épített adapter, amely kiküszöböli a nagyméretű külső adaptert.

 • Hallgassa külső audió eszközök zenéit kikapcsolt számítógép mellett is

  A beépített fejlett firmware akkor is képes működtetni a külső eszköz, például hordozható kazettás magnó, CD vagy MP3 lejátszó hangkimenetét, ha nem érkezik videojel.

 • A CableGuide kábelvezető rendezetté teszi a kábeleket és munkakörnyezetét is

  A Philips monitorok hátoldala elegendő kábelvezetővel rendelkezik, melyek segítségével kábelei csavarodásmentesen, rendezetten futnak le, segítve ezzel munkakörnyezete rendezettségének fenntartását.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: