Süllyesztett spotlámpa

  Süllyesztett spotlámpa

  Változtassa a napfényt LED-fénnyé

  A napenerg. műk. Philips myGarden Clover csiszolt rozsdam. acél menny.és talajba sülly. spotlámpák külön nagy kapac. napelemmel és hatékony LED-ekkel rendelk., amelyek együtt bizt. a hosszan tartó világítást. Összes előny megtekintése

 • Változtassa a napfényt LED-fénnyé

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

myGarden Süllyesztett spotlámpa

Clover, inox, LED 178194716 Hasonló termékek

Változtassa a napfényt LED-fénnyé

 • Kiváló minőségű LED-világítás

  Kiváló minőségű LED-világítás

  A Philips lámpa LED technológiája a Philips egyedi fejlesztésű megoldása. Azonnal bekapcsol, optimális fényerőt biztosít, és kiemeli otthona élénk színeit.

 • A Philips 5 év garanciát nyújt a LED modulra és illesztőprogramra

  A Philips 5 év garanciát nyújt a LED modulra és illesztőprogramra

  A lámpára érvényes általános 2 év garancián felül a Philips 5 év garanciát nyújt a LED-rendszerre, ami alatt a lámpában található LED-modul és az illesztőprogram értendő.

 • Meleg fehér fény

  Meleg fehér fény

  A fény különböző színhőmérséklettel rendelkezik, melynek a Kelvin (K) a mértékegysége. Az alacsony Kelvin értékkel rendelkező lámpák meleg, otthonosabb fényt bocsátanak ki, míg a magas Kelvin értékkel rendelkezők hideg fényt sugároznak. Ez a Philips lámpa meleg, fehér fényt ad az otthonos hangulat megteremtése érdekében.

 • Nincs szükség tápkábelekre

  Nincs szükség tápkábelekre

  A Philips myGarden Solar kiküszöböli a kültéri telepítés minden nyűgét és baját, hiszen a kertben való elhelyezés csak néhány percet vesz igénybe – akkor is, ha korábban még soha nem telepített kültéri világítást. Mivel nem kell bajlódni a hálózati tápkábelekkel, az elhelyezéskor nagy rugalmassággal járhat el, hiszen nem kell a tápcsatlakozók közelében maradni.

 • Különálló napelem

  Különálló napelem

  Ez a Philips myGarden Solar lámpa különálló napelemmel rendelkezik, amely egy tartozékként rendelkezésre bocsátott kábellel csatlakozik a lámpához.

 • Napenergia

  Napenergia

  A Philips myGarden Solar lámpák úgy vannak kialakítva, hogy a lehető legtöbbet használjanak fel a napból érkező energiából, a tovább tartó világítás érdekében. Mivel egyáltalán nem fogyasztanak villamos áramot, segítségükkel pénzt takaríthat meg a villanyszámlán, és a környezet érdekében is tesz.

 • Maximális világítási időtartam: 5 óra

  Maximális világítási időtartam: 5 óra

  A Philips myGarden Solar lámpák úgy vannak kialakítva, hogy a lehető legtöbbet használjanak fel a napból érkező energiából, a tovább tartó világítás érdekében. A napelem és a LED-lámpa egyaránt a legkiválóbb minőségű, hogy maximális mértékű legyen a napfény begyűjtése. A világítás időtartama attól függ, hogy mennyi napfény érte a napelemet. Kedvező időjárási körülmények között a lámpa maximális világítási ideje 5 óra. Továbbá, az olyan energiatakarékossági funkciók, mint például a be-/kikapcsoló vagy mozgásérzékelő segítenek annak biztosításában, hogy az időjárástól vagy évszaktól függetlenül mindig képes legyen ragyogóan megvilágítani a kültéri területeket.

 • IP67 - időjárásálló

  IP67 - időjárásálló

  Ezt a Philips kültéri lámpát kifejezetten nedves kültéri helyszínekre tervezték és szigorú teszteknek vetették alá a vízállósága biztosítása érdekében. Az IP-szintet két szám jelöli: az első a por, a második a víz elleni védelem szintjét jelöli. Ez a kültéri fény IP67-es értékkel rendelkezik: védve van az ideiglenes vízbe merítés ellen, ez a termék ideális az utak vagy behajtók megvilágítására. Még keresztül is hajthat rajta a gépkocsival.

 • Egyedi nappali/éjszakai funkció

  Egyedi nappali/éjszakai funkció

  A nappali/éjszakai funkciónak köszönhetően ez a kültéri lámpa automatikusan átvált, amikor kint besötétedik. Ezt az egyedülálló funkciót hosszú nyári estéken vagy biztonsági célokra használhatja fel.

 • Felszerelhető talajra és mennyezetre

  Felszerelhető talajra és mennyezetre

  Ez a süllyesztett spotlámpa beépíthető a mennyezetbe vagy a padlóba, kívánság szerint.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: