LCD-monitor

  Számít az elegancia!

  A kiemelkedő kényelem kifinomult stílussal találkozik: A környezetbarát 190C7 típus megváltoztatja véleményét a monitorokról; letisztult és kifinomult, különleges hangulatot biztosító, kéttónusú kivitel, átgondolt kényelmi funkciók, egyedülálló minőség. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Számít az elegancia!

 • A kettős bemenet mind a VGA, mind a DVI jelek fogadására képes

  A kettős bemenet mind a VGA, mind a DVI jelek fogadására képes

  A kettős bemenetnél csatlakozók állnak rendelkezésre a VGA és DVI jelek fogadásához is.

 • A sikkes, kéttónusú külső színt visz környezetébe

  A kéttónusú külső egyesíti az alsó keret közepének fényes fekete vonalát az elülső keret ezüstjével, aminek köszönhetően az elülső keret karcsúbbnak tűnik. A két elem finom kontrasztja lendületes hatású, szemrevaló és érdekes, egyedi elemmel gazdagítja a szoba hangulatát.

 • A kényelmes, kisméretű kezelőgombok letisztult megjelenést biztosítanak

  A kényelmes, diszkrét kezelőelemeket integráltuk a márkajelzésbe, így kéznél vannak, ha szükség van rájuk, de alig láthatóak, így az egyszerű, stílusosan esztétikus vonzerejű, egységes, letisztult külsőt nem zavarják.

 • Az egymásba futó vonalak a meleg, harmonikus megjelenés érdekében

  Az egymásba futó vonalak egy speciálisan tervezett, döntött felület, mely meleg ölelésben egyesíti az első és hátsó tervezési elemeket, meleg, harmonikus és finoman áradó teljes élményt biztosítva.

 • Fel van készítve a Windows Vistára

  A Philips a Vistára felkészített monitorjainak hála, a Windows új, kifinomult képvilágú és igényes operációs rendszere élénk színű, izgalmas képernyőkön jelenhet meg. A szórakozás élménye még átütőbb, az Ön termelékenysége pedig még nagyobb lesz. Hozzájárul számítógépes tevékenységének hatékonyabb vezérléséhez otthonában és az irodában, hiszen a munkához vagy a játékhoz szükséges adatokat gyorsan, hatékonyan és könnyedén megtekintheti, megtalálhatja és szervezheti.

 • 5 ms gyors válaszidő

  A be- és kikapcsolási válaszidő a folyadékkristályos cella számára szükséges idő, hogy az aktív (fekete) állapotból inaktív (fehér), majd ismét vissza aktív (fekete) állapotba váltson. Egysége a milliszekundum. Minél gyorsabb, annál jobb: az alacsonyabb válaszidő-érték gyorsabb átmenetet jelent, ezért kevesebb látható képhibával jár a szöveges és a grafikus átmenetek kijelzésekor. A be- és kikapcsolási válaszidő fontosabb érték az üzleti tartalmak kijelzésekor, mint a dokumentumok, grafikonok és fotók esetében.

 • Az Ön biztonsága érdekében: Aerospace kompozit tűzálló burkolat

  A PC/ABS műanyag-kompozit az iparág legellenállóbb lángálló burkolóanyaga. A gépjárműipar és az űrutazás modern kívánalmaihoz kifejlesztett műanyagot tűzérzékelőknél is használják. Megfelel a szigorú tűzvédelmi biztonsági szabványoknak.

 • Az ólommentes kialakítás óvja a környezetet

  Az ólommentes megjelenítő eszközök az Európai Unió veszélyes anyagokra vonatkozó szigorú korlátozó előírásait (RoHS) figyelembe véve készültek, melyek tiltják a környezetre káros ólom és egyéb mérgező anyagok használatát.

 • Könnyen állítható megjelenítési beállítások a Philips SmartControllal

  PC szoftver, mellyel teljesen testre szabhatók a megjelenítési beállítások. A Philips két lehetőséget is kínál a beállítások megváltoztatására. Az egyik a képernyőn megjelenő többszintű menü, a másik a Philips SmartControl szoftver, amellyel a megszokott módon állíthatók a különböző beállítások.

 • A beépített áramellátás miatt nem szükséges külső adapter

  A beépített áramellátás a kijelző házába épített adapter, amely kiküszöböli a nagyméretű külső adaptert.

 • A kábelcsipesszel rendet tarthat asztalán

  A monitorokkal együtt szállított csipesz, mely a kábelek összefogásával segít rendben tartani munkahelyét.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: