Szélesképernyős LCD-monitor

  Kiváló ár/érték aránnyal rendelkező széles képernyős LCD-monitor

  Fokozza az élvezet a széles képernyővel! Fedezze fel a többszörös vizuális élményt egyetlen képernyőn a Philips 190CW7 gyors válaszidejével és a kényelmes kettős DVI- és VGA-csatlakozókkal - egyetlen egyszerűen használható készülékben, elérhető áron. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Szélesképernyős LCD-monitor

19, 1" széles, WXGA+ 190CW7CS/00 Hasonló termékek

Kiváló ár/érték aránnyal rendelkező széles képernyős LCD-monitor

 • Az sRGB gondoskodik a kijelző és a nyomtatás színegyezéséről

  Az sRGB gondoskodik a kijelző és a nyomtatás színegyezéséről

  Az sRGB egy iparági szabvány, amely biztosítja a lehető legmagasabb szintű egyezőséget a képernyőn megjelenő színek és a lenyomatok színei között.

 • A kettős bemenet mind a VGA, mind a DVI jelek fogadására képes

  A kettős bemenet mind a VGA, mind a DVI jelek fogadására képes

  A kettős bemenetnél csatlakozók állnak rendelkezésre a VGA és DVI jelek fogadásához is.

 • Fel van készítve a Windows Vistára

  A Philips a Vistára felkészített monitorjainak hála, a Windows új, kifinomult képvilágú és igényes operációs rendszere élénk színű, izgalmas képernyőkön jelenhet meg. A szórakozás élménye még átütőbb, az Ön termelékenysége pedig még nagyobb lesz. Hozzájárul számítógépes tevékenységének hatékonyabb vezérléséhez otthonában és az irodában, hiszen a munkához vagy a játékhoz szükséges adatokat gyorsan, hatékonyan és könnyedén megtekintheti, megtalálhatja és szervezheti.

 • Nagyméretű, széles képernyő: IM funkció, levélírás, videók egyetlen képernyőn

  Egy széles képernyő tágabb látómezőt biztosít, hogy több információt, szórakoztató tartalmat jeleníthessen meg, így többet szórakozhat és többet végezhet.

 • 5 ms gyors válaszidő

  A be- és kikapcsolási válaszidő a folyadékkristályos cella számára szükséges idő, hogy az aktív (fekete) állapotból inaktív (fehér), majd ismét vissza aktív (fekete) állapotba váltson. Egysége a milliszekundum. Minél gyorsabb, annál jobb: az alacsonyabb válaszidő-érték gyorsabb átmenetet jelent, ezért kevesebb látható képhibával jár a szöveges és a grafikus átmenetek kijelzésekor. A be- és kikapcsolási válaszidő fontosabb érték az üzleti tartalmak kijelzésekor, mint a dokumentumok, grafikonok és fotók esetében.

 • WSXGA+, széles formátum, 1440x900 felbontás élesebb képekhez

  A WXGA+ és a Wide Extended Graphics Array plus egy szabvány, mely jelzi, hogy az adott grafikus monitor képes akár 1440 x 900 pixeles felbontású képek megjelenítésére, és támogatja több, mint egy millió szín egyidejű megjelenítését. WXGA lehetővé teszi, hogy a nem váltott-soros monitorok is jobb teljesítményt és élesebb színeket nyújtsanak.

 • Az Ön biztonsága érdekében: Aerospace kompozit tűzálló burkolat

  A PC/ABS műanyag-kompozit az iparág legellenállóbb lángálló burkolóanyaga. A gépjárműipar és az űrutazás modern kívánalmaihoz kifejlesztett műanyagot tűzérzékelőknél is használják. Megfelel a szigorú tűzvédelmi biztonsági szabványoknak.

 • Az ólommentes kialakítás óvja a környezetet

  Az ólommentes megjelenítő eszközök az Európai Unió veszélyes anyagokra vonatkozó szigorú korlátozó előírásait (RoHS) figyelembe véve készültek, melyek tiltják a környezetre káros ólom és egyéb mérgező anyagok használatát.

 • Energiafogyasztás az ipari átlag alatt

  Kevesebb áramfelvétel szükséges az eszköz működéséhez.

 • Egyérintős fényerő és kontraszt gomb

  Az elülső keret kényelmes elhelyezésű gombjai lehetővé teszik, hogy egyetlen érintéssel állíthassa be a fényerőt és a kontrasztot.

 • A beépített áramellátás miatt nem szükséges külső adapter

  A beépített áramellátás a kijelző házába épített adapter, amely kiküszöböli a nagyméretű külső adaptert.

 • Automatikus beállítás érintéssel a tökéletes képért

  Az automatikus beállítás egyetlen érintéssel beállítja az optimális képernyő helyzetet, fázist és órát - így nem kell OSD menüket és vezérlőbillentyűket használnia.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: