LCD monitor

  LCD monitor

  Kiváló megjelenítés igényes szakembereknek tervezve

  Tökéletes pénzügyi és üzleti felhasználók számára, széles körű hatékonyságnövelő funkciókkal, SmartManage távvezérléssel, ergonomikus és ólommentes kivitellel, a 190P7 készülék egyedülálló képminőséget biztosít a lehető legalacsonyabb fenntartási költségek mellett. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Kiváló megjelenítés igényes szakembereknek tervezve

 • Legszélesebb, akár 178 fokos nézési szög

  A legszélesebb, akár 178 fokos nézési szög bármilyen irányból a legtisztább megjelenítést nyújtja.

 • Gyors 8 ms válaszidő GtG: Mozgóképek nagyszerű megjelenítése

  A GtG válaszidő azt az átlagos időtartamot jelenti, amely alatt egy pixel egy tetszőleges helyzetből egy másikba eljut, ami egyben a véletlenszerű színárnyalatok közötti váltás átlagos időtartamát is megadja. Minél gyorsabb, annál jobb: A rövidebb válaszidő gyorsabb átmenetet jelent, és ezért az eredmény kevesebb látható képhiba a gyorsan mozgó képek megjelenítésekor. A GtG válaszidő fontos módja a multimédiás tartalmak, így filmek, videók és játékok megjelenítési minőségének mérésére; a be- és kikapcsolási válaszidő jelentősége sokkal nagyobb az üzleti tartalmak, így dokumentumok, grafikonok és fényképek esetében.

 • SXGA 1280 x 1024 felbontás az élesebb képhez

  A grafikus monitorok esetén a felbontást a képpontok száma (pixelek) határozza meg. Az 1280 x 1024 pixeles felbontás például 1280 képpontot jelenít meg az 1024 sor mindegyikén, tehát kb. 1,3 millió pixelt.

 • Fel van készítve a Windows Vistára

  A Philips a Vistára felkészített monitorjainak hála, a Windows új, kifinomult képvilágú és igényes operációs rendszere élénk színű, izgalmas képernyőkön jelenhet meg. A szórakozás élménye még átütőbb, az Ön termelékenysége pedig még nagyobb lesz. Hozzájárul számítógépes tevékenységének hatékonyabb vezérléséhez otthonában és az irodában, hiszen a munkához vagy a játékhoz szükséges adatokat gyorsan, hatékonyan és könnyedén megtekintheti, megtalálhatja és szervezheti.

 • A SmartManage kompatibilitás LAN-alapú eszközkezelést biztosít

  A SmartManage a megjelenítő eszközök állapotának megfigyelését, kezelését és ellenőrzését végző rendszer, amely segítségével távoli támogatás is nyújtható a nehézségekbe ütköző felhasználók számára, mindez a helyi hálózaton (LAN) keresztül.

 • 90 fokos képernyőelforgatás és intelligens kábelelvezetés

  A Super Ergo alap olyan monitoralap, amely ergonómikus és kényelmes kijelzést, valamint intelligens kábelelvezetést tesz lehetővé. Az alap emberbarát magassága, billenthetősége, elforgathatósága és annak szöge, illetve mindezek beállíthatósága maximális kényelmet biztosítanak és enyhítik egy hosszú munkanap fáradalmait. Az intelligens kábelelvezetés megszünteti a kábelrengeteget és rendben tartja a munkahelyet, profi megjelenést kölcsönözve annak.

 • A képernyő elfordítható és billenthető az ideális nézési szög beállításához

  A képernyő elfordítás és billentés a talpba épített mechanizmus, amely lehetővé teszi a monitor elfordítását és előre-hátra billentését.

 • Automatikusan a környezeti fényviszonyokhoz igazodó fényerő

  A SmartBright exkluzív Philips szolgáltatás, amely beépített érzékelő segítségével automatikusan változtatja a kijelző beállításait, ezáltal kiváló minőségű megtekintést, kisebb energiafogyasztást és hosszabb monitor-élettartamot biztosít, megszünteti az emberi szemre fárasztóan ható világos képernyő és sötét szoba, illetve sötét képernyő és világos szoba párosítást. Mindehhez még manuális beállításra sincs szükség, mivel a kijelző fényereje követi a helyiség fényviszonyainak változását.

 • Könnyen állítható megjelenítési beállítások a Philips SmartControllal

  PC szoftver, mellyel teljesen testre szabhatók a megjelenítési beállítások. A Philips két lehetőséget is kínál a beállítások megváltoztatására. Az egyik a képernyőn megjelenő többszintű menü, a másik a Philips SmartControl szoftver, amellyel a megszokott módon állíthatók a különböző beállítások.

 • A kettős DVI-vel több PC-forrásról érkező bemenet fogadható

  Egyetlen képernyőn válthat több számítógépes forrás között, ahelyett hogy minden számítógéphez külön monitort alkalmazna. A kettős DVI bemenet különösen hasznos profi alkalmazásokhoz. Egy gyorsválasztó billentyűvel válthat az elérhető számítógép bemenetek között, anélkül hogy ki kellene cserélnie a kábeleket.

 • Beépített nagysebességű USB 2.0 megoldás az egyszerű csatlakoztatáshoz

  Az univerzális soros busz vagy USB számítógépek és perifériák csatlakoztatására szolgáló szabványos protokoll. Mivel olcsón nagy sebességet biztosít, az USB a legnépszerűbb módja a perifériák számítógéphez való csatlakoztatásának. Az USB 2.0 megoldás monitorba történő beépítésével a Philips egy kényelmesen hozzáférhető, egyszerűen használható, nagysebességű USB-csatlakozót biztosít, amely programok, adatok, digitális média vagy zenei fájlok beolvasására, írására, betöltésére és továbbítására szolgál, számítógépekre, számítógépekről, illetve számítógépek és egy vagy több USB-eszköz között.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: