szélesképernyős LCD-monitor

  szélesképernyős LCD-monitor

  Teljes körű szolgáltatásokat kínáló, kombinált LCD-monitor és TV

  Ez a többfunkciós széles képernyős monitor lehetővé teszi, hogy egyesítse a munkát a szórakozással! A nagy és széles látóterület, a TV-, videó- és HDMI-bemenetek, és a beépített hangsugárzók által a Philips 190TW8 nem csupán növeli munkájának hatékonyságát, de a tökéletes szórakozást is megismerteti Önnel. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

szélesképernyős LCD-monitor

19, 1"-es, széles, WXGA+ 190TW8FB/00 Hasonló termékek

Teljes körű szolgáltatásokat kínáló, kombinált LCD-monitor és TV

 • HD Ready a HDTV jelek legjobb minőségű megjelenítése érdekében

  HD Ready a HDTV jelek legjobb minőségű megjelenítése érdekében

  Élvezze a High Definition képek kivételes minőségét, és várja felkészülten a HDTV beltéri egység vagy Blu-ray Disc HD forrásokat. A HD Ready védett márkajegy, amely a progresszív pásztázást is meghaladó képminőséget jelöli. Megfelel az EICTA által felállított szigorú szabványoknak, és olyan HD képernyőt jelent, amely megjeleníti a High Definition jel felbontásának és képminőségének előnyeit. Univerzális csatlakozási lehetőségekkel rendelkezik analóg YPbPr, és tömörítetlen, HDCP támogatású DVI vagy HDMI digitális csatlakoztatáshoz. 720p és 1080i jelek megjelenítésére alkalmas 50 és 60 Hz képfrekvencia mellett.

 • A PC monitorán beépített TV modullal nézheti a TV műsorokat

  A monitorban beépített hangolóegység található, így képes a számítógép és a televízió jeleit is megjeleníteni.

 • HDMI-re felkészített, egy vezetékes video- és audioátvitel a kifogástalan minőségért

  A HDMI-re felkészített készülék minden szükséges hardverrel rendelkezik a nagyfelbontású multimédia-interfész (HDMI) bemenet elfogadásához; a kiváló minőségű video- és audiojelek mind egyetlen kábelen át számítógépről vagy akárhány AV forrásról (beltéri egységek, DVD lejátszók és A/V receiverek is) kerülnek továbbításra.

 • Több AV bemenet (480i/p, 720p, 1080i)

  A készülék több AV bemenettel is rendelkezik, ami lehetővé teszi, hogy a készülékhez különböző formátumú videó- és audioeszközöket is csatlakoztathasson (480i/p, 720p, 1080i).

 • Élvezze a beépített hangsugárzók nyújtotta multimédiás élményt!

  Hangszórók a kijelzőbe építve.

 • 5 ms gyors válaszidő

  A be- és kikapcsolási válaszidő a folyadékkristályos cella számára szükséges idő, hogy az aktív (fekete) állapotból inaktív (fehér), majd ismét vissza aktív (fekete) állapotba váltson. Egysége a milliszekundum. Minél gyorsabb, annál jobb: az alacsonyabb válaszidő-érték gyorsabb átmenetet jelent, ezért kevesebb látható képhibával jár a szöveges és a grafikus átmenetek kijelzésekor. A be- és kikapcsolási válaszidő fontosabb érték az üzleti tartalmak kijelzésekor, mint a dokumentumok, grafikonok és fotók esetében.

 • WSXGA+, széles formátum, 1440x900 felbontás élesebb képekhez

  A WXGA+ és a Wide Extended Graphics Array plus egy szabvány, mely jelzi, hogy az adott grafikus monitor képes akár 1440 x 900 pixeles felbontású képek megjelenítésére, és támogatja több, mint egy millió szín egyidejű megjelenítését. WXGA lehetővé teszi, hogy a nem váltott-soros monitorok is jobb teljesítményt és élesebb színeket nyújtsanak.

 • Minden szobába illő kompakt, vékony megjelenés

  A design hangsúlyozottan lapos, kompakt megjelenése a készüléket helytakarékossá, bárhova beilleszthetővé teszi.

 • A 3D fésűszűrő jobb képminőséget biztosít

  A 3D színélesítés a képélményt csökkentő színátmenetek, fényátmenetek és pontcsúszás-torzítás eltüntetése érdekében jobban elkülöníti a fényesség- és a színjeleket a 3D területen. A 3D digitális fésűs szűrő lépésről lépésre hasonlítja össze a televízió képét, hogy pontosan elkülöníthesse a színadatokat a fekete-fehér információtól, és mind a vízszintesen, mind a függőlegesen függő pontokat eltávolíthassa, akárcsak a pontcsúszást. Az eredmény: borotvaéles kép.

 • Megbízható audió koaxiális SPDIF csatlakozóval

  Az SPDIF koaxiális kábel a digitális audió eszközök csatlakoztatásának egyik legmegbízhatóbb módja.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: