szélesképernyős LCD-monitor

  Kiváló ár/érték aránnyal rendelkező, széles képernyős monitor

  Érjen el többet változatlan befektetéssel: a Philips 190WV7 széles képernyős működéssel növeli meg hatékonyságát, továbbá gyors reakcióidőt és kényelmi funkciókat is kínál. Azonnal vagy a jövőben bármikor frissíthető Windows Vista rendszerre. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

szélesképernyős LCD-monitor

49 cm-es (19, 1"), széles, WXGA+ 190WV7CS/00 Hasonló termékek

Kiváló ár/érték aránnyal rendelkező, széles képernyős monitor

 • Az sRGB gondoskodik a kijelző és a nyomtatás színegyezéséről

  Az sRGB gondoskodik a kijelző és a nyomtatás színegyezéséről

  Az sRGB egy iparági szabvány, amely biztosítja a lehető legmagasabb szintű egyezőséget a képernyőn megjelenő színek és a lenyomatok színei között.

 • Nagy, széles képernyő ideális két A4-es oldal egymás melletti megtekintéséhez.

  A nagy, széles képernyő növeli a hatékonyságot úgy, hogy két A4-es oldalt jelenít meg egymás mellett.

 • Több kép és tartalom megjelenítése görgetés nélkül

  A megtekintési terület a képernyő látható és adatok megjelenítésére szolgáló része.

 • Fel van készítve a Windows Vistára

  A Philips a Vistára felkészített monitorjainak hála, a Windows új, kifinomult képvilágú és igényes operációs rendszere élénk színű, izgalmas képernyőkön jelenhet meg. A szórakozás élménye még átütőbb, az Ön termelékenysége pedig még nagyobb lesz. Hozzájárul számítógépes tevékenységének hatékonyabb vezérléséhez otthonában és az irodában, hiszen a munkához vagy a játékhoz szükséges adatokat gyorsan, hatékonyan és könnyedén megtekintheti, megtalálhatja és szervezheti.

 • Megfelel a környezetvédelmi RoHS szabványoknak

  A Philips képernyőtermékeit a veszélyes anyagokra vonatkozó szigorú korlátozó előírások (RoHS) figyelembevételével fejleszti és gyártja, melyek tiltják a környezetre káros ólom és egyéb mérgező anyagok használatát.

 • Energiafogyasztás az ipari átlag alatt

  Kevesebb áramfelvétel szükséges az eszköz működéséhez.

 • 5 ms gyors válaszidő

  A be- és kikapcsolási válaszidő a folyadékkristályos cella számára szükséges idő, hogy az aktív (fekete) állapotból inaktív (fehér), majd ismét vissza aktív (fekete) állapotba váltson. Egysége a milliszekundum. Minél gyorsabb, annál jobb: az alacsonyabb válaszidő-érték gyorsabb átmenetet jelent, ezért kevesebb látható képhibával jár a szöveges és a grafikus átmenetek kijelzésekor. A be- és kikapcsolási válaszidő fontosabb érték az üzleti tartalmak kijelzésekor, mint a dokumentumok, grafikonok és fotók esetében.

 • WSXGA+, széles formátum, 1440x900 felbontás élesebb képekhez

  A WXGA+ és a Wide Extended Graphics Array plus egy szabvány, mely jelzi, hogy az adott grafikus monitor képes akár 1440 x 900 pixeles felbontású képek megjelenítésére, és támogatja több, mint egy millió szín egyidejű megjelenítését. WXGA lehetővé teszi, hogy a nem váltott-soros monitorok is jobb teljesítményt és élesebb színeket nyújtsanak.

 • Egyérintős fényerő és kontraszt gomb

  Az elülső keret kényelmes elhelyezésű gombjai lehetővé teszik, hogy egyetlen érintéssel állíthassa be a fényerőt és a kontrasztot.

 • A beépített áramellátás miatt nem szükséges külső adapter

  A beépített áramellátás a kijelző házába épített adapter, amely kiküszöböli a nagyméretű külső adaptert.

 • Automatikus beállítás érintéssel a tökéletes képért

  Az automatikus beállítás egyetlen érintéssel beállítja az optimális képernyő helyzetet, fázist és órát - így nem kell OSD menüket és vezérlőbillentyűket használnia.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: