LED monitor

  LED monitor

  LED-kijelző: A lehető legjobb kontraszt!

  Ez a környezetbarát LED-kijelző kiváló 1 000 000:1 kontrasztarányt biztosít. VGA bemenet, természetes színek, SmartContrast funkció, és fényes kidolgozás: a 191EL1 kiváló választás az Ön minden igényének kielégítésére. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

LED monitor

19"-es E-sorozatú, 1366x768-as HD 191EL1SB/00 Hasonló termékek

LED-kijelző: A lehető legjobb kontraszt!

 • 1 000 000:1 SmartContrast arány az elképesztően gazdag fekete árnyalatokhoz

  1 000 000:1 SmartContrast arány az elképesztően gazdag fekete árnyalatokhoz

  A síkképernyős LCD-kijelzőktől elvárható, hogy a legerősebb kontrasztot és a legélénkebb képeket produkálják. A Philips által nyújtott fejlett képfeldolgozás, az egyedülálló elsötétítő és háttérvilágítás-fokozó technológiával együtt élénk képeket hoz létre. A dinamikus kontraszt funkció a kiváló feketeszinttel és a sötét árnyalatok és színek pontos leképezésével megnöveli a kontrasztot. Ragyogó, élethű képet ad, nagy kontraszt és élénk színek mellett.

 • Egyszerű képformátum-szabályozás: váltás a széles képernyős és a 4:3 formátum között

  Egyszerű képformátum-szabályozás: váltás a széles képernyős és a 4:3 formátum között

  A képernyőn megjelenő Philips egyszerű képformátum-szabályozó a 4:3 formátum és a széles képernyős formátum közötti váltásra szolgál. A cél a megjelenített tartalomhoz illő képoldalarány megválasztása: így görgetés nélkül dolgozhat széles dokumentumokkal, vagy torzulásmentesen nézheti a széles képernyős formátumra tervezett médiatartalmat, illetve natív módú megjelenítésben élvezheti a 4:3 arányú tartalmat.

 • Alkalmas a HD tartalom megjelenítésére

  A nagyfelbontású monitorok olyan HD-források formátumainak minőségét biztosító, speciális HD beltéri egységek kijelzői, amelyek teljes mértékben garantálják a nagyfelbontású képek kivételes minőségét. Egy HD-monitor a progresszív pásztázás képminőségénél is képes jobbat nyújtani, alkalmazkodva a nagyfelbontású képernyőkre vonatkozó szigorú szabványokhoz. A készülék HDCP-kompatibilitása mellett csúcsminőségű képeket garantál mind az analóg VGA, mind a tömörítetlen DVI digitális csatlakozások esetében egy univerzális kapcsolaton keresztül. A készülék a következő jelek megjelenítéséről gondoskodik: 720p (1280x720p - 50/60 Hz progresszív) és 1080i (1920x1080i - 50/60 Hz váltott soros).

 • A LED technológia által biztosított természetes színek

  A fehér LED-ek rövidebb idő alatt érik el a teljes mértékű megvilágítást. A higanymentes LED-ek környezetbarát újrahasznosítást és hulladékkezelést biztosítanak. A LED-ek jobb fényerő-szabályozást, valamint kiemelkedően magas kontrasztarányú LCD-háttérvilágítást tesznek lehetővé. A kijelzők mindezek mellett kifogástalan színhűséget, valamint állandó fényerejű működést nyújtanak Önnek.

 • 5 ms gyors válaszidő

  A be- és kikapcsolási válaszidő a folyadékkristályos cella számára szükséges idő, hogy az aktív (fekete) állapotból inaktív (fehér), majd ismét vissza aktív (fekete) állapotba váltson. Egysége a milliszekundum. Minél gyorsabb, annál jobb: az alacsonyabb válaszidő-érték gyorsabb átmenetet jelent, ezért kevesebb látható képhibával jár a szöveges és a grafikus átmenetek kijelzésekor. A be- és kikapcsolási válaszidő fontosabb érték az üzleti tartalmak kijelzésekor, mint a dokumentumok, grafikonok és fotók esetében.

 • Fényes kivitel a hangulat fokozásához

  Vonzó, elegáns, fényes kivitel, amely kiválóan illeszkedik környezetébe, és kiegészíti azt

 • Higanymentes, környezetbarát kijelző

  A LED-es háttérvilágítással ellátott Philips monitorok higanymentesek. A higany az emberekre és állatokra nézve az egyik leginkább mérgező természetes anyag, így ez a környezetbarát kijelzőtechnológia a gyártástól a selejtezésig, egész élettartama során biztonságos használatot nyújt az Ön számára. A fenntarthatóság és a csökkentett környezeti hatások iránti elkötelezettségünk eredményeként lehetővé tesszük vásárlóink számára hogy egyszerű, de mégis felelős döntéseket hozhassanak egyes termékek megvásárlásakor, mivel termékeink azok teljes élettartama során a környezetbarát választást testesítik meg.

 • Környezetbarát anyagok, amelyek megfelelnek a nemzetközi szabványoknak

  A Philips stratégiai célja, hogy a fenntarthatóság érdekében az új termékskála termékei környezetbarát anyagokból készüljenek. A termékek ólommentesek. A testek kialakításában felhasznált műanyag, a készülékek fémváza, és a csomagolóanyagok mind 100%-osan újrahasznosítható anyagokból készülnek. A lámpák gyártásához jelentősen kevesebb higany kerül felhasználásra. Termékeink megfelelnek az RoHS szabványoknak, amelyek biztosítják, hogy a termékek nem tartalmaznak veszélyes anyagokat. További tudnivalók a fenntarthatóság és a Philips vállalat témakörében a következő címen találhatók: http://www.asimpleswitch.com/global/

 • Energy Star az energiatakarékos működésért és az alacsony fogyasztásért

  Az Energy Star az Egyesült Államok Környezetvédelmi Hivatala (US EPA) által támogatott energiatakarékossági program, amelyet számos más ország is átvett. Az Energy Star tanúsítvány garantálja, hogy olyan terméket vásárol, amely eleget tesz a legújabb energiatakarékossági szabványoknak, és amely minden üzemeltetési szinten a lehető legenergiatakarékosabban működik. Az új Philips monitorok igazoltan megfelelnek az Energy Star 5.0 előírásainak, vagy akár felül is múlják azokat. Alvó üzemmódban például az Energy Star 5.0 1 watt energiafelhasználásnál kevesebbet ír elő, miközben a Philips monitorok 0,5 wattnál is kevesebbet fogyasztanak. További tájékoztatásért látogassa meg a www.energystar.gov oldalt.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: