LCD-monitor

  LCD-monitor

  a hatékonyság növelésének intelligens eszköze

  A hatékonyság kifizetődő! Az ergonomikus kialakítású 200P6IG típus kifinomultan jeleníti meg a népszerű videoformátumokat, míg az ólommentes kivitel és a távoli eszközkezelés a lehető legalacsonyabb üzemeltetési költségeket biztosítja. Nem csoda, hogy szakemberek előszeretettel használják. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

a hatékonyság növelésének intelligens eszköze

 • UXGA 1600x1200 felbontás az élesebb képekhez

  A grafikus monitorok esetén a felbontást a képpontok száma (pixelek) határozza meg. Az 1600 x 1200 pixeles felbontás például 1600 képpontot jelenít meg az 1200 sor mindegyikén, tehát kb. 2 millió pixelt. Ez jobb teljesítményt és élesebb színeket tesz lehetővé.

 • Három jelbemenet a maximális alkalmazhatóságért

  A három bemenet a digitális és az analóg jelek megjelenítését biztosítja. A három bemenetű monitor D-Sub (VGA) és DVI-I csatlakozókkal rendelkezik. A DVI-I csatlakozó digitális vagy analóg jelet képes venni az opcionális adapter segítségével, a maximális kijelzési rugalmasságért, valamint a monitor elavulásának kiküszöböléséért.

 • 16 ms be/ki válaszidő: jobb szöveg és grafikus kijelzés

  A be- és kikapcsolási válaszidő a folyadékkristályos cella számára szükséges időmennyiség, hogy az aktív (fekete) állapotból inaktív (fehér), majd ismét vissza aktív (fekete) állapotba váltson. Egysége a milliszekundum. Minél gyorsabb, annál jobb: az alacsonyabb válaszidő-érték gyorsabb átmenetet jelent, ezért kevesebb látható képhibával jár a szöveges és a grafikus átmenetek kijelzésekor. A be- és kikapcsolási válaszidő fontosabb érték az üzleti tartalmak kijelzésekor, mint a dokumentumok, grafikonok és fotók esetében.

 • Több kép és tartalom megjelenítése görgetés nélkül

  A megtekintési terület a képernyő látható és adatok megjelenítésére szolgáló része.

 • 90 fokos képernyőelforgatás és intelligens kábelelvezetés

  A Super Ergo alap olyan monitoralap, amely ergonómikus és kényelmes kijelzést, valamint intelligens kábelelvezetést tesz lehetővé. Az alap emberbarát magassága, billenthetősége, elforgathatósága és annak szöge, illetve mindezek beállíthatósága maximális kényelmet biztosítanak és enyhítik egy hosszú munkanap fáradalmait. Az intelligens kábelelvezetés megszünteti a kábelrengeteget és rendben tartja a munkahelyet, profi megjelenést kölcsönözve annak.

 • Beépített hangszórók, melyek nem okoznak képtorzulást.

  Hangszórók a kijelzőbe építve.

 • Önálló hangfunkció a hatékony Internet-konferencia érdekében

  A beépített, fejlett firmware akkor is biztosítja a hangkimenetet, ha nincs videobemenet.

 • Lehetőség több videoforrásból történő megjelenítésre: S-videó és CVBS

  A csatlakozók két videoforrás bemenő jelét fogadják: S-videó és CVBS

 • Megjeleníti a számítógépes adatokat, miközben videót vagy TV-t néz.

  A PIP segítségével kis méretű televízió- vagy videoablakot jeleníthet meg és nézhet a teljes képernyős kijelző tetszőleges pontján.

 • A SmartManage kompatibilitás LAN-alapú eszközkezelést biztosít

  A SmartManage a megjelenítő eszközök állapotának megfigyelését, kezelését és ellenőrzését végző rendszer, amely segítségével távoli támogatás is nyújtható a nehézségekbe ütköző felhasználók számára, mindez a helyi hálózaton (LAN) keresztül.

 • Az ólommentes kialakítás óvja a környezetet

  Az ólommentes megjelenítő eszközök az Európai Unió veszélyes anyagokra vonatkozó szigorú korlátozó előírásait (RoHS) figyelembe véve készültek, melyek tiltják a környezetre káros ólom és egyéb mérgező anyagok használatát.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: