LCD-monitor

  A hatékonyság növelésének intelligens eszköze

  A hatékonyság kifizetődő! A profik a nagyképernyős 200P7 készüléket használják, amit a nagyszerű teljesítményért SmartImage technológiával láttak el és amit bemeneti rugalmasság, ergonómia és ólommentes technológia jellemez, míg a távoli eszközvezérlés a legalacsonyabb elérhető fenntartási költséget biztosítja. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

A hatékonyság növelésének intelligens eszköze

 • SmartImage a kiváló LCD látványtechnológiához

  SmartImage a kiváló LCD látványtechnológiához

  A SmartImage egy különleges, élvonalbeli Philips technológia, mely elemzi a képernyőn megjelenített tartalmat. Az Ön által kiválasztott módszer alapján a SmartImage a tökéletes megjelenítés érdekében dinamikusan állítja a képek és videók kontrasztját, a színek telítettségét és az élességet, mindezt azonnal, egyetlen gombnyomásra.

 • UXGA 1600x1200 felbontás az élesebb képekhez

  A grafikus monitorok esetén a felbontást a képpontok száma (pixelek) határozza meg. Az 1600 x 1200 pixeles felbontás például 1600 képpontot jelenít meg az 1200 sor mindegyikén, tehát kb. 2 millió pixelt. Ez jobb teljesítményt és élesebb színeket tesz lehetővé.

 • Legszélesebb, akár 178 fokos nézési szög

  A legszélesebb, akár 178 fokos nézési szög bármilyen irányból a legtisztább megjelenítést nyújtja.

 • Három jelbemenet a maximális alkalmazhatóságért

  A három bemenet a digitális és az analóg jelek megjelenítését biztosítja. A három bemenetű monitor D-Sub (VGA) és DVI-I csatlakozókkal rendelkezik. A DVI-I csatlakozó digitális vagy analóg jelet képes venni az opcionális adapter segítségével, a maximális kijelzési rugalmasságért, valamint a monitor elavulásának kiküszöböléséért.

 • 16 ms be/ki válaszidő: jobb szöveg és grafikus kijelzés

  A be- és kikapcsolási válaszidő a folyadékkristályos cella számára szükséges időmennyiség, hogy az aktív (fekete) állapotból inaktív (fehér), majd ismét vissza aktív (fekete) állapotba váltson. Egysége a milliszekundum. Minél gyorsabb, annál jobb: az alacsonyabb válaszidő-érték gyorsabb átmenetet jelent, ezért kevesebb látható képhibával jár a szöveges és a grafikus átmenetek kijelzésekor. A be- és kikapcsolási válaszidő fontosabb érték az üzleti tartalmak kijelzésekor, mint a dokumentumok, grafikonok és fotók esetében.

 • 90 fokos képernyőelforgatás és intelligens kábelelvezetés

  A Super Ergo alap olyan monitoralap, amely ergonómikus és kényelmes kijelzést, valamint intelligens kábelelvezetést tesz lehetővé. Az alap emberbarát magassága, billenthetősége, elforgathatósága és annak szöge, illetve mindezek beállíthatósága maximális kényelmet biztosítanak és enyhítik egy hosszú munkanap fáradalmait. Az intelligens kábelelvezetés megszünteti a kábelrengeteget és rendben tartja a munkahelyet, profi megjelenést kölcsönözve annak.

 • Fel van készítve a Windows Vistára

  A Philips a Vistára felkészített monitorjainak hála a Windows új, kifinomult képvilágú és igényes operációs rendszere élénk színű, izgalmas képernyőkön jelenhet meg. A szórakozás élménye még átütőbb, az Ön termelékenysége pedig még nagyobb lesz. Hozzájárul számítógépes tevékenységének hatékonyabb végzéséhez otthonában és az irodában, hiszen a munkához vagy a játékhoz szükséges adatokat gyorsan, hatékonyan és könnyedén megtekintheti, megtalálhatja és szervezheti.

 • A SmartManage kompatibilitás LAN-alapú eszközkezelést biztosít

  A SmartManage a megjelenítő eszközök állapotának megfigyelését, kezelését és ellenőrzését végző rendszer, amely segítségével távoli támogatás is nyújtható a nehézségekbe ütköző felhasználók számára, mindez a helyi hálózaton (LAN) keresztül.

 • Könnyen állítható megjelenítési beállítások a Philips SmartControllal

  PC szoftver, mellyel teljesen testre szabhatók a megjelenítési beállítások. A Philips két lehetőséget is kínál a beállítások megváltoztatására. Az egyik a képernyőn megjelenő többszintű menü, a másik a Philips SmartControl szoftver, amellyel a megszokott módon állíthatók a különböző beállítások.

 • Beépített nagysebességű USB 2.0 megoldás az egyszerű csatlakoztatáshoz

  Az univerzális soros busz vagy USB számítógépek és perifériák csatlakoztatására szolgáló szabványos protokoll. Mivel olcsón nagy sebességet biztosít, az USB a legnépszerűbb módja a perifériák számítógéphez való csatlakoztatásának. Az USB 2.0 megoldás monitorba történő beépítésével a Philips egy kényelmesen hozzáférhető, egyszerűen használható, nagysebességű USB-csatlakozót biztosít, amely programok, adatok, digitális média vagy zenei fájlok beolvasására, írására, betöltésére és továbbítására szolgál, számítógépekre, számítógépekről, illetve számítógépek és egy vagy több USB-eszköz között.

 • Egyszerű plug and play DVI az igazi digitális élményért

  A termékhez mellékelt DVI kábel tartozik, amely kiváló minőségű digitális megjelenítést tesz lehetővé.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: