szélesképernyős LCD-monitor

  Nagy, stílusosan széles kijelző az otthoni számítógépezéshez

  Szemet gyönyörködtető, nagy és széles kijelző: a stílusos tervezés és a számos intelligens funkció újabb magasságokba emelik az LCD-technológia tökéletes képminőségét. A 220CW9 készülék a legjobb választás bármilyen tartalomhoz. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

szélesképernyős LCD-monitor

22"-es, széles, WSXGA+ 220CW9FB/00 Hasonló termékek

Nagy, stílusosan széles kijelző az otthoni számítógépezéshez

 • SmartImage: Optimalizált, felhasználóbarát megjelenítés

  SmartImage: Optimalizált, felhasználóbarát megjelenítés

  A SmartImage egy különleges, élvonalbeli Philips technológia, mely elemzi a képernyőn megjelenített tartalmat. Az Ön által kiválasztott módszer alapján a SmartImage a tökéletes megjelenítés érdekében dinamikusan állítja a képek és videók kontrasztját, a színek telítettségét és az élességet, mindezt azonnal, egyetlen gombnyomásra.

 • Akár 2 ms gyors válaszidő

  Akár 2 ms gyors válaszidő

  A GtG válaszidő azt az átlagos időtartamot jelenti, amely alatt egy pixel egy tetszőleges helyzetből egy másikba eljut, ami egyben a véletlenszerű színárnyalatok közötti váltás átlagos időtartamát is megadja. Minél gyorsabb, annál jobb: A rövidebb válaszidő gyorsabb átmenetet jelent, és ezért az eredmény kevesebb látható képhiba a gyorsan mozgó képek megjelenítésekor. A GtG válaszidő fontos módja a multimédiás tartalmak, így filmek, videók és játékok megjelenítési minőségének mérésére.

 • SmartContrast 12 000:1 a gazdag fekete árnyalatokhoz

  SmartContrast 12 000:1 a gazdag fekete árnyalatokhoz

  A síkképernyős LCD-kijelzőktől elvárható, hogy a legerősebb kontrasztot és a legélénkebb képeket produkálják. A Philips által nyújtott fejlett képfeldolgozás, az egyedülálló elsötétítő és háttérvilágítás-fokozó technológiával együtt élénk képeket hoz létre. A dinamikus kontraszt funkció a kiváló feketeszinttel és a sötét árnyalatok és színek pontos leképezésével megnöveli a kontrasztot. Ragyogó, élethű képet ad, nagy kontraszt és élénk színek mellett.

 • TrueVision: Laboratóriumi minőségű megjelenítés

  TrueVision: Laboratóriumi minőségű megjelenítés

  A TrueVision a Philips iparágvezető, szabadalmazott tesztelési és algoritmustechnológiája monitorok beállításához és finomhangolásához. A mindenre kiterjedő folyamat a Microsoft Vista követelményeinél négyszer szigorúbb szabványnak megfelelő, tökéletes kijelző-teljesítményt biztosít – nem csupán néhány mintapéldánynak, hanem minden egyes monitornak, amely elhagyja a gyárat. Csak a Philips teszi meg mindezt azért, hogy minden monitora a legpontosabb színhűséggel és megjelenítési minőséggel rendelkezzen.

 • A kettős bemenet mind a VGA, mind a DVI jelek fogadására képes

  A kettős bemenet mind a VGA, mind a DVI jelek fogadására képes

  A kettős bemenetnél csatlakozók állnak rendelkezésre a VGA és DVI jelek fogadásához is.

 • Egygombos formátumváltás széles képernyős, illetve 4:3 arányú megjelenítés között

  Egygombos formátumváltás széles képernyős, illetve 4:3 arányú megjelenítés között

  A Philips automatikus képformátum-szabályozója 4:3 képformátumról széles képernyős üzemmódra, illetve ellenkező irányba történő váltásra szolgál. A cél a megjelenített tartalomhoz illő képoldalarány megválasztása: így görgetés nélkül dolgozhat széles dokumentumokkal, és torzulásmentesen nézheti a széles képernyős formátumra tervezett médiatartalmat, illetve natív módú megjelenítésben élvezheti a 4:3 arányú tartalmat.

 • USB-port a kényelmes perifériacsatlakoztatás érdekében

  USB-port a kényelmes perifériacsatlakoztatás érdekében

  Az USB port biztosítja, hogy „plug and play” multimédiaeszközei, mint pl. USB memória, fényképezőgép, hordozható HDD, webkamera, PDA, nyomtató és még sok más, USB kapcsolatot lehetővé tevő készülék esetében a csatlakoztatás egyszerű legyen. A monitoron található, kényelmes elhelyezésű USB 2.0 port lehetővé teszi, hogy USB 2.0 jelek áthaladjanak a számítógépen. Vegye figyelembe, hogy több készülék, mint pl. a fényképezőgép és a HDD bekapcsolt állapotban kell legyen, mivel magasabb az áramfelvételük, mint amekkorát a monitor USB portja biztosítani képes.

 • DVI-D bemenet és HDCP támogatás

  A HDCP (nagy sávszélességű digitális tartalomvédelem) a DVI-csatlakozóba beépített másolásvédelmi rendszer, amely elősegíti a jogvédett tartalmak jogellenes másolásának felszámolását. A HDCP a kódolt tartalmú adathordozók, például filmek és koncertek lejátszását teszi lehetővé. Védelmet nyújt a jogtalan felhasználás ellen, és csak a jogtiszta példányok lejátszását engedi.

 • Kényelmes kijelzőteljesítmény-beállítás a SmartControl II programmal

  A SmartControl II monitoralapú szoftver könnyen használható képernyőn megjelenő grafikus felülettel rendelkezik, amely segít a következő műveletekben: felbontás finomhangolása, színbeállítás és más kijelzőbeállítások, pl. fényerő, kontraszt, óra és fázis, helyzet, RGB, fehérpont, valamint – a beépített hangszórókkal rendelkező típusokon – hangerő szabályozása.

 • Fényes kivitel a hangulat fokozásához

  Vonzó, elegáns, fényes kivitel, amely kiválóan illeszkedik környezetébe, és kiegészíti azt

 • Megfelel a TCO'06 biztonsági és vizuális ergonómiára vonatkozó szabványnak

  TCO'06 – a monitorok megfelelnek a TCO (Svéd Hivatásos Munkavállalók Szövetsége) által létrehozott ergonómiai, környezeti és egészségügyi szabványoknak. A minden eddiginél szigorúbb TCO'06 szabvány tartalmazza a vizuális ergonómiára vonatkozó követelményeket, egészségügyi megfontolásokat és a jó minőségű termékeket jellemző egyéb funkciókat multimédiás kijelzők esetén. A TCO'06-nak megfelelő kijelzők műszaki jellemzői kielégítik vagy túlteljesítik a vizuális ergonómiára, a kibocsátásra és az energiatakarékosságra vonatkozó TCO'06 szabványokat.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: