Szélesképernyős LCD-monitor

    Szélesképernyős LCD-monitor

    Vistára felkészített széles képernyő a produktív üzletért

    Tegyen többet üzletéért! A nagy felbontással és jól olvasható szövegmérettel, széles nézési területtel rendelkező, ultravékony Philips 200WS8 készülék fellendíti üzletének produktivitását, sőt azonnal vagy a későbbiekben frissíthető a Windows Vista rendszerre is. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Szélesképernyős LCD-monitor

22" széles, WSXGA 220WS8FB/00 Hasonló termékek

Vistára felkészített széles képernyő a produktív üzletért

  • A kettős bemenet mind a VGA, mind a DVI jelek fogadására képes

    A kettős bemenet mind a VGA, mind a DVI jelek fogadására képes

    A kettős bemenetnél csatlakozók állnak rendelkezésre a VGA és DVI jelek fogadásához is.

  • Nagy, széles képernyő ideális két A4-es oldal egymás melletti megtekintéséhez.

    A nagy, széles képernyő növeli a hatékonyságot úgy, hogy két A4-es oldalt jelenít meg egymás mellett.

  • Több kép és tartalom megjelenítése görgetés nélkül

    A megtekintési terület a képernyő látható és adatok megjelenítésére szolgáló része.

  • Fel van készítve a Windows Vistára

    A Philips a Vistára felkészített monitorjainak hála, a Windows új, kifinomult képvilágú és igényes operációs rendszere élénk színű, izgalmas képernyőkön jelenhet meg. A szórakozás élménye még átütőbb, az Ön termelékenysége pedig még nagyobb lesz. Hozzájárul számítógépes tevékenységének hatékonyabb vezérléséhez otthonában és az irodában, hiszen a munkához vagy a játékhoz szükséges adatokat gyorsan, hatékonyan és könnyedén megtekintheti, megtalálhatja és szervezheti.

  • Megfelel a környezetvédelmi RoHS szabványoknak

    A Philips képernyőtermékeit a veszélyes anyagokra vonatkozó szigorú korlátozó előírások (RoHS) figyelembevételével fejleszti és gyártja, melyek tiltják a környezetre káros ólom és egyéb mérgező anyagok használatát.

  • Kategóriájában a legalacsonyabb energiafogyasztás

    Az alacsonyabb áramfogyasztás miatt a berendezés működése kevesebb energiát igényel, így csökkennek a működési költségek, és takarékosabb üzemeltetés válik lehetővé.

  • WSXGA+, széles formátum, 1680x1050 felbontás az élesebb képekért

    A széles formátumú SXGA (Super Extended Graphics Array) a kijelzőre vonatkozó műszaki jellemző, amely mutatja, hogy a készülék 1680 x 1050-es felbontásra, vagyis körülbelül 1,7 millió képpont megjelenítésére alkalmas.

  • 5 ms gyors válaszidő

    A be- és kikapcsolási válaszidő a folyadékkristályos cella számára szükséges idő, hogy az aktív (fekete) állapotból inaktív (fehér), majd ismét vissza aktív (fekete) állapotba váltson. Egysége a milliszekundum. Minél gyorsabb, annál jobb: az alacsonyabb válaszidő-érték gyorsabb átmenetet jelent, ezért kevesebb látható képhibával jár a szöveges és a grafikus átmenetek kijelzésekor. A be- és kikapcsolási válaszidő fontosabb érték az üzleti tartalmak kijelzésekor, mint a dokumentumok, grafikonok és fotók esetében.

  • DVI-D bemenet és HDCP támogatás

    A HDCP (nagy sávszélességű digitális tartalomvédelem) a DVI-csatlakozóba beépített másolásvédelmi rendszer, amely elősegíti a jogvédett tartalmak jogellenes másolásának felszámolását. A HDCP a kódolt tartalmú adathordozók, például filmek és koncertek lejátszását teszi lehetővé. Védelmet nyújt a jogtalan felhasználás ellen, és csak a jogtiszta példányok lejátszását engedi.

  • A beépített áramellátás miatt nem szükséges külső adapter

    A beépített áramellátás a kijelző házába épített adapter, amely kiküszöböli a nagyméretű külső adaptert.

  • A megjelenítési beállítások megadása gyorsgombbal vagy képernyővezérlőkkel

    A felhasználóbarát gyorsbillentyű és képernyővezérlők kettős rendszerével a megjelenítési beállítások kényelmesen módosíthatók, sokféle igényt kielégítve. A monitor keretén található gyorsgomb megnyomásával automatikus képbeállítás, gyors kontraszt- és fényerőszabályozás érhető el, a képernyőkijelző funkcióval pedig finomhangolhatja a megjelenítési beállításokat.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: