LCD monitor

  Mindent a szemnek!

  Egyedülállóan szembarát megoldást kínálva a Lightframe LCD-készülékek kevésbé fárasztják a szemet, sőt kiemelkedő stílusú kialakításuknak köszönhetően kellemes érzést nyújtanak a szemnek. A készülékek olyan emberek számára vannak tervezve, akik munkájuk során hosszú órákat töltenek a számítógép képernyője előtt. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Mindent a szemnek!

Az Innovative LightFrame LCD TV kevésbé fárasztja a szemét

 • SmartImage: optimalizált, felhasználóbarát megjelenítés

  SmartImage: optimalizált, felhasználóbarát megjelenítés

  A SmartImage egy különleges, élvonalbeli Philips technológia, amely elemzi a képernyőn megjelenített tartalmat, és gondoskodik az optimalizált megjelenítésről. Ez a felhasználóbarát kezelőfelület lehetővé teszi a különböző alkalmazásoknak leginkább megfelelő mód kiválasztását: Iroda, Képek, Szórakozás, Gazdaságos stb. A választás alapján a SmartImage dinamikusan optimalizálja a kontrasztot, a színtelítettséget és az élességet a képek és a videók tökéletes megjelenítése érdekében. A Gazdaságos mód jelentős energiamegtakarítást biztosít az Ön számára. Mindez az Ön rendelkezésére áll, azonnal, egyetlen gombnyomásra.

 • TrueVision: Laboratóriumi minőségű megjelenítés

  TrueVision: Laboratóriumi minőségű megjelenítés

  A TrueVision a Philips iparágvezető, szabadalmazott tesztelési és algoritmustechnológiája monitorok beállításához és finomhangolásához. A mindenre kiterjedő folyamat a Microsoft Vista követelményeinél négyszer szigorúbb szabványnak megfelelő, tökéletes kijelző-teljesítményt biztosít – nem csupán néhány mintapéldánynak, hanem minden egyes monitornak, amely elhagyja a gyárat. Csak a Philips teszi meg mindezt azért, hogy minden monitora a legpontosabb színhűséggel és megjelenítési minőséggel rendelkezzen.

 • 30 000:1 SmartContrast az elképesztően gazdag fekete árnyalatokhoz

  30 000:1 SmartContrast az elképesztően gazdag fekete árnyalatokhoz

  A síkképernyős LCD kijelzőktől elvárható, hogy a legerősebb kontrasztot és a legélénkebb képeket produkálják. A Philips által nyújtott fejlett képfeldolgozás, az egyedülálló elsötétítő és háttérvilágítás-fokozó technológiával együtt élénk képeket hoz létre. A dinamikus kontraszt funkció a kiváló feketeszinttel és a sötét árnyalatok és színek pontos leképezésével megnöveli a kontrasztot. Ragyogó, élethű képet ad, nagy kontraszt és élénk színek mellett

 • Akár 2 ms gyors válaszidő

  Akár 2 ms gyors válaszidő

  A SmartResponse a Philips exkluzív, fejlett technológiája, amely bekapcsoláskor a válaszidőt automatikusan a használt alkalmazás követelményeinek megfelelően állítja be. A játékok és a filmek például gyorsabb válaszidőt igényelnek a torzítás- és szellemképmentes, késleltetés nélküli képek megjelenítéséhez.

 • A kettős bemenet mind a VGA, mind a DVI jelek fogadására képes

  A kettős bemenet mind a VGA, mind a DVI jelek fogadására képes

  A kettős bemenetnél csatlakozók állnak rendelkezésre a VGA és DVI jelek fogadásához is.

 • Egygombos formátumváltás széles képernyős, illetve 4:3 arányú megjelenítés között

  Egygombos formátumváltás széles képernyős, illetve 4:3 arányú megjelenítés között

  A Philips automatikus képformátum-szabályozója 4:3 képformátumról széles képernyős üzemmódra, illetve ellenkező irányba történő váltásra szolgál. A cél a megjelenített tartalomhoz illő képoldalarány megválasztása: így görgetés nélkül dolgozhat széles dokumentumokkal, és torzulásmentesen nézheti a széles képernyős formátumra tervezett médiatartalmat, illetve natív módú megjelenítésben élvezheti a 4:3 arányú tartalmat.

 • USB-port a kényelmes perifériacsatlakoztatás érdekében

  USB-port a kényelmes perifériacsatlakoztatás érdekében

  Az USB port biztosítja, hogy „plug and play” multimédiaeszközei, mint pl. USB memória, fényképezőgép, hordozható HDD, webkamera, PDA, nyomtató és még sok más, USB kapcsolatot lehetővé tevő készülék esetében a csatlakoztatás egyszerű legyen. A monitoron található, kényelmes elhelyezésű USB 2.0 port lehetővé teszi, hogy USB 2.0 jelek áthaladjanak a számítógépen. Vegye figyelembe, hogy több készülék, mint pl. a fényképezőgép és a HDD bekapcsolt állapotban kell legyen, mivel magasabb az áramfelvételük, mint amekkorát a monitor USB portja biztosítani képes.

 • A megújított világítási technológiának köszönhetően kevésbé fárad el a szeme

  A Philips LCD-technológiája a Lightframe funkciónak köszönhetően csökkenti a szem terhelését azáltal, hogy a monitorkeretet kék fénnyel veszi körül, amely serkenti a vizuális érzékelést és a koncentrálást, általános jó érzetet nyújtva.

 • Fényes fehér kidolgozás otthona szebbé tételéhez

  Vonzó, elegáns, fényes fehér kivitel, amely kiválóan illeszkedik környezetébe, és kiegészíti azt

 • DVI-D bemenet és HDCP támogatás

  A HDCP (nagy sávszélességű digitális tartalomvédelem) a DVI-csatlakozóba beépített másolásvédelmi rendszer, amely elősegíti a jogvédett tartalmak jogellenes másolásának felszámolását. A HDCP a kódolt tartalmú adathordozók, például filmek és koncertek lejátszását teszi lehetővé. Védelmet nyújt a jogtalan felhasználás ellen, és csak a jogtiszta példányok lejátszását engedi.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: