LCD monitor, LED háttérvilágítás

  LCD monitor, LED háttérvilágítás

  Egyszerű USB monitor

  Élvezze a Philips új USB monitora által kínált szabadságot. A laptop USB 2.0 portjain keresztül egyetlen kábel csatlakoztatásával játszhat le a képernyőn videókat, illetve biztosíthatja a tápellátást! Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

LCD monitor, LED háttérvilágítás

S-sorozatú, , 21, 5"-es / 54, 6 cm-es, USB monitor 221S3UCS/00 Hasonló termékek

Egyszerű USB monitor

Tápellátás és videolejátszás egyetlen USB kábelen keresztül

 • Azonnali bekapcsolás a LED technológiának köszönhetően

  A fehér LED félvezető eszközök rövidebb idő alatt érik el teljes fényüket. A higanymentes LED-ek környezetbarát újrahasznosítást és hulladékkezelést biztosítanak. A LED-ek jobb fényerő-szabályozást, valamint kiemelkedően magas kontrasztarányú LCD háttérvilágítást tesznek lehetővé. A kijelzők mindezek mellett kifogástalan színhűséget, valamint állandó fényerejű működést nyújtanak Önnek.

 • Egyetlen USB 2.0 laptop-csatlakozó a tápellátás biztosítására és videókhoz

  A Philips USB monitor egyetlen USB kábelen keresztül képes képek megjelenítésére és az áramfelvételre, közvetlenül a laptop USB portjáról. Mivel nincs szükség külön táp- vagy videokábelekre, a laptop és a monitor között egy egyszerű, egy kábelen futó, extra alacsony tápellátású csatlakozás hozható létre.

 • Rendkívül alacsony energiafogyasztás

  Az USB monitor különösen kis teljesítményű LED háttérfényének elég a laptop USB portján keresztül érkező áramellátás. Fogyasztása körülbelül 9 watt, azaz megközelítőleg 50%-kal alacsonyabb az energiaigénye, mint egy vele egyenértékű normál monitornak.

 • 70 mm magasságállítási lehetőség az ideális ülő testhelyzet érdekében

  A Compact Ergo Base egy „emberközeli” Philips monitortalp, amely billenthető, elfordítható, és a magassága is állítható, így minden felhasználó a számára legkényelmesebb és legpraktikusabb módon helyezheti el a monitort.

 • Higanymentes, környezetbarát kijelző

  A LED háttérvilágítású Philips monitorok higanymentesek. A higany az emberekre és állatokra nézve az egyik legmérgezőbb természetes anyag, így ez a környezetbarát kijelzőtechnológia a gyártástól a selejtezésig, a termék egész élettartama során biztonságos használatot nyújt.

 • A képernyő elfordítható és billenthető az ideális nézési szög beállításához

  A képernyő elfordítás és billentés a talpba épített mechanizmus, amely lehetővé teszi a monitor elfordítását és előre-hátra billentését.

Összes specifikációt mutat
 • Egyes ritka esetekben előfordulhat, hogy a laptop 2 USB portja nem ad ki elég áramot a monitor számára; ebben az esetben szükség lehet egy opcionális egyenáramú adapter beszerzésére.

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: