Távvezérlő

  Távvezérlő

  Speciális távvezérlő vendéglátóhelyek számára

  A rendszer-távvezérlők kialakítása tökéletesen megegyezik a Hospitality TV-készülékek 2008-2009-es típusainak kialakításával. A stílusos design, az alacsony akkumulátor töltésszint érzékelése, és a lopás elleni védelem a legnagyobb mértékben támogatja a hotel személyzetének munkáját.

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Speciális távvezérlő vendéglátóhelyek számára

A vendéglátásban használatos funkciókkal ellátva

 • Egyedülálló módon láthatatlan hangszórókból érkező erőteljes hang

  Egyedülálló módon láthatatlan hangszórókból érkező erőteljes hang

  Láthatatlan hangrendszer, mely tökéletes kiegészítője az Aurea megjelenésének. Kívülről láthatatlan, belülről azonban kivételesen kompakt. A Philips nem ismer kompromisszumot a hangteljesítmény vonatkozásában. A forradalmian új mikrohangszórósor oldalanként 12 hangszóróval dolgozik, és a TV elülső oldalán levő alig észrevehető, vékony nyíláson át sugározza a hangot. A hangszórók tiszta és széles hangteret hoznak létre, mely jól kiegészíti a gazdag vizuális élményt. A mélyhangfrekvenciákért 2 erős mélynyomó felel, melyek a TV hátoldalába építve kaptak helyet.

 • Lopás elleni védelemmel ellátott elemtartó zár

  Az elemek egy csavar segítségével lezárhatók, így a vendégek nem tudják kivenni azokat.

 • Digitális funkcionalitás

  Általánosságban megfigyelhető a TV-készülékek esetén is a digitális rendszerek irányába történő elmozdulás, így a Távvezérlő rendelkezik a digitális TV-készülékek vezérléséhez alkalmas gombokkal.

 • Egyszerűen tisztítható

  Praktikus és stílusos kialakítás a fényes külső helyett, így Ön soha nem talál ujjlenyomatokat a terméken.

 • Alacsony töltésszint érzékelése

  Egy üzenet jelenik meg a képernyőn, amikor az elemek kezdenek lemerülni, így a hotel személyzete időben cserélheti azokat a vendégeknek okozott kellemetlenségek nélkül.

 • Modern kialakítás

  Stílusos kialakítású eszköz, amely illeszkedik a Philips 2008-2009-es Hospitality TV-készülékek sorába.

 • Könnyen használható távvezérlő vendéglátóhelyek számára

  A TV-készülékhez stílusos távvezérlő tartozik, amelyet elsősorban vendéglátóhelyeken történő használatra terveztek. Az egyszerű használat érdekében a távvezérlő csak a leglényegesebb gombokkal és funkciókkal rendelkezik. Ezen kívül, az alacsony töltöttségi szint kijelzése, valamint az akkumulátoros lopásgátló funkciók járulnak hozzá a hatékony szállodai működtetéshez.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: