LED TV

  LED TV

  22PFL2807H/12 Hasonló termékek

  Bármilyen helyiséghez ideális

  A Philips elérhető áron nyújt kiemelkedő TV-teljesítményt, most és a jövőben. A 22PFL2807 Full HD LED TV tiszta képeket kínál, és kompakt méretével tökéletesen illik otthona bármely helyiségébe. Összes előny megtekintése

  22PFL2807H/12 Hasonló termékek

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

2800 series LED TV

56 cm-es (22"-es), Full HD 1080p, DVB-T/C 22PFL2807H/12 Hasonló termékek

Bármilyen helyiséghez ideális

Full HD LED képminőséggel

 • Ragyogó LED-es képek hihetetlen kontraszttal

  Ragyogó LED-es képek hihetetlen kontraszttal

  Ebben a Full HD LED TV-ben a legfejlettebb világítástechnológia figyelemfelkeltő minimalista kialakítással, fantasztikus képminőséggel és kategóriája legalacsonyabb energiafogyasztásával párosul. Ráadásul a LED-es világítási rendszerek nem tartalmaznak veszélyes anyagokat. Így a LED háttérvilágítással a következő előnyökben lehet része: alacsony fogyasztás, nagy fényerő, hihetetlen kontraszt, éles kép, valamint élénk színek.

 • 100 Hz-es Perfect Motion Rate (PMR) a kiemelkedően éles mozgásmegjelenítésért

  100 Hz-es Perfect Motion Rate (PMR) a kiemelkedően éles mozgásmegjelenítésért

  A képernyőfrissítés és az egyedülálló képfeldolgozás ötvözésével a Perfect Motion Rate (PMR) rendkívül élesen jeleníti meg a mozgást, és még gyors mozgás mellett is tiszta és élénk képet ad.

 • Minden szót meghall a Clear Sound segítségével

  Minden szót meghall a Clear Sound segítségével

  A Clear Sound innovatív hangtechnológia jelentős mértékben növeli mind a beszéd, mind az énekhang érthetőségét. Így garantáltan hallani fog minden szót, és a lehető legteljesebb élményben lehet része.

 • USB a fantasztikus multimédia-lejátszáshoz

  USB a fantasztikus multimédia-lejátszáshoz

  Az USB-csatlakozó lehetővé teszi a hozzáférést a legtöbb USB-kulcson (USB memóriaosztályú eszköz) tárolt JPEG fényképhez és MP3 zenefájlhoz. Dugja be az USB eszközt a TV oldalán található aljzatba, így a képernyőn megjelenő tartalomböngészővel könnyedén hozzáférhetővé válnak a multimédiás tartalmak. Most lehetősége van fényképei, zenéi és videói megtekintésére, és másokkal való megosztására.

 • Full HD TV és Digital Crystal Clear a részletes, tiszta megjelenítésért

  A Digital Crystal Clear egy képminőség javító újításokból álló csomag, mely digitálisan állítja és optimalizálja a képminőséget a kifogástalan kontraszt, szín és élesség elérése érdekében. Az eredmény: rendkívül tiszta képek bármilyen forrásból.

 • A PC bemenet segítségével TV készülékét PC monitorként is használhatja

  A PC bemenet segítségével számítógépes monitorként használhatja a TV-készüléket; ehhez szükséges egy HDMI-DVI kábel (a digitális jelekhez) vagy egy VGA kábel (az analóg jelekhez).

 • Beépített DVB-C/T tuner a digitális kábeladás vételéhez

  A beépített digitális DVB-C/T hangolóegység lehetővé teszi a digitális kábeltelevíziós és földi TV-adások beltéri egység nélküli vételét. Élvezze a vezetékrengeteg nélküli TV-nézés élményét.

 • Színfeldolgozás 69 milliárd színnel a legélénkebb színekért

  Élénk és természetes képek a legfejlettebb színfeldolgozásnak köszönhetően. A 3 színcsatorna (RGB) együttesen 69 milliárd szín feldolgozására képes. A speciális algoritmusok érzékelik a finom színárnyalatokat és bőrtónusokat, feldolgozzák azokat, és a lehető legtermészetesebb színeket hozzák létre.

 • 5 W RMS hangteljesítmény

  Érezze a zene lüktetését az 5 W RMS (2x2,5 W RMS) teljesítményű erősítőknek köszönhetően, melyek élethű hangzást biztosítanak! Élje át a mély, széles hangteret, mely tökéletes kiegészítője a gazdag vizuális élménynek.

 • Problémamentes csatlakoztathatóság a HDMI bemenettel

  A HDMI egy olyan kábel, mely egyszerre továbbítja a kép- és hangjeleket a készülékekről a TV-re, kiküszöbölve a kábelrengeteget. A jeleket tömörítetlen formában viszi át, így biztosítva a legjobb minőséget a forrástól a képernyőig.

Összes specifikációt mutat
 • A TV támogatja a „Free to air” műsorok DVB vételét. Előfordulhat, hogy egyes DVB szolgáltatókat nem támogat. Erre vonatkozó frissített lista a Philips támogatási weboldal FAQ (GYIK) részében található. Egyes szolgáltatók esetében az elérés feltételes vagy előfizetéshez kötött. További információért forduljon a szolgáltatójához.
 • Éves energiafogyasztás kWh-ban - a televízió 365 napon át tartó, napi 4 órányi működtetéséhez szükséges áramfogyasztást alapul véve. A tényleges energiafogyasztás a televízió használati módjától függ.
 • Ez a TV nem támogatja a HDMI CEC Easylink funkciót.

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: