LED TV, YouTube alkalmazással

  22PFL3557H/12 Hasonló termékek

  Bármilyen helyiséghez ideális

  A Philips 22PFL3557 Full HD kis képernyős Smart LED TV a DVD-nézés legegyszerűbb megoldása. Beépített DVD lejátszó, valamint a Philips-minőségű kép és hang gondoskodik az élvezetes mozizásról, melyhez nem szükséges semmilyen további készülék vagy kábel, csupán egyetlen távvezérlő. Összes előny megtekintése

  22PFL3557H/12 Hasonló termékek

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

3500 series LED TV, YouTube alkalmazással

56 cm-es (22"-es), Full HD 1080p, DVB-T/C 22PFL3557H/12 Hasonló termékek

Bármilyen helyiséghez ideális

beépített DVD lejátszóval

 • Egyszerű, vezeték nélküli csatlakozás az opcionális, vezeték nélküli USB adapterrel

  Egyszerű, vezeték nélküli csatlakozás az opcionális, vezeték nélküli USB adapterrel

  Élvezze Smart TV-jét vezeték nélkül a Smart TV-hez készült Philips Wi-Fi USB adapter (PTA01) segítségével! Egyszerűen dugja be az adaptert a TV oldalán lévő USB aljzatba, és csatlakoztassa a TV-t közvetlenül az otthoni hálózathoz. Navigáljon kedvenc online tartalmára a TV távvezérlőjével.

 • Élvezze a TV-jén a fényképeket, a zenét és a filmeket a SimplyShare segítségével

  Élvezze a TV-jén a fényképeket, a zenét és a filmeket a SimplyShare segítségével

  Osszon meg fotókat, zenét és filmeket a SimplyShare segítségével az okostelefonjáról, táblagépéről vagy számítógépéről, és élvezze őket a hatalmas képernyőn.

 • Ragyogó LED-es képek hihetetlen kontraszttal

  Ragyogó LED-es képek hihetetlen kontraszttal

  Ebben a Full HD LED TV-ben a legfejlettebb világítástechnológia figyelemfelkeltő minimalista kialakítással, fantasztikus képminőséggel és kategóriája legalacsonyabb energiafogyasztásával párosul. Ráadásul a LED-es világítási rendszerek nem tartalmaznak veszélyes anyagokat. Így a LED háttérvilágítással a következő előnyökben lehet része: alacsony fogyasztás, nagy fényerő, hihetetlen kontraszt, éles kép, valamint élénk színek.

 • 100 Hz-es Perfect Motion Rate (PMR) a kiemelkedően éles mozgásmegjelenítésért

  100 Hz-es Perfect Motion Rate (PMR) a kiemelkedően éles mozgásmegjelenítésért

  A képernyőfrissítés és az egyedülálló képfeldolgozás ötvözésével a Perfect Motion Rate (PMR) rendkívül élesen jeleníti meg a mozgást, és még gyors mozgás mellett is tiszta és élénk képet ad.

 • 2 USB aljzat a fantasztikus multimédia-lejátszáshoz

  2 USB aljzat a fantasztikus multimédia-lejátszáshoz

  A két USB aljzat segítségével az USB kulcsokon (USB memóriaosztályú eszköz) található jpeg fotó-, MP3- zene- és videofájlok nyithatók meg. Csatlakoztassa az USB eszközöket a TV oldalán található aljzatba, így a képernyőn megjelenő tartalomböngészővel hozzáférhetővé válik a multimédiás tartalom. Ezt követően lehetősége nyílik megtekinteni és másokkal is megosztani videóit, fényképeit és zeneszámait.

 • Gond nélküli csatlakoztathatóság a 3 HDMI bemenet és az Easylink révén

  Gond nélküli csatlakoztathatóság a 3 HDMI bemenet és az Easylink révén

  A HDMI a készülékekről a TV-re egyetlen kábelen továbbítja a kép- és hangjeleket, elkerülve így a kábelrengeteget. Ez a kábel tömörítetlen jeleket továbbít, biztosítva a legjobb minőséget a forrástól a képernyőig. A Philips Easylink használata esetén a TV, a DVD, a Blu-ray, a beltéri vevőegység vagy a házimozi-rendszer legtöbb funkcióját egyetlen távvezérlővel működtetheti.

 • Rengeteg online video a YouTube-on keresztül

  A YouTube online videóit a televízióján élvezheti.

 • Full HD TV és Digital Crystal Clear a részletes, tiszta megjelenítésért

  A Digital Crystal Clear egy képminőség javító újításokból álló csomag, mely digitálisan állítja és optimalizálja a képminőséget a kifogástalan kontraszt, szín és élesség elérése érdekében. Az eredmény: rendkívül tiszta képek bármilyen forrásból.

 • Az integrált DVD lejátszó segítségével további vezetékektől mentesen nézheti a DVD-ket

  Az integrált DVD lejátszót tartalmazó izgalmas és innovatív Philips TV-k több formátumot tudnak lejátszani. A video- és zenerajongók örömére külön lejátszó vagy további termékek hozzáadása nélkül játszhatók le a széles körben használt DVD és CD formátumok, valamint az egyre népszerűbb MP3-as digitális zene. A Philips TV-DVD a következő formátumokat tudja lejátszani: DVD+RW, DVD+R, DVD-RW, DVD-R, DVD-Video, S-VCD, VCD, Picture CD, JPEG, MP3-DVD, MP3-CD, CD-R, CD-RW és WMA-CD.

 • A PC bemenet segítségével TV-jét PC monitorként is használhatja

  A PC bemenet segítségével számítógépes monitorként használhatja a TV-jét; ehhez szükséges egy HDMI-DVI kábel (a digitális jelekhez) vagy egy VGA kábel (az analóg jelekhez).

 • DivX Certified® (DivX tanúsítványú) a DivX videók DVD-n történő szabványos lejátszásához

  A DivX® támogatás azt jelenti, hogy DivX kódolású videofelvételeket tekinthet meg nappalija kényelmében. A DivX adatformátum olyan MPEG4 alapú videotömörítési technológia, amely nagy fájlméretű filmek, előzetesek és zenei videók tárolását teszi lehetővé CD-R/RW, valamint írható DVD lemezen.

Összes specifikációt mutat

EcoPassport – Termékeink környezeti jellemzőinek áttekintése

A Philips nagy figyelmet fordít a környezetre és a társadalomra, és nagymértékben támogatja a termékek környezettudatos tervezését.

 • DivX Certified® (DivX tanúsítványú) a DivX® videó lejátszásához, beleértve a prémium minőségű tartalmakat.
 • A TV támogatja a „Free to air” műsorok DVB vételét. Előfordulhat, hogy egyes DVB szolgáltatókat nem támogat. Erre vonatkozó frissített lista a Philips támogatási weboldal FAQ (GYIK) részében található. Egyes szolgáltatók esetében az elérés feltételes vagy előfizetéshez kötött. További információért forduljon a szolgáltatójához.
 • Éves energiafogyasztás kWh-ban - a televízió 365 napon át tartó, napi 4 órányi működtetéséhez szükséges áramfogyasztást alapul véve. A tényleges energiafogyasztás a televízió használati módjától függ.
 • Az IEC62087 Ed 2 szabványnak megfelelő tipikus energiafogyasztás bekapcsolt állapotban.
 • 8 napos EPG, a szolgáltatás nem minden országban érhető el

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: