szélesképernyős LCD-monitor

  Nagy mértékben javítja a termelékenységet

  Professzionális, üzleti célokra tervezett LCD kijelző: A nagy, szélesképernyős Philips 230WP7 készülékkel sokkal jobban megy a munka, a háromféle bemeneti lehetőségnek és a szuperszéles nézési szögnek köszönhetően, az ergonomikus talp és az USB megoldás biztosítja a kényelmet. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Brilliance szélesképernyős LCD-monitor

23", WUXGA 230WP7NS/00 Hasonló termékek

Nagy mértékben javítja a termelékenységet

 • Nagy, széles képernyő ideális két A4-es oldal egymás melletti megtekintéséhez.

  A nagy, széles képernyő növeli a hatékonyságot úgy, hogy két A4-es oldalt jelenít meg egymás mellett.

 • 90 fokos képernyőelforgatás és intelligens kábelelvezetés

  A Super Ergo alap olyan monitoralap, amely ergonómikus és kényelmes kijelzést, valamint intelligens kábelelvezetést tesz lehetővé. Az alap emberbarát magassága, billenthetősége, elforgathatósága és annak szöge, illetve mindezek beállíthatósága maximális kényelmet biztosítanak és enyhítik egy hosszú munkanap fáradalmait. Az intelligens kábelelvezetés megszünteti a kábelrengeteget és rendben tartja a munkahelyet, profi megjelenést kölcsönözve annak.

 • A megfelelő magasság és szög beállítására tervezték

  Az ergonomikus kivitel „emberközelivé” teszi a Philips monitorokat, mivel úgy dönthetők és forgathatók, illetve magasságuk is úgy állítható be, hogy bármely felhasználó a maximális kényelmet és hatékonyságot szem előtt tartva helyezhesse el a monitort.

 • Fel van készítve a Windows Vistára

  A Philips a Vistára felkészített monitorjainak hála, a Windows új, kifinomult képvilágú és igényes operációs rendszere élénk színű, izgalmas képernyőkön jelenhet meg. A szórakozás élménye még átütőbb, az Ön termelékenysége pedig még nagyobb lesz. Hozzájárul számítógépes tevékenységének hatékonyabb vezérléséhez otthonában és az irodában, hiszen a munkához vagy a játékhoz szükséges adatokat gyorsan, hatékonyan és könnyedén megtekintheti, megtalálhatja és szervezheti.

 • A SmartManage kompatibilitás LAN-alapú eszközkezelést biztosít

  A SmartManage a megjelenítő eszközök állapotának megfigyelését, kezelését és ellenőrzését végző rendszer, amely segítségével távoli támogatás is nyújtható a nehézségekbe ütköző felhasználók számára, mindez a helyi hálózaton (LAN) keresztül.

 • Energiafogyasztás az ipari átlag alatt

  Kevesebb áramfelvétel szükséges az eszköz működéséhez.

 • WUXGA, széles formátum, éles kép 1920x1200 felbontással

  Az Ultra Extended Graphics Array széles formátuma 1920 x 1200-as felbontás, azaz körülbelül 2,3 millió képpont megjelenítésére képes.

 • Legszélesebb, akár 178 fokos nézési szög

  A legszélesebb, akár 178 fokos nézési szög bármilyen irányból a legtisztább megjelenítést nyújtja.

 • Három jelbemenet a maximális alkalmazhatóságért

  A három bemenet a digitális és az analóg jelek megjelenítését biztosítja. A három bemenetű monitor D-Sub (VGA) és DVI-I csatlakozókkal rendelkezik. A DVI-I csatlakozó digitális vagy analóg jelet képes venni az opcionális adapter segítségével, a maximális kijelzési rugalmasságért, valamint a monitor elavulásának kiküszöböléséért.

 • Beépített nagysebességű USB 2.0 megoldás az egyszerű csatlakoztatáshoz

  Az univerzális soros busz vagy USB számítógépek és perifériák csatlakoztatására szolgáló szabványos protokoll. Mivel olcsón nagy sebességet biztosít, az USB a legnépszerűbb módja a perifériák számítógéphez való csatlakoztatásának. Az USB 2.0 megoldás monitorba történő beépítésével a Philips egy kényelmesen hozzáférhető, egyszerűen használható, nagysebességű USB-csatlakozót biztosít, amely programok, adatok, digitális média vagy zenei fájlok beolvasására, írására, betöltésére és továbbítására szolgál, számítógépekre, számítógépekről, illetve számítógépek és egy vagy több USB-eszköz között.

 • Könnyen állítható megjelenítési beállítások a Philips SmartControllal

  PC szoftver, mellyel teljesen testre szabhatók a megjelenítési beállítások. A Philips két lehetőséget is kínál a beállítások megváltoztatására. Az egyik a képernyőn megjelenő többszintű menü, a másik a Philips SmartControl szoftver, amellyel a megszokott módon állíthatók a különböző beállítások.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: