LCD monitor SmoothTouch funkcióval

  További tudnivalókért töltse le a következőt:<a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/2/231c5tjkfu_00/231c5tjkfu_00_elr_.pdf" target="_blank">Energiahatékonysági címke</a>
  További tudnivalókért töltse le a következőt:Energiahatékonysági címke

  LCD monitor SmoothTouch funkcióval

  231C5TJKFU/00 Hasonló termékek

  Ragyogó interaktív kijelző

  Merüljön el a Philips SmoothTouch világában. A remek érintőmozdulatok - mint a koppintás, a megragadás, a csippentés, a forgatás, a zoomolás, az elhúzás - életre keltik az alkalmazásokat. Az interaktív érintős játékok így izgalmasabbakká válnak. Most a 10 ujja segítségével fedezheti fel a világot! Összes előny megtekintése

  231C5TJKFU/00 Hasonló termékek

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Brilliance LCD monitor SmoothTouch funkcióval

23"-es (58, 4 cm) 231C5TJKFU/00 Hasonló termékek

Ragyogó interaktív kijelző

SmoothTouch funkcióval

 • SmoothTouch kijelző a természetes, folyamatos érintési reakcióhoz

  SmoothTouch kijelző a természetes, folyamatos érintési reakcióhoz

  Ez a Philips kijelző a legújabb vetített, kapacitív, 10-pontos érintési technológiát alkalmazza, a szélekig tartó üvegfelülettel a folyamatos érintési reakcióhoz. Az érintésre épülő operációs rendszerekkel, például a Windows 8 rendszerrel használva olyan remek érintőmozdulatokat kínál, mint a koppintás, a megragadás, a csippentés, a forgatás, a zoomolás, az elhúzás stb. Így már teljes mértékben kihasználhatja az érintésalapú alkalmazások új képességeit, és régebbi alkalmazásait is életre keltheti. Gépeljen 10-ujjas érintéssel, vagy játsszon izgalmas interaktív játékokat barátaival. Végezze munkáját kollégáival interaktívan együttműködve munkahelyi vagy iskolai környezetben, és növelje termelékenységét és hatékonyságát.

 • A lehető legnagyobb hátradönthetőséget biztosító SmartStand kivitel a kényelmes használatért

  A lehető legnagyobb hátradönthetőséget biztosító SmartStand kivitel a kényelmes használatért

  Ez a Philips kijelző SmartStand technológiát alkalmaz a lehető legnagyobb hátradönthetőségért, ami lehetővé teszi, hogy olyan különböző ergonomikus testhelyzetekben használja, amelyekben ez korábban nem lett volna lehetséges. A közel 60 fokos hátradöntéssel az érintéshez és gépeléshez természetes helyzetben kezelheti a kijelzőt. Ugyanakkor használhatja állítva is, ha komoly ülőmunkát kell végeznie. A beépített automatikus visszaállító mechanizmussal a SmartStand magas fokú rugalmasságot kínál.

 • IPS LED széles nézési szögű technológia a kép és a szín pontossága érdekében

  IPS LED széles nézési szögű technológia a kép és a szín pontossága érdekében

  Az IPS képernyők fejlett technológiát alkalmaznak, amely rendkívül széles, 178/178 fokos nézési szöget nyújt. Így a képernyőt szinte bármilyen szögből nézheti. A normál TN panelekkel ellentétben az IPS képernyők kifejezetten éles képet és élénk színeket biztosítanak, ezért nemcsak fotók, filmek megtekintéséhez vagy web-böngészéshez ideálisak, hanem olyan professzionális alkalmazásokhoz is, amelyek esetében fontos a színhűség és az állandó fényerő.

 • SmartConnect DisplayPort, HDMI és VGA csatlakozókkal

  Ezek a Philips kijelzők a csatlakoztathatóság bőségét kínálják, mivel sokféle csatlakozóval vannak felszerelve - mint a VGA, a Display Port, az univerzális HDMI -, és így lehetővé teszik a nagy felbontású, tömörítetlen video- és audiotartalmak élvezetét. Az USB csatlakozók szupergyors adatátvitelt biztosítanak, általános csatlakoztathatóság mellett. Függetlenül attól, milyen forrást használ, ez a Philips kijelző garantálja, hogy befektetése nem fog elavulni a közeljövőben!

 • A webkamera és a mikrofon révén kapcsolatban lehet a családtagjaival és barátaival

  A pompás, ragyogó és éles képeket kínáló beépített webkamera révén kapcsolatban lehet családtagjaival és barátaival. Az érzékeny mikrofon biztosítja, hogy az Ön hangja tisztán hallható legyen a másik oldalon is. A beépített sztereó hangsugárzókból pedig Ön is tiszta hangot hallhat, vagy csatlakoztathatja saját fejhallgatóját, ha magánbeszélgetést kíván folytatni. Ez az egyszerű, beépített megoldás biztosítja, hogy többé nem kell vesződnie a kamera telepítésével és a mikrofonok elhelyezésével.

 • Az USB 3.0 gyors adatátvitelt és intelligens telefontöltést tesz lehetővé

  A szupergyors USB 3.0 eszköz 5,0 Gbit/s átviteli sebességet biztosít, ami kb. 10-szer gyorsabb az USB 2.0 szabványnál, ezáltal jelentősen csökkenti az adatátvitel idejét, vagyis Ön időt és pénzt takaríthat meg. A nagyobb sávszélességgel, a szupergyors adatátvitellel, a jobb energiagazdálkodással és a kiemelkedő általános teljesítménnyel az USB 3.0 a legújabb globális szabvány, amely lehetővé teszi a nagy kapacitású tárolóeszközök használatát. A Sync-N-Go technológiával soha többé nem kell a felszabaduló sávszélességre várnia. A rendszer visszafelé is kompatibilis, így USB 2.0-s eszközei is megtartják a korábbi befektetés értékét.

 • Erőteljes hangzás a 2x2 watt RMS teljesítményű hangszórókkal

  Élvezze a multimédia és a közösségi alkalmazásokat sztereó hanggal. A beépített hangszórók nem csak kiváló hangzást biztosítanak, hanem megszüntetik a külső kábelrengeteget is, így értékes hely marad az íróasztalon.

Összes specifikációt mutat
 • Az érintési funkcióhoz a készüléket csatlakoztatni kell a számítógéphez USB kábellel. Csak olyan, érintésre alkalmas operációs rendszereken és alkalmazásokon működik, mint a Windows 8 vagy 7.
 • Ez a Philips kijelző rendelkezik MHL-tanúsítvánnyal. De ha az Ön MHL eszköze nem csatlakozik vagy működik megfelelően, olvassa el az eszközre vonatkozó gyakran ismételt kérdéseket, vagy forduljon közvetlenül az értékesítőhöz. Az eszköz gyártójának üzletpolitikája esetlegesen szükségessé teheti az azonos márkájú, speciális MHL kábel/adapter megvásárlását a készülék működéséhez.
 • Opcionális MHL tanúsítványú mobileszköz és MHL kábel szükséges (nem tartozék). A kompatibilitással kapcsolatban érdeklődjön az MHL eszköz értékesítőjénél.
 • Az „IPS” márkanév/védjegy és a kapcsolódó technológiai szabadalmak a megfelelő tulajdonosokhoz tartoznak.

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: