IPS LCD monitor, LED háttérvilágítás

  IPS LCD monitor, LED háttérvilágítás

  231P4QRYES/00 Hasonló termékek

  A világ első ErgoSensor kijelzője

  Az innovatív Philips ErgoSensor monitor a világ első intelligens kijelzője, amely tanácsokat ad Önnek arra vonatkozóan, hogyan ülhet ergonomikusan helyes testtartásban a számítógép képernyője előtt Összes előny megtekintése

  231P4QRYES/00 Hasonló termékek

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Brilliance IPS LCD monitor, LED háttérvilágítás

P-sorozatú, , 23"-es / 58, 4 cm-es, Full HD kijelző 231P4QRYES/00 Hasonló termékek

A világ első ErgoSensor kijelzője

az egészséges, produktív munkahelyekért

 • IPS LED széles nézési szögű technológia a kép és a szín pontossága érdekében

  IPS LED széles nézési szögű technológia a kép és a szín pontossága érdekében

  Az IPS képernyők olyan továbbfejlesztett technológiát alkalmaznak, amely rendkívül széles, 178/178 fokos nézési szöget nyújt. Így a képernyőt tulajdonképpen szinte bármilyen szögből nézheti - akár 90 fokban elforgatott módban is! A normál TN panelekkel ellentétben az IPS képernyő kifejezetten éles képet és élénk színeket biztosít, tehát nem csak fotók, filmek megtekintéséhez vagy internetezéshez használhatja, hanem olyan professzionális alkalmazásokhoz is, amelyek esetében fontos a színhűség és az állandó fényerő.

 • Alacsony keret-asztal magasság a maximális olvasási kényelemért

  Alacsony keret-asztal magasság a maximális olvasási kényelemért

  A SmartErgoBase talpnak köszönhetően a Philips monitor akár az asztal szintjéig is ledönthető, így kényelmes megtekintési szögtartományt nyújt. Az alacsony keret-asztal magasság tökéletes azoknak, akik bifokális, trifokális vagy progresszív lencsével rendelkező szemüveget hordanak a számítógépen való munkához. Emellett a nagyon eltérő magasságú személyek is fáradtság és megerőltetés nélkül nézhetik a monitort, és a kívánt szögben és magasságra állíthatják be.

 • ErgoSensor az egészségesebb munkavégzésért

  A Philips szilárdan hisz abban, hogy a munkát kell az emberek igényeire szabni, nem fordítva. Annak előmozdítására, hogy a munkahelyek még produktívabbá és egészségesebbé váljanak, a Philips kifejlesztette a világ első, a monitorba beépített, „ErgoSensor” névre hallgató innovatív technológiáját, amely érzékeli és felméri a felhasználó viselkedését. Az ErgoSensor tanácsokat ad a felhasználóknak, hogyan ülhetnek ergonomikus testtartásban a számítógép előtt, és korrekciós javaslatokat is tesz az optimális nézési távolságra, a nyak ergonomikus helyzetére és a szünetekre vonatkozóan. Emellett akár 80%-kal csökkenti az energiafogyasztást, mivel kikapcsolja a képernyőt, ha a felhasználó nem ül a helyén.

 • A DisplayPort egyetlen, hosszú kábel segítségével biztosítja az audiót és a videót

  A DisplayPort átalakítás nélküli digitális csatlakozást biztosít a számítógép és a monitor között. A DVI szabványt felülmúlva működőképes akár 15 méteres vezeték és 10,8 Gbit/s adatátviteli sebesség esetén is. Az azonnali nagy teljesítmény a leggyorsabb képalkotást és frissítési frekvenciát teszi lehetővé, aminek köszönhetően a DisplayPort a legjobb választás általános otthoni és irodai alkalmazásra, de még játékok, filmek, videoszerkesztés és más, nagy teljesítményt igénylő feladatok esetén is. Az együttműködési lehetőségekről különböző adapterek gondoskodnak.

 • A SmartErgoBase felhasználóbarát, ergonomikus beállításokat tesz lehetővé

  A SmartErgoBase olyan monitortalp, amely ergonomikus és kényelmes kijelzést, valamint kábelelvezetést tesz lehetővé. A talp emberre szabott magassága, billenthetősége, elforgathatósága és annak szöge, illetve mindezek beállíthatósága maximális kényelmet biztosít, és enyhíti egy hosszú munkanap fáradalmait. A kábelelvezetés megszünteti a kábelrengeteget, és rendben tartja a munkaterületet, profi megjelenést kölcsönözve annak.

 • 65% újrafelhasznált műanyag a TCO Edge minősítésnek megfelelően

  A TCO Edge minősítést az aktuális ökotanúsítvány programokon túlmutató termékek kapják. Az általános TCO követelményeken túl ez azt jelenti, hogy a termék legalább 65% újrafelhasznált műanyagot tartalmaz, energiatakarékos, a lehető legkevesebb veszélyes anyagot tartalmaz, 100%-ban újrahasznosítható csomagolással, és egyebek mellett a könnyű újrahasznosításra tervezték. Ezáltal meggyőződhet arról, hogy ez a Philips monitor a legmodernebb technológiával készült, az infokommunikációs termékek között a legjobb, így előnyös Ön és a környezete számára is, és felelősségteljes, zöld számítástechnikai beruházást jelent!

 • Nulla energiafogyasztás a 0 watt kapcsolóval

  A monitor hátulsó részén található, kényelmes elhelyezésű 0 watt kapcsolóval teljesen lekapcsolhatja a monitort az elektromos hálózatról. Így egyáltalán nem fogyaszt energiát, és tovább csökken az Ön „széndioxid-lábnyoma” is

 • A nyak helyzetének érzékelése és korrekciós tanácsok

  Az intelligens testhelyzet-érzékelő funkcióval rendelkező, innovatív Philips ErgoSensor képernyő interaktív tanácsokat ad Önnek arra nézve, hogyan ülhet ergonomikusan helyes testtartásban a számítógép képernyője előtt.

Összes specifikációt mutat
 • Az EPEAT Gold minősítés csak azon helyszíneken érvényes, ahol a termék regisztrálása a Philips részéről megtörtént. Kérjük, tekintse meg a www.epeat.net weboldalt a regisztráció Ön országában érvényes státuszával kapcsolatban.

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: