LCD monitor SmartImage technológiával

  Stílusos, nagy teljesítményű kijelző

  Fokozza a játék élményét ezzel a stílusos Philips Gioco 3D kijelzővel. Az ikonikus kivitelezésű, ultrakeskeny kerettel rendelkező, ragyogó színvilágú, és lenyűgöző, villódzásmentes 3D teljesítményt nyújtó Philips Gioco segítségével elmerülhet a játékban! Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Brilliance LCD monitor SmartImage technológiával

Gioco, 23"-es / 58, 4 cm-es, 3D, FPR szemüveg 238G4DHSD/00 Hasonló termékek

Stílusos, nagy teljesítményű kijelző

a magával ragadó 3D játékélményhez

 • Minimalista kinézet az ultravékony keret révén

  A legújabb paneltechnológiát alkalmazó új Philips kijelzőket minimalista formatervezés jellemzi, mivel a külső keretük vastagsága mindössze 2,5 mm. A panelen belüli körülbelül 9 mm-es fekete mátrixsávval együtt lényegesen lecsökken a teljes keretméret, így minimális a figyelmet elterelő rész és maximális méretű a megtekintési méret. Különösen alkalmas a több kijelzős vagy mozaikos összeállításhoz, például játékok, grafikai tervezés és professzionális alkalmazások esetében, ahol az ultrakeskeny kerettel rendelkező kijelző használatával olyan hatást érhet el, mintha egyetlen nagy kijelzőt használna.

 • Az AH-IPS LED ragyogó, élénk színű képeket biztosít

  Az AH-IPS LED ragyogó, élénk színű képeket biztosít

  Ez a legújabb Philips kijelző fejlett AH-IPS paneleket használ, amelyek továbbfejlesztett szerkezete még kiválóbb színvisszaadást, válaszidőt és energiafogyasztást kínál más széles nézési szögű kijelzőkhöz képest. A normál TN panelekkel szemben az AH-IPS panelek kevesebb gamma-fluktuációval rendelkeznek, így képesek konzisztensen megjeleníteni a színeket, akár 178/178 fokos és elfordított módban is. Figyelemre méltó teljesítményével leginkább a színpontosságot és konzisztens fényerőt állandóan megkövetelő alkalmazásokhoz ajánlott, mint például a fényképretusálás, grafikai alkalmazások és internetes böngészés.

 • SmartImage játék üzemmód – a játékosokra optimalizálva

  SmartImage játék üzemmód – a játékosokra optimalizálva

  A speciálisan a játékosok igényei szerint finomhangolt, számos opciót kínáló, játékhoz tervezett, új Philips kijelző gyorsan elérhető képernyőmenüvel rendelkezik.Az „FPS” (First person shooting) mód javítja a játék sötét részeit, így a sötét területeken elrejtett objektumok észrevehetők. A „Racing” (Verseny) mód a leggyorsabb válaszidőre, kiváló színre állítja a kijelzőt, ill. egyéb módosításokat is tesz a képbeállításban. Az „RTS” (Real time strategy) mód rendelkezik egy speciális SmartFrame móddal, amely lehetővé teszi egy adott terület kiemelését, ill. méret- és képmódosításokat. A Gamer1 (1. játékos) és Gamer2 (2. játékos) lehetővé teszi az egyes játékok személyre szabott beállításainak elmentését, így biztosítva a legjobb teljesítményt.

 • HDMI-re felkészített kialakítás a Full HD szórakozásért

  HDMI-re felkészített kialakítás a Full HD szórakozásért

  Egy HDMI-re felkészített készülék minden szükséges hardverrel rendelkezik a nagy felbontású multimédia-interfész (HDMI - High-Definition Multimédia Interface) bemenet fogadásához; a kiváló minőségű video- és audiojelek mind egyetlen kábelen át, számítógépről vagy akárhány AV forrásról (beltéri egységek, DVD lejátszók, A/V receiverek és videokamerák) kerülnek továbbításra.

 • Villódzásmentes 3D teljesítmény

  A villódzásmentes 3D biztosítja, hogy a szórakozás hosszú órákon keresztül kényelmes legyen. A megfizethető, könnyű és teljesen villódzásmentes szemüveghez nincs szükség akkumulátorra vagy kábelkapcsolatra. Mostantól végre megszabadulhat minden kötöttségtől és családtagjaival együtt élvezheti a 3D teljesítményt!

 • Automatikus 3D a legújabb HDMI csatolófelületű Blu-ray lejátszókkal és játékkonzolokkal

  A Blu-ray játéklehetőséggel és a HDMI 1.4a-val kompatibilis filmlejátszó Philips 3D kijelző automatikusan 3D üzemmódba kapcsol, és azonnal hihetetlen látványban részesíti Önt. Nem kell többet a beállításokkal bajlódnia!

 • Alakítsa a 2D-t 3D-vé a közvetlen hozzáférésű gomb segítségével

  Alakítsa 2D gyűjteményét 3D élménnyé egyetlen gombnyomással! A kereten található, könnyen hozzáférhető gomb segítségével újraértelmezheti 2D játék, film és videogyűjteményét, és végre 3D-ben élvezheti őket.

 • SmartControl a kijelző könnyű hangolásáért

  Egy PC szoftver, mellyel teljesen testre szabhatók a megjelenítési beállítások. A Philips két lehetőséget is kínál a beállítások megváltoztatására. Az egyik a képernyőn megjelenő többszintű menü, a másik a Philips SmartControl szoftver, amellyel a megszokott módon változtathatók a különböző beállítások

Összes specifikációt mutat
 • A rossz közérzet - például szédülés, fejfájás vagy tájékozódási zavarok - elkerülése érdekében a 3D hosszabb ideig tartó nézése nem javasolt.
 • A szülők ellenőrizzék, hogy gyermekeik nem tapasztalnak-e a fentiekben leírt kellemetlen tüneteket 3D nézése közben. 3D műsor nézése 6 éven aluli gyermekek számára nem javasolt.
 • Figyelmesen olvassa el az útmutatót, hogy többet tudjon meg a 3D-ről és az egészségről
 • A VGA kártyáról és más, a 3D működtetéshez szükséges kiegészítőkről további információkat talál a www.philips.com/support weboldalon.

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: