LCD monitor

  Nagyszerű, Full HD szórakozás

  Élje át a digitális TV-hangolóegységgel ellátott Philips Full HD kijelző által biztosított kiváló teljesítményt. A HDMI bemenet, az USB AV lejátszás, és az erőteljes hangzás mind amellett szólnak, hogy Ön kiválóan döntött. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

LCD monitor

23, 6"-es / 60 cm-es, Full HD kijelző 241TE5LB/00 Hasonló termékek

Nagyszerű, Full HD szórakozás

DTV hangolóegységgel

 • 1920x1080p felbontású Full HD LCD-kijelző

  1920x1080p felbontású Full HD LCD-kijelző

  A Full HD képernyő széles képernyős felbontása 1920 x 1080p. Ez a HD források esetén elérhető legnagyobb felbontás a legjobb képminőséget eredményezi. A bármilyen forrásról érkező 1080p jeleket támogató rendszer a jövőben is megállja a helyét; együttműködik a Blu-ray forrással és a HD játékkonzolokkal is. A továbbfejlesztett jelfeldolgozás jóvoltából a korábbinál jobb jelminőség és felbontás használata támogatott. Villódzásmentes, optimális fényerejű, kiváló színhűségű képet ad.

 • 20000000:1 SmartContrast arány az elképesztően gazdag fekete árnyalatokhoz

  20000000:1 SmartContrast arány az elképesztően gazdag fekete árnyalatokhoz

  A síkképernyős LCD-kijelzőktől elvárható, hogy a legnagyobb kontrasztot és a legélénkebb képeket produkálják. A Philips által nyújtott fejlett képfeldolgozás, az egyedülálló elsötétítő és háttérvilágítás-fokozó technológiával együtt élénk képeket hoz létre. A dinamikus kontraszt funkció a kiváló feketeszinttel, és a sötét árnyalatok és színek pontos leképezésével megnöveli a kontrasztot. Ragyogó, élethű képet ad, nagy kontraszt és élénk színek mellett.

 • SmartPicture, az optimális megjelenítésért

  SmartPicture, az optimális megjelenítésért

  A SmartPicture egy különleges, élvonalbeli Philips technológia, amely elemzi a képernyőn megjelenített tartalmat, és gondoskodik az optimalizált megjelenítésről. Ez a felhasználóbarát kezelőfelület lehetővé teszi a különböző alkalmazásoknak leginkább megfelelő mód kiválasztását: Iroda, Képek, Szórakozás, Gazdaságos stb. A választás alapján a SmartPicture dinamikusan optimalizálja a kontrasztot, a színtelítettséget és az élességet az állóképek és a videók tökéletes megjelenítése érdekében. A Gazdaságos mód jelentős energiamegtakarítást biztosít az Ön számára. Mindez az Ön rendelkezésére áll, azonnal, egyetlen gombnyomásra.

 • HDMI-re felkészített kialakítás a Full HD szórakozásért

  HDMI-re felkészített kialakítás a Full HD szórakozásért

  A HDMI-re felkészített készülék minden szükséges hardverrel rendelkezik a nagyfelbontású multimédia-interfész (HDMI) bemenet fogadásához; a kiváló minőségű video- és audiojelek mind egyetlen kábelen át számítógépről vagy akárhány AV forrásról (beltéri egységek, DVD-lejátszók, A/V-vevők és videokamerák is) kerülnek továbbításra.

 • LED-technológia a természetesen színekhez

  A fehér LED félvezető eszközök rövidebb idő alatt érik el teljes fényüket. A higanymentes LED-ek környezetbarát újrahasznosítást és hulladékkezelést biztosítanak. A LED-ek jobb fényerő-szabályozást, valamint kiemelkedően magas kontrasztarányú LCD háttérvilágítást tesznek lehetővé. A kijelzők mindezek mellett kifogástalan színhűséget, valamint állandó fényerejű működést nyújtanak Önnek.

 • A PC monitoron beépített TV-hangolóegységgel nézheti a televíziót

  A monitorban beépített digitális televízió-hangolóegység található, így képes a különböző forrásokból érkező TV-jelek vételére és kiváló minőségű megjelenítésére.

 • USB Direct lejátszás videókhoz, fényképekhez és MP3 formátumhoz

  Az USB csatlakozó lehetővé teszi a hozzáférést a legtöbb USB kulcson (USB memóriaosztályú eszköz) tárolt JPEG fényképhez, MP3 zenefájlhoz és videóhoz. Dugja be az USB eszközt az MTV oldalán található aljzatba, így a képernyőn megjelenő tartalomböngészővel könnyedén hozzáférhetővé válnak a multimédiás tartalmak. Most lehetősége van fényképei, zeneszámai és videói megtekintésére, és másokkal való megosztására.

 • A SmartSound kiválasztja a tökéletes audioteljesítményhez megfelelő módot

  A SmartSound lehetővé teszi Ön számára, hogy különböző módok közül választhasson, pl. Film, Játékok, Zene stb., automatikusan aktiválva az előre megadott frekvenciákat az adott funkcióhoz tartozó hangzás tökéletesítése érdekében.

 • EasyLink funkcióval ellátott HDMI

  A HDMI a készülékekről az MTV-re egyetlen kábelen továbbítja a kép- és hangjeleket, így felszámolva a kábelrengeteget. Ez a kábel tömörítetlen jeleket továbbít, biztosítva a legjobb minőséget a forrástól a képernyőig. A Philips Easylink használata esetén az MTV, a DVD, a Blu-ray, a beltéri egység vagy a házimozi-rendszer legtöbb funkcióját egyetlen távvezérlővel vezérelheti. Élvezze a kiváló kép- és hangminőséget kábelrengeteg vagy a készülékkezelés túlbonyolítása nélkül.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: