LCD monitor LED háttérvilágítással

  248X3LFHSB/00 Hasonló termékek

  Pihentesse szemeit

  Az innovatív Philips LightFrame 2 kijelző egyedülálló kerete speciális hullámhosszú hideg kék fényt bocsát ki, ami nem csupán kevésbé fárasztja szemét, de segíti a koncentrációt is, így járulva hozzá az Ön jobb közérzetéhez. Összes előny megtekintése

  248X3LFHSB/00 Hasonló termékek

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Brilliance LCD monitor LED háttérvilágítással

LightFrame 2™, 23, 6"-es / 60 cm-es 248X3LFHSB/00 Hasonló termékek

Pihentesse szemeit

Az Innovative LightFrame kijelző kevésbé fárasztja a szemét

 • SmartImage - egyszerű használatra optimalizálva

  SmartImage - egyszerű használatra optimalizálva

  A SmartImage egy különleges, élvonalbeli Philips technológia, amely elemzi a képernyőn megjelenített tartalmat, és gondoskodik az optimalizált megjelenítésről. Ez a felhasználóbarát kezelőfelület lehetővé teszi a különböző alkalmazásoknak leginkább megfelelő mód kiválasztását: Iroda, Fotó, Film, Játék, Gazdaságos stb. A választás alapján a SmartImage dinamikusan optimalizálja a kontrasztot, a színtelítettséget és az élességet a fotók és videók tökéletes megjelenítése érdekében. A Gazdaságos mód jelentős energiamegtakarítást biztosít az Ön számára. Mindez az Ön rendelkezésére áll, azonnal, egyetlen gombnyomásra!

 • SmartKolor a színgazdag képekért

  SmartKolor a színgazdag képekért

  A SmartKolor egy olyan kifinomult színkiterjesztő technológia, amely képes a monitor vizuális színtartományának bővítésére. A monitor RGB szintjének növelésével ennek a funkciónak köszönhetően a fotókat és videofelvételeket gazdag, élénk színekben élvezheti.

 • SmartTxt az optimális olvasási élményhez

  SmartTxt az optimális olvasási élményhez

  A SmartTxt egy kifinomult algoritmus, amely tökéletesíti a szöveg alapú alkalmazások olvasását, mint például PDF dokumentumok vagy e-könyvek esetén, amikor is nagyobb koncentrációra van szükség.

 • HDMI-re felkészített a 16:9-es Full HD szórakozásért

  HDMI-re felkészített a 16:9-es Full HD szórakozásért

  Egy HDMI-re felkészített készülék minden szükséges hardverrel rendelkezik a nagy felbontású multimédia-interfész (HDMI - High-Definition Multimédia Interface) bemenet fogadásához; a kiváló minőségű video- és audiojelek mind egyetlen kábelen át, számítógépről vagy akárhány AV forrásról (beltéri egységek, DVD lejátszók, A/V receiverek és videokamerák) kerülnek továbbításra.

 • Az innovatív LightFrame™ technológia pihenteti a szemet

  Az egyedülálló LightFrame technológiájával a Philips azt a hosszú hagyományát folytatja, hogy az innovációs hasznos célra fordítsa. A LightFrame technológia azon a tudományos tételen alapul, hogy a szem harmadik receptorán áthaladó kék fény felfrissíti a biológiai óránkat, energizál minket és jobb közérzetet biztosít. A speciálisan kifejlesztett exkluzív anyagokat felhasználó Philips LightFrame kijelző speciális hullámhosszú kék fényt bocsát ki a keretéből, ezzel csökkentve a szem fáradását és javítva a koncentrációt, még a képernyő előtt eltöltött hosszú idő után is.

 • LED technológia a ragyogó képekért

  A fehér LED félvezető eszközök rövidebb idő alatt érik el teljes fényüket. A higanymentes LED-ek környezetbarát újrahasznosítást és hulladékkezelést biztosítanak. A LED-ek az LCD háttérvilágításának jobb fényerő-szabályozását teszik lehetővé, ami kiemelkedően magas kontrasztarányt eredményez. Ráadásul kifogástalan színhűséget, valamint a képernyő teljes felületén kiegyenlített fényerőt nyújtanak Önnek.

 • Nemzetközi szabványoknak megfelelő, környezetbarát anyagok

  A Philips elkötelezte magát a környezetkímélő anyagok használata mellett a monitorgyártásban. A teljes műanyag burkolat, a fémváz és a csomagolás 100%-ban újrafelhasználható anyagú. Egyes típusoknál akár 65% újrafelhasznált műanyagot alkalmazunk. Az RoHS szabványok szigorú betartásával a mérgező anyagok, például ólom felhasználását jelentősen csökkentettük, illetve meg is szüntettük. A CCFL háttérvilágítású monitorok jelentősen kevesebb higanyt tartalmaznak, míg a LED-es háttérvilágítású monitorok egyáltalán nem tartalmaznak higanyt. További adatokért keresse fel a Philips weblapját: http://www.asimpleswitch.com/global/

 • Higanymentes, környezetbarát kijelző

  A LED háttérvilágítású Philips monitorok mentesek a higanytól, amely az emberekre és állatokra nézve az egyik legmérgezőbb természetes anyag. A Philips technológiája csökkenti a környezetre gyakorolt káros hatást a termék egész élettartama során, a gyártástól a selejtezésig.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: