Full HD Ultra Slim LED TV

  • KA
  További tudnivalókért töltse le a következőt:<a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/2/24pfs5231_12/24pfs5231_12_elr_.pdf" target="_blank">Energiahatékonysági címke</a>
  További tudnivalókért töltse le a következőt:Energiahatékonysági címke

  Full HD Ultra Slim LED TV

  Full HD Ultra Slim LED TV

  Méretét tekintve kicsi. Azonban minden másban hatalmas. Bemutatjuk a Philips 5200-as sorozatot. A vezeték nélküli kapcsolatot és erőteljes hangteljesítményt biztosító beépített univerzális hangmegoldásnak köszönhetően ezentúl másképp tekint a kis méretű TV-kre. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

5200 series Full HD Ultra Slim LED TV

60 cm-es (24"-es), Full HD LED TV, DVB T/C/T2/T2-HD/S/S2 24PFS5231/12 Hasonló termékek

Full HD Ultra Slim LED TV

Digital Crystal Clear rendszerrel

 • A Picture Performance Index minden képi elemet feljavít

  A Picture Performance Index minden képi elemet feljavít

  A Picture Performance Index a Philips kijelzőtechnológiát a fejlett képfeldolgozással ötvözi, így javítva az érzékelés különböző elemeit: az élességet, a mozgást, a kontrasztot és a színt. Bármilyen forrásról is legyen szó, Ön mindig borotvaéles képeket élvezhet rendkívüli részletgazdagsággal és mélységgel, a legmélyebb feketékkel és legvilágosabb fehérekkel, illetve a legélénkebb színekkel, és mindig természetes, élethű bőrtónusokkal.

 • USB a multimédia-lejátszáshoz

  USB a multimédia-lejátszáshoz

  Ossza meg élményeit. Csatlakoztasson USB memóriát, digitális kamerát, MP3 lejátszót vagy más multimédiás eszközt a TV-készüléken található USB portra, és élvezze a fényképeket, videókat és zenefájlokat a könnyen használható, képernyőn megjelenő tartalomböngészővel.

 • Digital Crystal Clear a pontosság érdekében, amit másokkal is meg kell osztani

  A Philips által megalkotott Digital Crystal Clear rendszer bármilyen forrásból származó képet természetesen jelenít meg. Ha elmerül kedvenc showműsoraiban, filmjeiben vagy a hírműsorokban, vagy csak áthívja barátait egy estére, minden műsort optimális kontraszttal, színekben és élességgel élvezhet.

 • 2 HDMI bemenet Easylink funkcióval az integrált csatlakoztathatóságért

  Szüntesse meg a kábelrengeteget: a kép- és hangjeleket továbbítsa egyetlen HDMI kábelen a készülékekről a TV-re. A HDMI tömörítetlen jeleket visz át, így a legjobb minőséget biztosítja a forrástól a képernyőig. A Philips Easylink használata esetén a TV, a DVD, a Blu-ray, a beltéri vevőegység vagy a házimozi-rendszer legtöbb funkcióját egyetlen távvezérlővel működtetheti.

 • Bámulatos hangzás a hihetetlenül kompakt hangmegoldás segítségével

  Íme a kis képernyők következő nagy dobása. A Philips univerzális hangmegoldása egy olyan erőteljes beépített hangszóródoboz, amely egyben egy intelligens TV-állvány is. A hangszórók tökéletes kombinációjával rendelkezik, aminek köszönhetően életre kelti a filmeket, magasabb szintre emeli a játékokat, és remek zenét biztosít. A vezeték nélküli kapcsolat segítségével akkor, és azt játszhat le, amit csak akar – könnyedén, hihetetlen hangzás mellett. A fehér és ezüst színű borításnak köszönhetően minden szobában jól mutat.

 • Az új, integrált HEVC szabvány a kiváló minőségű FHD érdekében

  Az új, integrált HEVC szabványnak köszönhetően kiváló képminőségű FHD felbontású adásban lesz része.

 • Az elegáns fehér szín friss, modern külsőt kölcsönöz minden szobának

  Tisztában vagyunk vele, hogy Ön olyan kis képernyős TV-t szeretne, amelynek kinézete éppoly nagyszerű, mint a teljesítménye. Ezért a formatervező csapatunk a finom fehér színű elegáns keretet és a csiszolt fémborítást párosította az újszerű, modern küllem kialakításához, amely bármilyen helyiségbe nagyszerűen illik.

 • Kis méretű hordozható TV: úgy tervezték, hogy ott legyen, ahol szórakozni kívánnak

  Stílusos, kis méretű és könnyű. A kis méretű képernyőn akár a konyhában megnézheti kedvenc műsorait, vagy a garázsban dolgozva a legfrissebb híreket, vagy a kerti partin megtudhatja a legfrissebb sporteredményeket. Ennek a hordozható TV-nek az a dolga, hogy szórakoztasson!

 • Univerzális hangmegoldás vezeték nélküli Bluetooth hangsugárzóval

  A kis TV-k még sose szóltak ilyen jól. Minden részletet tökéletesen tisztán hallhat, gazdag, erőteljes basszus mellett. Több középsávú, magas és mély meghajtóval rendelkezik, melyek kivételes hangminőséget biztosítanak, és életre keltik a filmeket, showműsorokat, játékokat és zeneszámokat. És ami még jobb, a vezeték nélküli Bluetooth kapcsolattal hihetetlenül egyszerűen, prémium hangminőségben hallgathatja a kedvenc dalait és lejátszási listáit.

Összes specifikációt mutat
 • Az elektronikus műsorfüzet (EPG) és a tényleges megtekinthetőség (legfeljebb 8 napig) ország- és szolgáltatófüggő.
 • Éves energiafogyasztás kWh-ban - a televízió 365 napon át tartó, napi 4 órányi működtetéséhez szükséges áramfogyasztást alapul véve. A tényleges energiafogyasztás a televízió használati módjától függ.
 • Az eszköz alkalmas a magyarországi földfelszíni, szabad hozzáférésű digitális televíziós műsorszórás vételére.
 • (Philips) csak adott Philips lejátszó készülékkel kompatibilis.

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: