További tudnivalókért töltse le a következőt:<a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/2/272c4qpjkab_00/272c4qpjkab_00_elr_.pdf" target="_blank">Energiahatékonysági címke</a>
  További tudnivalókért töltse le a következőt:Energiahatékonysági címke

  LCD monitor webkamerával, MultiView funkcióval

  272C4QPJKAB/00 Hasonló termékek

  Kristálytiszta képek, maximális teljesítmény

  A Philips 27”-es kijelző garantáltan elkápráztatja Önt kristálytiszta Quad HD 2560x1440 képeivel és ragyogó színeivel. A MultiView technológia aktív kettős csatlakozást és nézetet tesz lehetővé. A 2 Mp-es webkamera által Ön is bekapcsolódhat a társasági életbe. Összes előny megtekintése

  272C4QPJKAB/00 Hasonló termékek

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Brilliance LCD monitor webkamerával, MultiView funkcióval

Quad HD, 27”-es (68, 6 cm-es), 2560 x 1440 képpontos kijelző 272C4QPJKAB/00 Hasonló termékek

Kristálytiszta képek, maximális teljesítmény

MultiView funkcióval

 • A PowerSensor akár 80%-kal csökkenti az energiaköltségeket

  A PowerSensor akár 80%-kal csökkenti az energiaköltségeket

  A PowerSensor egy beépített „személyérzékelő”, amely ártalmatlan infravörös sugarak kibocsátásával és fogadásával határozza meg, hogy a felhasználó a monitor előtt tartózkodik-e. A technológia automatikusan csökkenti a monitor fényerejét, ha a felhasználó eltávolodik az asztalától, így az energiaköltségek akár 80%-kal csökkenthetők, a monitor élettartama pedig jelentősen növelhető

 • SmartImage gyári beállítások a könnyű optimális képbeállításokért

  SmartImage gyári beállítások a könnyű optimális képbeállításokért

  A SmartImage egy különleges, élvonalbeli Philips technológia, amely elemzi a képernyőn megjelenített tartalmat, és gondoskodik az optimalizált megjelenítésről. Ez a felhasználóbarát kezelőfelület lehetővé teszi a különböző alkalmazásoknak leginkább megfelelő mód kiválasztását: Iroda, Fotó, Film, Játék, Gazdaságos stb. A választás alapján a SmartImage dinamikusan optimalizálja a kontrasztot, a színtelítettséget és az élességet a fotók és videók tökéletes megjelenítése érdekében. A Gazdaságos mód jelentős energiamegtakarítást biztosít az Ön számára. Mindez az Ön rendelkezésére áll, azonnal, egyetlen gombnyomásra!

 • SmartKolor a színgazdag képekért

  SmartKolor a színgazdag képekért

  A SmartKolor egy olyan kifinomult színkiterjesztő technológia, amely képes a monitor vizuális színtartományának bővítésére. A monitor RGB szintjének növelésével ennek a funkciónak köszönhetően a fotókat és videofelvételeket gazdag, élénk színekben élvezheti.

 • SmartTxt az optimális olvasási élményhez

  SmartTxt az optimális olvasási élményhez

  A SmartTxt egy kifinomult algoritmus, amely tökéletesíti a szöveg alapú alkalmazások olvasását, mint például PDF dokumentumok vagy e-könyvek esetén, amikor is nagyobb koncentrációra van szükség. A SmartTxt funkció javítja a szövegek kontrasztját és határélességét a jobb olvashatóság érdekében. Az olvasásra való optimalizálás a kijelző szürkeárnyalat-szintjének, fehéregyensúlyának, fényerejének és kontrasztjának beállításával történik.

 • A PLS Quad HD technológia 8 bit színmélységű, 109 ppi felbontású képeket biztosít

  Ez a professzionális Philips kijelző a legújabb PLS Quad HD panel használatával ultra nagy felbontású, széles látószögű képeket nyújt 2560x1440-es felbontásban. A kiváló 8-bites színmélységgel párosuló 109 ppi felbontásnak köszönhetően a korlátozott 6-bites színmélységgel és 82 ppi felbontással szemben valós színű sRGB képeket jelenít meg. Nagyobb fényereje és a hagyományos széles látószögű kijelzőkhöz képest alacsonyabb energiafogyasztása mindig ragyogó teljesítményt nyújt, és még energiát is megtakarít. Leginkább professzionális alkalmazásokhoz, például CAD-hez, grafikai tervezéshez, képek rendereléséhez stb. megfelelő.

 • Kristálytiszta képek a 2560x1440 képpont felbontású Quad HD-vel

  A legújabb Philips képernyők Crystalclear, Quad HD 2560x1440 vagy 2560x1080 képpont felbontású képeket biztosítanak. Ezek a nagy teljesítményű, nagy képpont-sűrűségű paneleket használó, nagy sávszélességű források – pl. Displayport, HDMI, Dual link DVI – által vezérelt új kijelzők életet adnak képeinek és grafikáinak. Ön lehet a CAD-CAM megoldásokhoz rendkívüli részletességet megkövetelő, igényes profi, 3D grafikai alkalmazásokkal dolgozó alkotó, vagy hatalmas táblázatokat kezelő pénzügyi guru. A Philips kijelzők garantálják az Crystalclear kristálytiszta megjelenítést.

 • A webkamera és a mikrofon révén kapcsolatban lehet a családtagjaival és barátaival

  A szuper, ragyogó és éles képeket kínáló beépített 2 megapixeles webkamera révén kapcsolatban lehet családtagjaival és barátaival. Az érzékeny mikrofon biztosítja, hogy az Ön hangja tisztán hallható legyen a másik oldalon is. A beépített sztereó hangsugárzókból pedig Ön is tiszta hangot hallhat, vagy csatlakoztathatja saját fejhallgatóját, ha magánbeszélgetést kíván folytatni. Ez az egyszerű, beépített megoldás biztosítja, hogy többé nem kell vesződnie a kamera telepítésével és a mikrofonok elhelyezésével.

 • A MultiView aktív kettős csatlakozást és nézetet tesz lehetővé egyidejűleg

  Az ultra nagy felbontású Philips MultiView kijelzővel most kényelmesen ismerheti meg a kapcsolódás világát, akár a munkahelyéről, akár otthonról. A MultiView kettős csatlakozást és nézetet tesz lehetővé, így párhuzamosan több eszközzel, például PC-vel és notebookkal is dolgozhat, így az összetett, többfunkciós feladatok is gyerekjátékká válnak. Immár egyszerűen megoldható, hogy a jobb oldalon a beltéri egységből érkező, élő futballközvetítést nézze, miközben a bal oldalon az Internetet böngészi notebookjáról. De az sem gond, ha a kis képernyőn fél szemmel követni szeretné a hangos, élő híradásokat, míg legújabb blogbejegyzését írja.

 • SmartConnect HDMI-vel, Display porttal és Dual link DVI-vel

  Ezek a Philips kijelzők a csatlakoztathatóság bőségét kínálják, és számos típusú csatlakozás, pl. Dual link DVI, Display Port, univerzális HDMI csatlakozó létrehozására alkalmasak, így lehetővé teszik a nagy felbontású, tömörítetlen video- és audiotartalmak élvezetét. Függetlenül attól, milyen forrást használ, ez a Philips kijelző garantálja, hogy befektetése nem fog elavulni a közeljövőben!

 • Beépített sztereó hangszórók multimédiához

  Egy pár kiváló minőségű sztereó hangszóró a kijelzőbe építve. A típustól és kivitelezéstől függően a kialakítás lehet látható és elölről sugárzó, rejtett és alulról, felülről, vagy hátulról sugárzó.

 • PVC- és BFR-mentes készülékház

  A Philips monitor készülékházában nincs brómozott égésgátló és polivinil-klorid (PVC- és BFR-mentes)

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: